Přihlásit se a přidat recenzi

• Rychlost dodání
    • Bezva výběr produktů
    • Komunikace

Dobrý

• Divne bylo, ze to doslo bez krabicky jen napocitane kusy v obalce, ale funguje, tak neresim

• Rychlé dodání.

• Nižší ceny oproti konkurenci
    • Chybějící originální balení produktu
    • Absence návodu k použití a informací o složení
    • Žádné potvrzení objednávky na email
    • Nezaslání faktury za nákup
    • Dlouhá dodací doba
    • Neprofesionální způsob zabalení (pouze v obyčejné obálce)
    • Nedostatečná komunikace ze strany e-shopu
    • Pochybná důvěryhodnost prodejce
    • Nejistota ohledně pravosti produktu

Zakoupila jsem si bělící pásky na zuby, ale byla jsem velmi zklamaná celkovou zkušeností s tímto e-shopem. Pásky přišly pouze v obyčejné obálce bez originálního balení či krabičky. Chyběl jakýkoliv návod k použití a informace o složení produktu.

Po provedení objednávky jsem neobdržela žádné potvrzení o nákupu na e-mail, což je v dnešní době naprostý standard. Nebyla mi zaslána ani faktura za nákup. Doručení zboží trvalo nepřiměřeně dlouho. Takový přístup působí velmi neprofesionálně a vzbuzuje pochybnosti o důvěryhodnosti e-shopu i pravosti a kvalitě samotného výrobku.

Jediným pozitivem jsou nižší ceny ve srovnání s konkurencí, ale to rozhodně nevyváží všechny zmíněné nedostatky. Nedoporučuji nákup - za své peníze očekávám kompletní a profesionálně zabalený produkt s řádnou komunikací ze strany prodejce.

Ačkoli šlo o kompletní balení, zboží dorazilo v dopisní obálce, zabalené v bublinkové folii.

• Zboží přišlo v obálce -

Absolutně hrozný - produktu možná fake, žádné potvrzení ani faktura, email o přijetí objednávky také nic

• Rychlost
    • Zabaleny pouze poslane pytlicky to me prekvapilo

• Přišlo mi jen 5 kusů a mělo prijit deset

blby

• Produkt kupuji už několik let a vždy max spokojený

zboží mi přišlo bez obalu, pouze sáčky smotané v bublinkaté fólii, bez návodu k obsluze apod.

• 10 %

• Rychlé dodání
    • Belici pasky jsou padelek! Mám doma certifikované, na rychlo jsem dokupovala z tohoto obchodu a je na oko viditelné rozdíl sacku, o páskách nemluvě. NEKUPOVAT! Jsou to vyhozené peníze. Raději si priplatte.

• nakupuji opakovaně, spolehlivost, teď mají super ceny - takže spokojenost
    • nic

Neodporúčam stránku

Nepřišlo vůbec v originálním balení! Hrůza děs. A nelze platit kartou, pouze při převzetí a za dobírku účtují opět peníze .

Zboží nebylo vůbec doručeno

• doručení bylo rychlé
    • jak psalo více lidí, zboží nepřišlo v originálním obalu, ale naházené sáčky v pofiderní obálce- nemám z toho moc dobrý pocit...

• Bez připomínek
    • Špatná komunikace o průběhu vyřízení objednávky. Neměl jsem informace, tak jsem objednávku zrušil.
    • Přesto, že mi polský prodejce potvrdil, že mi zboží nepřijde, přesto se ho Zásilkovna snaží doručit.

Se vším jsem velmi spokojená. Jen se někam zatoulal email s potvrzením objednávky, totiž vůbec mi nepřišel. Ale jinak do pár dnů byla objednávka vyřízena a balíček u mě doma.

Zboží je fejkove. Nejedna se o pásky Crest.