Vše OK.
- Zaslali jste mi omylem čerpadlo Ponorné čerpadlo na vodu 16 l/min, výtlak 2 m, 12 a já požadoval čerpadlo 24V!!! Navíc čerpadlo není funkční ani při připojení na 12V zdroj. Tak co s tím?
Reakce obchodu Createflow.cz
Dobrý den, to co píšete není pravda!!! Objednal jste čerpadlo na 12 V. Čerpadla máme rozděleny na 12 a 24 V DC . Rozděleny jsou z důvodu, aby se člověk při objednání nepřeklepl. Po objednání ještě automaticky přijde na Váš mail potvrzení objednávky, kde si můžete zkontrolovat Vaší objednávku. To prosím udělejte, protože zde naleznete čerpadlo s napájením na 12 V. Po obdržení čerpadla , jste nám nám mohl klidně zavolat a říci, že jste špatně objednal čerpadlo s jiným napájením. Normálně by jsme Vám čerpadlo vyměnili. Píšete že čerpadlo není funkční, když jej připojíte na zdroj 12 V. To zase není pravda. Všechna čerpadla jsou ve výrobním závodě odzkoušena a následně nám odeslána. Vypadá to, že máte problém se zdrojem. Za čerpadla ručíme. Píšete nám špatnou recenzi, házíte na nás špínu, jako že jsme podvodníci a lemplové a to jen proto, že jste špatně objednal čerpadlo a pak jej buď špatně připojil k nějakému zdroji, který vůbec nemusí být funkční. Jiří Barbor
- rychlé zaslání
Ok, doporučuji
- Rychlost dodání, cena
Parametry zboží jsou uvedeny jinak na faktuře než na výrobku a nesplňuje tefy očekávání.
Reakce obchodu Createflow.cz
Dobrý den, na faktuře, na internetu jsou uvedeny stejné informace. Na stránce produktu je přiloženo video k čerpadlu s ukázku průtoku vody u čerpadla. Popis čerpadla je z našeho pohledu rozumný. Osobně si myslím, že podle popisu a ukázky čerpání si člověk dokáže určit, zda je čerpadlo pro jeho potřeby vhodné. Uvnitř čerpadla je bezkartáčový motor, který zaručuje dlouhodobý chod. Jedná se o malé čerpadlo na 12 V, které je z našeho pohledu velice kvalitní. Jiří Barbor Create Flow https://www.createflow.cz/cerpadla-pro-mobilheim--karavan--hausbot--lod--autobus--kemp/ponorne-cerpadlo-do-karavanu-12-l-min-12-v-dc/
- Objednané zboží není skladem,čekám na novou dodávku
- dobrá komunikace, rychlé jednání
- Sortiment, rychlost
S obchodem zkušenost dobrá. Výrobek má z neznámých důvodů krátké přívodní vodiče.
- Vše funguje jak má!
- ochota, vstřícné jednání
Potřeboval jsem doplňující informace k produktu. Odeslal jsem dotaz večer během víkendu, kdy většina prodejců nepracuje. Odpověď včetně doplňujících fotografií mi byla k mému překvapení zaslána tuším během hodiny. Moc děkuji.
vštřícné jednání, rychlé dodání :)
- Dobre ceny, rychlost reakce
Kvalitní čerpadla
- - výborná komunikace,
- - rychlost dodání.
Naprostá spokojenost a rychlost dodání
- Rychlé vyřízení. Zboží optimální.
Děkuji, za rychlou reakci. Tak by to mělo fungovat. Čerpadlo zatím nebylo vyzkoušeno. Je součástí zakázky, která nebyla ještě předána.
- perfektni jednani