- Hezke zbozi
- Nenabizi platbu na dobirku
- Nekomunikuje v cestine
- Spatna konfigurace eshopu se skladem
Ukazalo se, ze obednane zbozi nebylo na sklade. Prestoze obednavka i platba probehla. Obchod nenabizi moznost platby na bobirku. Navic mi byla informace sdelena az s odstupem nekolika dni. A obchod se mnou nekomunikoval cesky.
- Rychlost doručení
- Přehlednost e-shopu
- vše v pořádku
rychlost doručení
Rychlé doručení krásné orig.zboží
- Příjemné prostředí a prodavačky
- Trvá poměrně dlouho (několik dní), než je zboží z eshopu připraveno k odběru
- Platí se za osobní odběr
Extra rýchle doručenie. Všetko ok
- Rychlé zaslání
- Trochu horší komunikace
- Vše v naprostém pořádku
Jedním slovem krása
Bezproblemove dodani, rychle jednani, vse perfektni, dekuji.
- predajne v Prahe
- pekny tovar
- poplatok za vyzdvihnutie na predajni
- schody do predajne na Smichove
- nezapecateny tovar v plnej cene
Pekny vyber tovaru, ale som sklamana, ze papierova girlanda bola v nezapecatenom stave t.j. uz otvorena krabicka niekym predomnou za plnu cenu skoro 500,-. To mi nepride uplne OK. Zaroven ma vchod do obchodu asi 3 schody, co je pre vstup s kocikom celkom neprijemne, takze by som predajne spravila viac Mommy friendly ako deklaruje nadpis nad nimi “For Mimi and Mommy”
- Obchod nekomunikuje.
- Hezké zboží.
- Není.
- Krásný obchod se stylovým zbožím
- Rychle dodání
Obchod má krásné zboží s přijatelnou cenou. Mile jednání. Obchod doporučuji moc rada
- Výběr designových produktů
- Perfektní komunikace se zákazníkem
I když jsem objednané zboží vracela, rozhodně e-shop Creammy doporučuji k nákupu. Jednak mi zboží doručili rychle, a když jsem potřebovala vyřešit vrácení, byla mi paní na e-mailu velmi nápomocná, ochotná a vrácení proběhlo také velmi rychle. Doporučuji ale i návštěvu kamenného obchodu, protože to je ráj!
Rychle zaslani, perfekni baleni, kvalitni hezke vyrobky. Dekuji.
- Velmi rychlé doručení
Superrychlost dodani a prijatelne ceny.
Krásny dizajnový obchod s kvalitnými produktmi pre deti aj rodičov, ktoré spĺňajú nielen kvalitatívne ale aj esteticky vysoké parametre. Všetko mi prišlo mimoriadne rýchlo a zabalené skutočne ekologicky, čo veľmi oceňujem. Odporúčam všetkým, ktorí milujú kvalitu, krásu a nadčasovosť doplnkov pre deti!
Bohužel neseděl popis na webu s produktem, který dorazil. Na email s dotazem na reklamaci mi po 2 dnech nikdo neodpověděl. Jsem zklamaná. Výběr zboží mají ale moc pěkným.