Přihlásit se a přidat recenzi

• Nic

Rychlost, ceny, nabídka zboží.

• Kvalitní potraviny, chválím velmi pečlivě zabalenou objednávku, vše pečlivě zabaleno, uzávěry oblepeny. Díky Vám .

• Došlo včas a v poradku

jasná komunikace, objednávka i doručení v pořádku.

• Vyřízení objednávky na straně obchodu trvalo příliš dlouho, v dnešní době už je standard jinde

S Country life jsem velice spokojená, jen doufám, že náhrada skleněných obalů za plastové nebude vzrůstající.

• ani po týdnu od objednání zboží nedorazilo ani přes upomínací e-mail, komunikace obchodu nulová

• rychlé odeslání
    • skvělá komunikace
    • kvalitní potraviny

Reakce obchodu CountryLife.cz

Děkujeme za milou recenzi a objednávku, přejeme hezký nový rok! Tým e-shopu Countrylife.cz.

Nedoporučuji. Objednávku jsem hned druhý den zrušila. Přesto ji odeslali - upozorňuji, že jejich chybou. Já jsem provedla odstoupení od objednávky včas. Objednávka se jim vrátila, dosud se mi nikdo neozval a nevrátil mi peníze, i když jsem je na to výslovně upozorňovala v emailu ze 14.12.2024 a následně v emailu ze 16.12.2024. Tento eshop již nikdy více.

Reakce obchodu CountryLife.cz

Dobrý den, děkujeme za recenzi a na vysvětlenou - objednávku jsme odeslali před tím, než byla zrušena. S kolegyněmi z našeho zákaznického centra se domluvíte na dalším postupu. E-shop Countrylife.cz.

19.12.2024 objednávka potvrzena. Další komunikace žádná. Výdejní místo v rekonstrukci.

Reakce obchodu CountryLife.cz

Zdravíme a omlouváme se moc za komplikace. Kolegyně z našeho zákaznického centra s vámi vše vyřeší.
    Děkujeme za pochopení!
    Tým e-shopu Countrylife.cz.

Na bramborový salát jsem musela brambory koupit supermarketu

Reakce obchodu CountryLife.cz

Děkujeme za informaci. To je škoda, protože brambory máme z naší farmy a jsou opravdu moc dobré. Doručení do Vánoc jsme garantovali při objednávkách zaslaných do 17. prosince, vaši objednávku jsme obdrželli po tomto termínu.
    Hezký nový rok! Tým e-shopu Countrylife.cz

Celková spokojenost

Reakce obchodu CountryLife.cz

rychlost, zboží v pořádku, zasílání informací o stavu objednávky

• Žádné nebyly
    • Po zaplacení společnost nekomunikovala
    • Při zjištění 2 dny před Vánoci zjištěno, že zásilka nedorazí dříve, než v novém roce.
    • Po odeslání požadavku, aby zakázku vyřidili v novém roce byla objednávka zrušena.

Katastrofa.
    Rozhodně nedoporučuji.
    Totální šlendrián, nekompetentnost. Objednávka byla odeslána a zaplacena 10 dní před Vánoci a týden se nic nedělo.
    Až po mé otázce, zda stihnou poslat do Vánoc odpověď, že objednávka bude vyřízena v novém roce.
    Po odsouhlasení, ať tedy pošlou v novém roce odpověď, že objednávka byla stronována.

Reakce obchodu CountryLife.cz

Dobrý den, děkujeme za obsáhlou recenzi a nesmírně se omlouváme za nedopatření. Kolegyně ze zákaznického centra vás budou kontaktovat a domluvíte se na dalším postupu. Děkujeme za pochopení. Tým e-shopu Countrylife.cz

• Bez obihani obchodu, v klidu domova, v pohodlí, prostě úžasné.

Reakce obchodu CountryLife.cz

Pan v Country Life na Francouzske je vzdy velmi prijemny, pomuze a poradi.

Reakce obchodu CountryLife.cz

Děkujeme, máme radost, pochvalu na naši pobočku na Francouzské ulici doručíme :) Zdravíme z e-shopu Countrylife.cz.

• Pořídím, co potřebuji k existenci ohledně jídla + kvalitu. Děkuji...J.K.

Reakce obchodu CountryLife.cz

zboží kvalitní dobře zabalené a přišlo rychle.

• Bohatý výběr

• Suché balené potraviny v poradku
    • Zeleninu nebrat , červená řepa měkká
    • Dýně hokaido nahnila že všech stran, někde menší ložisko někde menší