Zboží jsem objednala, přišlo přijetí o objednávce, balík měl být doručen do 24hodin!.. po 2 dnech jsem zavolala na uvedené tel. číslo jestli balíček odešel a bylo my oznámeno,že tento obchod není oficiální jen od nich odebírá zboží..má objednávka tedy není v evidenci, věc nebyla ani dostupná na oficiálním shopu.. proto hodnotíme takto.. dodnes se my odtud nikdo neozval a objednávka dodnes nebyla stornovana!
- Diskrétní balení
- Bezvadná komunikace obchodu
Prostě není co vytknout
- Výhodné ceny
- Přehlednost obchodu
Kvalitní zboží za skvělé ceny
- dobré ceny
- rychlost dodání
- diskrétnost
- anonymitu
- možnost vyzvednutí a prohlédnutí zboží, které je nabízeno na netu
- žádné
zboží bylo dodáno vlastně ihned, obsluha milá a vstřícná
- Nechali si peníze a zboží nedodali !!! Na výzvy k navrácení peněz nereagují.
- Zlodějnu !
Jedná se o naprosto neseriózní firmu,která se neštítí okrádat své zákazníky. Podávám trestní oznámení pro podvod!
- Malo informuje napise 3x zmena obednavky a neda cislo zasilky dost amaterske
Zboží které sem si objednal došlo nefunkční tak sem hned psal mail že je nefunkční a že bych chtěl vrátit hned peníze abych mohl nákup stejného zboží objednat jinde a bylo mi řečeno že peníze mi nevratí že mi pošlou zpět funkční zboží. tak zatím čekám co se bude dít.
- Komunikace
- Nabídka
Pro tento obchod jsem se rozhodl jednoduše proto, že nabídl dobrou cenu. Raději oželím Kč 10,- za balné navíc jako "spropitné" výměnou za přehlednou nabídku a správnost údajů. V mém případě šlo o takové drobnosti jako jistota barvy produktu a jeho rozměry.
- osobni vyber v Praze
- vyhodne ceny
- vše ok, doporučuji
diskrétnost
- rychlost, diskétnost, spolehlivost
- obdželi jsme sice slevovou poukázku na nákup dalšího zboží, ale bohužel po zadání hesla do objednávky nefunguje
- z domova
- nevím
vřele doporučuji
- Dost velký sortiment, nízké ceny, balíček na první pohled nic neříkajícím odesílatelem...
- cena, v porovnání s jinými obchody...
- kvalita
- objednávané zboží bylo údajně skladem a stejně na něj člověk čekal dobrých 14dní. Dokonce ještě s tím, že nakonec dorazilo v jiné barevné kombinaci, než v té, která byla objednávána... Krapet zklamání. Jinač cena-kvalitka, dobrý!
Obchod tedy hodnotím normálně, průměr. Zboží nevracím, spokojenost.
- kvalita cena
- NEVÍM
DOBRÁ SPOLUPRÁCE
- rychle dodani, komunikace
- malý výběr zboží, neni pobocka v Plzni
asi muzu doporucit