Reklama
Přihlásit se a přidat recenzi

• Vyhody mate celkem dobré ceny..
    • nulová komunikativnost, nespolehlivost

Když se po 14 dnech nejste schopní ozvat ani jedním blbým dopisem či e-mailem od objednání zboží.. tak to rovnou mužete ten e-schop zavřít.. a na forech ostatni uvidi moji kritiku.. ostatním kupujícím s prominutím NEDOPORUČUJU

Reakce obchodu Computers 51

Dobrý den, obraťte se prosím s číslem své objednávky na naši klientskou linku nebo e-mail [email protected]. Automatické potvrzení objednávky je odesíláno ihned po přijetí objednávky a každá objednávka je zpracována ještě v den přijetí, případně po přijetí platby pokud se jedná o objednávku s platbou předem nebo po přijetí podkladů pro splátkový prodej od klienta, jedná-li se o objednávku na splátkový prodej. Konkrétní informace přímo k vaší objednávce vám kdykoli sdělí náš zákaznický servis, pokud se na nás obrátíte. Děkujeme.

• rychlost, flexibilita
    • poloha ne úplně komfortní, i když v Praze

• Rychlé jednání ze strany prodejce,slušné ceny i široký sortiment zboží.Trochu problémy s dopravcem,ale nakonec vše dopadlo k mé spokojenosti.
    • Postrádal jsem u výrobku český návod .
    • Umím naštěstí anglicky ,ale když někdo neumí cizí jazyk může s tím mít veliký problém.

Obchod proběhl k mé spokojenosti a komunikace s prodejcem je na dobré úrovni a tak se v případě potřeby určitě obrátím na Vaší firmu a doporučuji Vás i dalším potencionálním zákazíkům.

Přeji pěkný den asik 54 z Liberce

Reakce obchodu Computers 51

Dobry den, popis funkce a zapojeni RDS prijimace je uveden v manualu k GPS navigacim TomTom.

• Rychlost
    • Platba za osobni odber

Doporucuji

• Rychly,dobra komunikace
    • Mozna ne tak dobre pristupne misto v malesicich

Doporucuju,vse ok

• dobrá orientace v zadání a cena
    • po potvrzení objednávky dlouhá doba bez informace - o stavu naplnění

jednoduché a efektivní objednání, ale dlouhá čekací doba bez informace, jak vypadá výhled realizace a odeslání zboží

• rychle zarizeni
    • skvela cena
    • slabsi dostupnost

ano,doporucil
    skvele ceny
    dobra lokalita

• seriózní a profesionílní přístup
    • propojenost nakupované položky na související zboží ( doplňkový sortiment nebo spotřební materiál)

Důvěryhodný obchod s kvalitní službou

• Špatně se hledá při osobním odběru. Bylo by dobré ho lépe označit.

• klid při výběru
    • dobrá nabídka, rychlé jednání
    • asi nemá

rychlý
    přehledný

• Výborná komunikace a vstřícnost.
    • na žádné jsem nenarazil

Heslo muj zakaznik muj pan splněno na jedničku!!!

• kvalita služeb

• široký výběr
    • dobré ceny
    • rychlá komunikace
    • vstřícnost k zákazníkovi

Computers 51 je dobrou a spolehlivou volbou, obzvláště pro ty, kteří si chtějí vyzvednout zboží v blízkosti domova (Praha 3, 10). Nakupuji zdé již po několikáté a jsem spokojen.

• Označení firmy, pro lepší orientaci při osobním vyzvednutí zakázky.

• Velky vyber sortimentu.
    • Neviem o ziadnych.

Do jedneho slova a to je proste SUUUPPERR.

• dobré ceny, obrovský výběr zboží, kvalitní popis a dokumentace zboží na webových stránkách a ochota personálu spolu s dobrou informovaností o prodávaných produktech
    • ---

Levně, rychle a kvalitně! Všem mohu nákup v tomto eshopu doporučit.

• cena
    • komunikuje
    • výběr zboží
    • přehlednost
    • info o odeslání

rozhodně slušný obchod

• Široký sortiment za dobré ceny.
    • Zatím jsem na žádné nepřišel.

Myslím, že tento obchod má budoucnost a ještě více rozšíří své služby a sortiment zboží.

• Rozumné ceny, skutečně velký výběr zboží a téměř vše skladem, doručení do 24 hodin a velmi podrobně a kvalitně zpracované popisy ke zboží.
    • Nic, co by stálo za řeč, jsem nenašel.

Doporučuji, velmi dobré ceny a všechno zboží skladem.

• 100 %

• Velmi dobrý výběr a rychlost, podrobný zcela nadstandardní popis u většiny výrobků.
    • Místy trochu méně přehledné vyhledávání, ale jde asi jen o zvyk ;o)