- Přišlo mi jiné zboží než jsem zaplatil.Sice bylo dražšší jen o pár korun ale nemělo by se to stát.
předražené minimální množství
Reakce obchodu ColorShop
Dobrý den, je nám líto, že se Vám zdála cena vysoká. Podle srovnání na Heurece byla však v době Vašeho nákupu nejnižší na trhu. Jako nízkonákladový e-shop se snažíme nabízet co nejvýhodnější ceny, ale nemůžeme je snižovat až pod vstupní náklady. Pokud se rozhodnete, že zboží nechcete, máte možnost ho vrátit.
- Nebyli dodany zaplacene veci.
- Bohuzel Vam nikdo na dobirku nedovoli si to prohlednou!! Jinak bych neprevzal.
- Barva v obou lahvičkách přišla napůl vůli dá!
- Objednány 2 položky doručena1
Niekolko nasobne predrazeny tovar za polomasku a 4ks filtrov to je 2x par zaplatit 160eur ... prilis vela si myslim
Velmi spatna komunikace
Odstín neodpovídá inzerované barvě Polar White použité na Hyundai ix 20 rok výroby 2018
Objednaný odstín neodpovídá.
S týmto obchodom som sa snažil komunikovať cez telefón, aj cez online chat. Totálny chaos. To čo mi napísali na online chate neplatilo, dvakrát som sa im dovolal a potom sa už s nimi nedalo skontaktovať, ani cez telefón, ani cez online chat (aj keď boli online). Parametre objednávky menili za chodu. Cenu navýšili presne o 100 KČ s tým, že vraj dodávateľ zvýšil cenu....(cena z 1 398 na 1 498 KČ)....toto bije do oči, NIE? Oproti pôvodne zamýšlanej objednávke som to preplatil ako na cene tovaru, tak aj na poštovnom, ktoré menili tesne pred objednaním tovaru, keď už mali tovar konečne na sklade. Oproti konkurencii som ušetril iba 15 EUR namiesto plánovaných 21 EUR. Určite neodporúčam si tu niečo kupovať.
Reakce obchodu ColorShop
Dobrý den, lituji Vašich nepříjemných zkušeností. V našem obchodě platí pravidlo, že cena, kterou vidíte v okamžiku objednávání a za kterou vložíte zboží do košíku, je závazná. Pokud zboží není na skladě, nelze ho přidat do košíku. Jakmile je zboží opět dostupné, je nabízeno za aktuální cenu, která odráží nákupní cenu a náklady na prodej. V případě, že jste si zboží prohlíželi v předchozích dnech, mohla se cena mezitím změnit.
- Absentujúca komunikacia
- Dlha dodania doba
- 7 pracovných dni od úhrady po potvrdenie o uhrade
- 5 pracovných dni od prijatia platby po expedíciu tovaru
Objednával som iba kvôli cene. Ale platba vopred na slovenský účet, 7 pracovných dni od úhrady po potvrdenie prijatia platby, dalších 5 pracovných dni na expedíciu tovaru a ktovie koľko kým to bude reálne dodané.
Reakce obchodu ColorShop
Dobrý den, úhrada se spáruje s objednávkou automaticky a do pár minut po přijetí. Stačí k tomu uvést správný variabilní symbol. To se Vám nepovedlo. Z zaúčtovaní chybné platby dochází až ručním párováním.
- Zatím se mi nestalo, že by zboží přišlo neúplné- Motip Čistič skel 400ml(sprej) byl expedován s krytkou přelepenou papírovou maskovací páskou, protože asi někomu spadl a sedlo víčka se promáčklo. po otevření krytky zjištění, že chybí tryska- takže na pytel
- Veliký sortiment, rozumné ceny
Objednal jsem dvě lakové tužky dle originálního čísla RENAULT.
Odstíny rozhodně moc nesedí. Že nesedí metalíza na 14 roků staré auto bych bral, ale že by bílá barva na 7 roků starém autě o tolik ztmavla oproti opravné tužce, nebo by ve výrobě byly takové rozdíly, to se mi nezdá...
Příště si radši nechám barvu namíchat přímo u některého prodejce autolaků, tohle byly vyhozené peníze... -
- Dodací lhůta 5 pracovních dní
Po obdržení barvy, kterou jsem si objednal jsem zjistil, že má úplně jiné vlastnosti než byly výrobcem udávány.
- Nekomunikuje
- Nedoručuje zboží
Stručný popis moji zkušenosti. V obchodě jsem nakoupila 12.6. druhý den potvrzený příjem mojí platby předem ze strany eshopu. Vzájemná dohoda na odeslání zboží 25.6. V den, kdy měli zboží odeslat, tak mi sice došel email s číslem balíku, ale fyzicky přepravci nic nepředali (ověřeno u přepravce)! Na emaily nikdo nereaguje, telefony nikdo nezvedá. Dám jim čas ještě jeden den a potom se obrátím na policii, zatím to vypadá, že mě okradli o 5550Kč. Nechápu, jak mohou mít hodnocení 95%.
- Doporučená adresa k vyzvednutí zboží v Liberci v Široké ulici jsem vůbec nenašel.
- Požadované zboží jsem si musel zakoupi v běžném obchodě v Libweci
- Nekomunikují
Nákup z této stránky NEDOPORUČUJI. Strikací jehli do pistole mi přišli použité od plniče, ačkoli mělo být zboží nové!
Reakce obchodu ColorShop
děkuji za informaci, avšak mě velmi překvapuje. Všechny tryskové sady jsem prošel a žádná není použitá od plniče. Nehledě na Vaší objednanou jehlu 1,3 na které se plniče ani nepoužívá. Trysky jsou nové a zakonzervovány v přepravním vosku. Po jejich omytí v ředidle jsou připravené ke stříkání. -
- Objednal jsem,nic nepřišlo a ani se obchod neozval.
Nemohu jinak hodnotit,obchod nereaguje na mou objednávku,proč nemůže zboží poslat.