- spolehlivost, krásné, originální dárky
- Jsem spokojená
Srdičko v truhličce je hezkė. Došlo v pořádku. Bohužel poštovné je dražší než výrobek.
Zboží přišlo perfektně zabalené, vše v pořádku.Prekvapila mě rychlost dodání do tří dnů jsme měli balíček doma.Stoprocentni spokojenost
- Rychlé doručení,
Vše OK.
- Rychlost dodání
- Krásné a kvalitní zpracování
- Pěkné balení
- rychlé dodání
- malý výběr odběrných míst
Je to nádherné. Doufám, že oslavenec bude taky tak nadšený jako já a čokoláda mu bude poté chutnat. Skvělá komunikace, doprava do druhého dne, super.
velmi vstřícné jednání a rychlé zajištění zboží
- Zboží perfektně zabaleno proti poškození, doručení brzy
Čokoládu jsem objednala jako dárek a spokojenost byla veliká
- Profesionální jednaní
- Jsem naprosto spokojená, rychlost, informace o zásilce včas a srozumitelně popsané a zboží je krasne
- Absolutni chaoz z jejich strany
Reakce obchodu Čokolandia.cz
Dobrý den, vaše objednávka nebyla zaplacena a proto byla zrušena. Způsob platby jste si zvolil sám,ale platba nebyla provedena. Je nám to líto, ale v případě vámi zvolené platby jiná možnost nebyla. Pro příště doporučujeme zvolit jiný způsob platby, takový který máte ověřený a víte jak funguje. V případě dotazů a nejasností můžete kdykoli zavolat na náš telefon .
Děkujeme a přejeme krásný den -
- Čokoláda dorazila rozpuštěná! - Die Schokolade ist geschmolzen angekommen!
Gute Idee und Umsetzung, schnelle Lieferung mit der österreichischen Post. Es ist Sommer, bei über 30 Grad ist das Schokoladewerkzeug und die Schrauben leider zerschmolzen angekommen. Schade, war als Geburtstagsgeschenk gedacht. Liebe Grüße aus Wien, Christian Haag
Dobrý nápad a realizace, rychlé doručení rakouskou poštou. Je léto a čokoládový nástroj a šrouby bohužel dorazily roztavené při teplotě přes 30 stupňů. Škoda, bylo to myšleno jako dárek k narozeninám. S pozdravem z Vídně, Christian Haag -
vše OK
- Krásné provedení
- Originální dárek
- Čokoláda je velmi dobrá, kvalitně zpracovaná.Široká nabídka.
Top! Sehr schnelle Lieferung.
Sehr hur und sicher verpackt.
Da bestelle ich wieder.