všechno super

Skvělá chuť, absolutně nechápu, co dokážete vyrobit z čokolády.Rychlost, báječná komunikace

• zajímavé výrobky

Objednané zboží, dorazilo rychle a v pořádku, vypadá to nádherně, jako skutečné nářadí. Ještě jsme neochutnali, je to dárek k narozeninám, tak až za 14 dní bude ochutnávka :-):-).

První positivní zkušenost, rychlé jednání.

• Rychlé doručení. Komunikace s prodejcem super.
    • Netušil jsem, že objednané zboží(VELKÁ ĆOKOLÁDOVÁ KOĆKA ve 3D) za cca 8OO,-KČ bude mít JEN 11 cm na výšku. Za ty peníze bych to nekoupil. Váha asi 215 gramů. O velikosti jsem se nikde nedočetl. Na foto společnosti to vypadalo cca na 20 až 25 cm. To mě naštvalo. Už od nich nic nekoupím.

Věci sice hezké, ale malinké. Poměr cena - velikost : špatné.

Byla sem Velmi spokojená, nádherný Darek

• Velká spokojenost,vřele doporučuji.Čokoládu jsem již dříve kupovala.

• Zboží dorazilo v pořádku, rychle a hlavně vypadá krásně. Jako opravdové.

S nákupem jsem byla velmi spokojena. Objednávala jsem tři sady čokoládového nářadí, dvě sady byly v pořádku, u třetí jeden klíč poškozen přepravou. Bezproblémová telefonická komunikace, poslala jsem foto poškozeného dílu, obratem poslán zdarma nový kus , náklady hradil obchod. Maximální spokojenost. Obchod doporučuji.

Nádhera, úplně přesné jako na obrázku s dodáním rychlostí blesku.Naprostá spokojenost.

Super domluva a rychlost dodání

přehledný eshop, kvalitní fotografie, rychlost dodání, dobře zabaleno aby nedorazilo rozbité. Nakupujeme pravidelně- velká spokojenost

Rychlé dodání, pěkně zabaleno, spokojenost.

• Excelentní výrobky
    • Dokonalá kvalita

• Doručeeeno v pořádku , super

Rychlé vyřízení

bez problému

• Je to velice propracované.
    • Budu mít zajímavý dárek k vánocům.

Nevím o žádném.( Možná by někoho mohla odradit cena.) Za mě je to jako dárek přijatelné.

Výhodou obchodu je dobrý výběr produktů .
    Produkty jsou tak originální, že se nechce věřit, že jsou vyrobeny z čokolády.