Předražené zboží, čokoláda za 6,50 za jeden gram
- Rychlost dodání, zabalení.
- U jedné čokolády spotřeba 2/2022 mi přijde už na hraně, vědět o tom dopředu, neobjednávala bych.
Reakce obchodu ČokoBanka.cz
toto mne velmi mrzí, že se k Vám omylem dostala čokoláda s kratší trvanlivostí. Trvanlivost celého sortimentu pravidelně kontrolujeme a tabulkové čokolády dáváme do slevy standartně 3 měsíce před koncem jejich minimální trvanlivosti. Zde byla minimální trvanlivost 2.5 měsíce a došlo k tomu v důsledku záměny slevněné a neslevněné položky na skladě. Ve skladu jsme sjednali nápravu, aby se to již neopakovalo. Rozdíl v ceně čokolád ve výši 17 Kč Vám samozřejmně vyrovnáme a navíc posílám malý dárek na další objednávku.
Přeji Vám hezký předvánoční čas,
Petr Veselý -
Bohužel přišel kontejner s lanýži 500g. měli tam být 2 sáčky s lanýži ale byli tam 2 sáčky s lanýži které byli někde na sluníčku a byli rozteklé a b yla z toho jedna hrouda .
Reakce obchodu ČokoBanka.cz
tato situace nás moc mrzí. Plechovka zřejmě prošla extrémně nešetrným zacházením-teplotním výkyvem při přepravě. Přestože nad tímto nemáme moc, bereme riziko na sebe a poslali jsme Vám po telefonické domluvě nové zboží na naše náklady včetně malého dárečku a slevy na další nákup jako omluvenky.
Děkujeme za vstřícnost i milý telefonát a přejeme báječné podzimní dny s čokoládou v ruce.
Vaše ČokoBanka