• Položka svítila zeleně jako,že je okamžitě skladem tak jsem v dobré víře objednal a zaplatil.Po několika opakovaných urgencích mi bylo obchodem slíbeno,že dorazí chyba je prý na straně dopravce.Čekal jsem 18 dní nakonec jsem se s majitelem dohodl,ať mi vrátí peníze.

Komunikace zpočátku dobrá,ale po této negativní zkušenosti budu asi objednávat jinde.

Reakce obchodu cobishop

Děkujeme za zprávu. Stavebnici z limitované edice odeslal jeden z našich brigádníků úplně jinam. Dopravce za to skutečně nemůže a ani bychom si něco takového nedovolili říci. Škoda, že jste nepočkal na domluvený termín dodání, ale vaši volbu plně respektujeme. Vážíme si každé reakce a váš názor nám pomáhá zlepšovat naše služby.
    Krásný den

Dorazilo jiná stavebnice než jsem objednal a zatím žádná reakce na reklamaci

Reakce obchodu cobishop

Děkujeme za zprávu. Je nám moc líto pokud jsme se spletli a poslali jinou stavebnici. Rádi to napravíme, ale žádnou reklamaci jste nám neposlal. Pokusíme se s vámi ještě dnes spojit a vše k vaší spokojenosti vyřešit.
    Pokojný den

Kupoval jsem dvě základní univerzální desky, stejný typ, stejný rozměr, zvolená stejná barva. Přišly dvě stejné desky, ale každá jinak zatavená v jiné folii a každá v jiném odstínu, rozdíl vidí i chlap. S odchylkou proti barvě na monitoru jsem počítal, ale mrzí mne, že se barvy ani u dvou kusů nepotkaly. Desky jsou jinak mechanicky zdařilé, lego dobře sedí a drží silně, ale příště si radši připlatím za jistotu originálu než muset řešit vracení a reklamace.

Vážený zákazníku,
    Základní desky nabízíme ve dvou odstínech jako například světle modrá a tmavě modrá. Podle vašeho popisu naši brigádníci patrně vyskladnili a odeslali každou jinou. Škoda, že jste nám nedal věděl. Obratem bychom poslali nové dvě stejné. Protože spokojený zákazník je pro nás to nejdůležitější , tak se prosím ozvěte a domluvíme jednoduchou výměnu.
    Ondřej Vašťák

• Zatím nic nepřišlo, ani upozornění že bylo zboží předáno dopravci.

Reakce obchodu cobishop

Podle sledovacího je již zásilka naštěstí úspěšně doručena. Omlouváme se za zdržení. Od pátku 10.2.2023 jsme pracovali na rozšíření skladu a tak objednávky z tohoto víkendu měly v průměru 3 dny zpoždění. Informaci jsme zveřejnili v banneru na každé stránce obchodu. Všechny práce jsou hotové a zase fungujeme na 100%. Máme více místa a už zase jsme rychlejší než blesk, tak nás klidně otestujte :-).
    Ondřej Vašťák

• Bohužel objednané zboží nebylo, bylo mi nabídnuto jiné, změnu jsem akceptovala. Prodloužila se ale výrazně doba dodání. Takže zatím jsem neobdržela nic

Reakce obchodu cobishop

To bude asi omyl. Položku máme skladem a dle sledovacího čísla byla objednávky doručena :-)
    Pokojný den

Vše je zdlouhavé a složité.

Reakce obchodu cobishop

Děkujeme za hodnocení i když je pro nás překvapivé a moc vás chceme poprosit o další komentář, protože se nám nedaří zjistit důvod vaší nespokojenosti.
    -V hodnocení 18.11.2022 píšete, že jste zboží neobržel, ale dle sledovacího čísla byl balík doručen 16.11.2022.
    -Jako způsob úhrady jste vybral platbu převodem a zásilka odešla ten samý den, kdy jste poslal platbu.
    -Zboží jste objednal v pátek večer, v úterý přišla platba, ve středu doručeno.
    Tak jsme z toho docela bezradní a nevíme co bychom měli zlepšit, upravit, nebo přepracovat. Budeme rádi, když nám s tím pomůžete.
    Ondřej Vašťák

Děkujeme za telefonát. Tak trochu jsme si to mysleli, že jste si spletl obchod:-). Pokud máte možnost toto hodnocení odstranit, tak budeme rádi.
    Ondřej Vašťák

zboží se mi jeví jako značně předražené.Ostatní je dobré.Zdravím Kulík

Dobrý den pane Kulíku,

Děkujeme za hodnocení i když máme pochyby zdali patří skutečně nám. Stavebnice modelu Trabantu a ještě i s karavanem za 416 Kč je předražená?

Přejeme krásné svátky.
    Team COBISHOP

• Nedoručení části zboží

Váš pracovník mi volal, že část zboží nepřijde. Domluvili jsme se, že mi pošle zboží domů a bez poštovného. Nakonec mi dorazilo na zásilkovnu i s poplatkem.

Reakce obchodu cobishop

Máte pravdu. Skutečně jsme zboží odeslali i s cenou dopravného v rozporu s naší domluvou a je to naše chyba, za kterou se moc omlouváme. Zkrátka nám to ve vánočním náporu uniklo. Pošlete nám prosím do mailu číslo účtu, abychom to mohli dát do pořádku.

Děkujeme za pochopení
    S úctou
    COBISHOP

• Rychlé dodání
    • Roztrhnutá krabice od stavebnice, ovšem kartonová krabice určená na přepravu byla naprosto v pořádku. Z toho usuzuji že byl obal od výrobku poškozen již před předáním dopravní společnosti.

Reakce obchodu cobishop

Děkujeme za Vaše hodnocení i když je pro nás nepříznivé. Pokud se Vám stane, že je některý z obalů poškozený, tak nás určitě kontaktuje. Stavebnice máme skladem přímo u nás v e-shopu. Výměna je tak velmi rychlá a pro zákazníka vždy bezplatná, ale je nutné se ozvat.

S úctou