Spokojenost

bez problémů

• Rychlost a kvalita

Sada na manikúru za dva tisíce korun vůbec ne odpovídá ceně, žádná kvalita, spíš to je tak na hraní, obyčejná lampa která vám ne ukáže čas sušení, gel odpadává hned druhý den, bruska slabší a pásek jenom tršpitky.

• For doručení
    • Velmi příznivá cena
    • Po delším nošení skvělý stav stále

Chtěla jsem udělat recenzi až po delším nošení par týdnů, abych zhodnotila stav vlasů a nošení! Vše opravdu na jedničku! Cením i, že k objednávce posílají návod o péči těchto vlasů, kde jsou supr tipy!

• Koupil jsem clip-in příčesek pro manželku k Vánocům a jsem velmi spokojený s celkovým nákupem. Web je přehledný a velmi snadno se na něm orientuje. Příčesek byl rychle doručen, dobře zabalený a v perfektním stavu.
    • Nabízejí různé typy příčesků a odstínů, což usnadnilo výběr.
    • Objednávka dorazila včas, což je vždy plus, když nakupujete na poslední chvíli.
    • Příčesek je skvělé kvality, vlasy jsou jemné, přirozené a krásně se s nimi manipuluje.
    • Pokud máte nějaké dotazy, vždy odpoví rychle a ochotně.

Moc děkuji za vstřícnost a jsou úžasny a krásné zboží. A ochota a vždy my pomůžou a poradí. A všem doporučuji a za kvalitu a dobré ceny.

• hezký dárek
    • pěkné barvy
    • materiál

Nemám co úplně kritizovat, dodání bez problémů, cena odpovídá kvalitě. Byl to dárek, potěšil, tak účel to splnilo.

• Výsledek
    • Kvalita

Jsem nadšená z prvních výsledků jejich séra ty jo! Použila jsem ho jen párkrát a už si všímám, že mám delší a tmavší řasy. Skvělej pocit. Doporučuji ho každému, kdo hledá nějaká efektivní řasové sérum. Ještě čekám na další výsledky, ale zatím je vše super!

• vzhled e-shopu
    • velký výběr odstínů a metod
    • způsob zabelaení

Za mě jsem ráda, že jsem na tento e-shop brouzdáním na internetu narazila. Hezký design, výběr i gramáže na základě délky, rozmanitost i dalších produktů a příslušenství. Vlásky vypadají navíc super, na dotek opravdu jak lidské, až jsem tomu nevěřila za tu cenu.

• MODERNÍ VZHLED E-SHOPU
    • PŘIJATELNÉ CENY
    • RYCHLOST DORUČENÍ
    • SEDÍ DLE FOTEK

Objednán pás a korektor. Se vším spokojená. Narazila jsem náhodou na internetu při hledání vhodného příčesku a jsem nadmíru spokojená.

• fakt super rychlost doruceni, fofr ty jo v patek objednane a v pondeli u me
    • poradenstvi, kdy jsem vahala nad odstinem, tak jsem radeji napsala a hned mi poradili a poslali vše potrebne
    • moc hezky obal a mam to jen prilezitostne, tak uvidime, ale zatím super vse

Dobra nabidka vseho, super ceny oproti konkurenci a mily pristup..

• rychlí, ochotní, příjemní

• Rychlost dodání

• Rychlost dodání
    • Komunikace s obchodem

• Odstín vlasů o něco tmavší než je uvedeno na fotkách.

Výborná komunikace, zboží naprosto odpovídá popisu, rychlé dodání. Vřele doporučuji.

Jste něj , děkuji moc za vstřícnost a zato že mi vždy je hned doručena objednávka mohu jen doporučit

• Skvělá komunikace,ochota. Špatně jsem vybrala odstín a nebyl žádný problém s výměnou. Vlásky krásné,mohu jen doporučit.

Rychlé vyřízení, kvalitní výrobek, mohu jenom chválit, protože jsem zákazníkem několik let.