vše v pořádku.
- rychlé doručení
- kvalitní zboží
Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.
Přesto že je deklarovan prodej 100% přírodních vlasů, není to pravda. Vlasy jsou umělé.
Reakce obchodu CLIP-IN-VLASY.EU
Vážená paní Tětěruková, jak jsme vám následně vysvětlovali i v dlouhé e-mailové komunikaci, vlasy jsou 100% pravé lidské a poskytujeme na to všem našim zákazníkům doživotní garanci. Máme desítky tisíc zákazníků, kteří se k nám opakovaně vrací, nemáme žádný důvod zrovna vám posílat nějaké jiné umělé vlasy než všem ostatním. Nechápeme z jakého důvodu se nám snažíte špinit dobré jméno takovou lží. V mailové komunikaci jste uváděla, že si vlasy necháte přezkoumat v laboratoři a hned jakmile si potvrdíte, že jsou pravé, že se nám veřejně omluvíte za tuto lež. To se stalo již před měsícem, že dobře víte, že vlasy pravé jsou, ale zajímavé je, že od té doby již nekomunikujete a své slovo ohledně omluvy jste nedodržela..
- Vstřícné jednání a vždy rychlé dodání zásilky. Zboží pokaždé v pořádku. Co mě trochu vadí je platba pouze v hotovosti..nelze při dobírce platit kartou. Což nechápu
- Super
- Profesionální přístup, rychlost...
Kvalita výrobku, odpovídající cena, rychlost dodání, bez připomínke, pouze pochvala!
Nemám co vytknout,rychle a solidní jednání. Mohu jen doporučit.
- Balik prisiel nacas
- Dobra komunikácia s kuriérom
- Tovar je kvalitný
- Farba nebola presne taka akú som si podľa fotky predstavovala, ale tie nikdy nie su presne a clovek si vie poradit, takze aj napriek tomu som spokojná :)
- rychlost zaslání
spokojenost a bezvadná komunikace,mohu doporučit
- Spolehlivost, kvalita.... objednané zboží splnilo očekávání
- Téměř okamžité dodání, děkuji.
- Nic.
- Vlasy prodáváné jako 100% pravé lidské evropského typu v REMY kvalitě byly po jednom umytí naprosto střapaté, musela jsem nechat hned sundat a posílám k reklamaci naštěstí jsme všechny nepoužili jinak bych přišla o své vlasy, musela jsem koupit nové jinde, podle prodejce vlasů tyto prý 100% pravé lidské evropského typu v REMY kvalitě jsou asijské s trvalou, podle kadeřnice co mi je sundavala to snad ani nejsou vlasy, opravdu raději zde nekupovat, lepší jít do obchodu a osahat si co kupujete
Reakce obchodu CLIP-IN-VLASY.EU
Pravost vlasů garantujeme. Pokud se vám po umytí vysušily, je vhodné zkonzultovat použité přípravky, ne všechny jsou vhodné i na prodloužené vlasy a mohou tak vlasy narušit či vysušit. Vždy přikládáme návod k péči, zákaznice, které se návodem řídí mají často naše vlasy hezké i řadu let. Pokud vaše kadeřnice nepozná lidské vlasy a není schopna Vám poradit s péčí, aby se vlasy nevysušovaly při umývání, je na zvážení jestli je to vhodný profesionál komu se svěřit do péče i se svými vlastními vlasy :-)
Nevím, zda jsou vlasy opravdu pravé, nicméně když se připnou, není nic poznat, sedí mi i barvou. Jsem velmi spokojená
Konečky tenké, vlasy vypadává li z keratinovich spojů, po 2 umitich jsou jak chemlon
Reakce obchodu CLIP-IN-VLASY.EU
Hustotu si vybíráte přímo v objednávce, pokud byste si přála výměnu za hustější, tj. i hustější konečky, není problém, děláme výměny zdarma a obratem. Co se týká aplikace a péče, doporučujeme řídit se přiloženými instrukcemi, následně nic co popisujete nemůže nastat. Klidně nám i napište podrobnosti do e-mailu, rádi vám poradíme a věc vyřešíme k vaší spokojenosti.
Perfektní :) vlasy jsou super, barva sedí :)
Jednoduše super!!! Kvalita zboží, komunikace s obchodem. Chválím a doporučuji!!!
- Dobrá zkušenost už z obchodu před tím kvalitní věci za dobrý peníz