• velmi vysoké ceny oproti konkurenci
    • zboží došlo kompletně zaprášené od pivního kvásku který se roztrhl kvůli nedůslednému zabalení
    • poškozené zboží

Tentokrát bohužel poměrně negativní zkušenost. Na trhu je momentálně spousta balení 5ks testovacích kitů na Covid s exspirací říjen 2024. Obchody je prodávají se slevou 50 i více procent a s viditelným upozorněním, že za měsíc končí jejich životnost, někdy dokonce i s označením "2. jakost". Objednal jsem si proto kit od Chytré lékárny, kde byl za standardní plnou cenu a bez jakéhokoliv upozornění o exspiraci. K mému překvapení mi nicméně i tak došlo balení s říjnovou exspirací, tzn. nespotřebované kity budou za měsíc nepoužitelné. Kdybych to býval tušil, nakupoval bych jinde (nebo zakoupil jen kusovky k momentálnímu použití, ne větší balení do zásoby). Je to pár stovek, takže o peníze až tak nejde, spíš o princip.

Reakce obchodu Chytralekarna.cz

děkujeme Vám za zpětnou vazbu.

Mrzí nás, že Vám zboží dorazilo s krátkou expirací. Dne 15. 9. 2024 v 15:46 jsme se s Vámi pokoušeli telefonicky spojit, abychom Vás na krátkou expiraci upozornili. Vzhledem k objednanému zboží jsme měli za to, že jej potřebujete akutně, proto jsme nakonec přistoupili k jeho odeslání bez předchozí konzultace s Vámi.

V blízké době se s Vámi spojíme a tuto nepříjemnost dořešíme.

Děkujeme za pochopení.
    Vaše Chytrá lékárna

• Na stránkách e-shop uváděl, že zboží je skladem. Nejenže ho skladem neměli, ale po zaplacení objednávky zjistili, že ho nedokážou získat ani od dodavatele a objednávku zrušili.

Reakce obchodu Chytralekarna.cz

velice nás mrzí Vaše vzniklá situace. Bohužel výrobek, o který jste měl zájem, je dlouhodobě ve výpadku. Při naskladnění je o něj enormní zájem a dojde k rychlému vyprodání. Proto jsme nebyli schopni Vaši objednávku zrealizovat. Kontaktovali jsme Vás s omluvou a peníze Vám byly vráceny.

Věříme, že Váš příští nákup bude již bez komplikací.

Vaše Chytrá lékárna

Obchod inzeruje a nabízí zboží, které nemá skladem a vymlouvá se na na nějaký tzv.špatný kód. To už ovšem mé peníze odešly.

Reakce obchodu Chytralekarna.cz

děkujeme za zpětnou vazbu. Objednal jste si 6-filtrový nástavec, ale v poznámce bylo uvedeno, že máte zájem o 8 -filtrový nástavec (ten jste na e-shopu nenašel, protože opravdu skladem nebyl, navíc, je to jiný produkt s jiným PDK i EAN kódem, tedy nejedná se o o žádnou výmluvu, to je fakt, každý produkt má jedinečný kód). Peníze byly obratem vráceny.
    Věříme, že příště svůj produkt u nás najdete a budete spokojený.

Přejem pevné zdraví a pěkné dny,

• komunikace

vyzvedl jsem si bez vyzvy k vyzvednuti, protoze jsem zrovna mel okolo lekarny cestu. SMSka s vyzvou k vyzvednuti, mne prisla asi az 20 minut po vyzvednuti zbozi.

Reakce obchodu Chytralekarna.cz

děkujeme za hodnocení. Vždy je potřeba počkat na SMS výzvu, balíček sice na lékárnu může být doručen, ale než se nahraje do systému, tak to nějaký čas trvá.

• Snad lepší ceny
    • Neuznání slevy při prvním nákupu chybou robota. Pak sice následně refundováno zpět na účet, ale je to známka chybného nastavení robota.
    • Svévolné jednání dopravce Zásilkovny, který doručil bez mého souhlasu zboží do jiného vzdáleného Z-boxu, v jiné obci.
    • Dlouhá doba dodání způsobená dopravcem.

Snad jepší ceny, ale neuvěřitelně špatné a svévolné jednání dopravce zásilky.

Reakce obchodu Chytralekarna.cz

velice nás mrzí Vaše vzniklá situace. Situaci ohledně uplatnění kupónů prověříme, stejně tak i prověříme situaci se Zásilkovnou. Spokojenost našich zákazníků je u nás na prvním místě. Věříme, že již příště proběhne vše bez problémů.

• Rychlé dodání

Podpora po emailu naprosto nedostačující. Zakoupila jsem produkt, který jsem koupila již dříve, nicméně nebylo k dispozici balení po pěti kusech, takže jsem objednala po kusu, celkem 10x rektální rourky 2/4 120mm. Dorazil mi jiný produkt. Místo oranžové rektální rourky pro miminka mi přišly PVC průhledné rourky, dlouhé 150mm minimálně. Po kontaktu lékárny mi bylo sděleno že mi produkt přišel správně a na webu byla změněna produktová fotografie u zboží, co jsem objednala. Nicméně popis stále neodpovídal. Přitom to, co mi přišlo je na webu obchodu vystaveno bez fotky. Nikdo se neomluvil, pouze se ze mě pokusili udelat idiota. Jediná odpověď, kterou jsem dostala bylo, že je to vlastně moje chyba a dál se mnou nikdo nekomunikoval.

Reakce obchodu Chytralekarna.cz

velice nás mrzí Vaše vzniklá situace. Dle mých informací Vám byl odeslaný produkt, který byl ve Vaší objednávce. Kontaktovali jsme Vás i prostřednictvím e-mailu, kde jsme požadovali zaslání fotografie produktu, který Vám došel. Tu jste nám ale bohužel nezaslala. V případě pochybení z naší strany by samozřejmě došlo k vrácení peněz. Děláme maximum proto, aby byl zákazník s nákupem u nás spokojený. Proto neváhejte kontaktovat naše pracovníky na e-shopu ([email protected]), kde se pokusí Vaši stížnost vyřešit k Vaší spokojenosti.

Věříme, že již podobná situace nenastane.

Vaše Chytrá lékárna

• Chytrá lékárna jako kamenný obchod nemá chybu
    • Eshop člověk použije kvůli dobrým (a jen dobrým) zkušenostem s kamennými prodejnami...
    • Zboží nebylo na skladě a odpověď o objednání a naskladnění přišla skoro obratem...
    • Zboží dorazilo velmi brzo, přesně to, co jsem si objednala ..
    • Vyzvednutí už bylo na prodejně, všechno v pořádku
    • E-shop není tak úplně přehledný ... bez vyhledávače se těžko orientuje (možná by pomohlo stromovou strukturu upravit na jednodušší výrazy, nebo doplnit výrobce?)
    • E-shop nabízí slevu (bonus?) 100 Kč za první nákup ... ale hbitě odhalí, že mailová adresa už byla použita (chápu, psala jsem poptávku) ... slíbí prověřit ... po hodině jsem objednala bez bonusu, nevěřila jsem v úspěch , ale napsala jsem do poznámky... ozvala se mi paní ... (dál nebudu rozebírat... byla milá a příjemná) .. přeji jí příjemné svátky ...
    • E-shop vůbec nepočítá s tím, že může nakupující mít klientskou kartu! To mi přijde jako největší chyba... (ale nabízí rovnou novou registraci )

Další Mixity pro vnoučata jsem objednala na eshopu Mixit ... nákup vyšel levněji, celkově byl jednodušší, kredity a bonusy se odečetly a načetly okamžitě a možnost vyzvednout na prodejně nahradila možnost vyzvednout v Boxu... neznamená to ale, že zanevřu na kamenné prodejny ...

dlouhá doba doručení - týden

Dobrý den, Věro,

velice se omlouváme za Vaši vzniklou situaci. Bohužel v daném termínu jsme na našem e-shopu měli velký nápor objednávek, kvůli tomu došlo ke zpoždění. Ještě jednou se velmi omlouváme a věříme, že již příští nákup proběhne bez problému.

• občas výhodné ceny

zboží je někde na cestě ,už jsem ho i včera urgovala zda a kde je.

Reakce obchodu Chytralekarna.cz

velice se omlouváme za Vaši vzniklou situaci. Bohužel ke zpoždění došlo díky velkému množství objednávek. Věříme, že Vaše příští objednávka proběhne již bez problémů.

Vaše Chytrá lékárna

• Přesto, že je zboží již týden zaplaceno, na prodejnu zatím nedorazilo

Dobrý den, Milane,

• Dobrá cena
    • Doprava zdarma
    • Dlouhá dodací lhůta

Reakce obchodu Chytralekarna.cz

děkujeme za recenzi a doufáme, že s příštím nákupem budete již spokojený na 100 %.

Vaše Chytrá lékárna

Odporně dlouhá dodací doba, při obchodování se zdravotním materiálem bych předpokládal, že objednavatel obsah zásilky skutečně potřebuje !!!

Reakce obchodu Chytralekarna.cz

velice nás mrzí Vaše vzniklá situace. Vaše objednávka ze dne 15. 11. nemohla být doručena ve standartních dodacích termínech, jelikož v pátek 17. 11. byl svátek a přes víkend doručení neprobíhá. Věříme, že příští objednávka proběhne již bez problémů.

Vaše Chytrá lékárna

• dodací lhůty objednaného zboží na venkovské prodejny

Rozvoz 2x týdně - šílené a nikde upozornění dopředu. Každý den čekání nemocného na lék se stav zhoršuje - Chytrá lékárna - akorat na byznys - zaplatit dopředu a čekat na dodání nebo smrt - co bude dříve.

Reakce obchodu Chytralekarna.cz

mrzí nás, že jste nebyl s nákupem u nás spokojený. Upozornění na rozvoz máme uvedeno v košíku. Kolegyně se s Vámi spojila a snažila se nabídnout možnost nákupu přímo u nás v lékárně. Věříme, že již příště budete s nákupem spokojený.

Vaše Chytrá lékárna

Objednala jsem si obleček pro pejska,ale míry vůbec nesouhlasily.Kupuji 30 cm na délku.Tady jsem si objednala 40 cm,a byl malý.Ostatní rozměry byly uvedeny mnohem větší,a měly se dát utáhnout.Říkla jsem si,že mu bude aspoň větší.Ale obleček pejsek vůbec neoblékl.Byl malý na délku,i na šířku.
    Ale to není vina lékárny,ale společnosti,která tyto oblečky šije.

Dobrý den, Marcelo,

děkujeme za pěkné hodnocení. Mrzí nás, že nakonec nákup nesplnil Vaše očekávání ale věříme, že při příští objednávce již budete spokojená.

Vaše Chytrá lékárna

Po týdnu mi lékárna napsala , že nemá vitamíny které jsem měl objednané, čekal bych návrh nějakého podobného produktu za stejnou cenu, ale ne oni nemáme pošleme bez toho . Zde již nechci nakupovat.

Reakce obchodu Chytralekarna.cz

velice nás mrzí Vaše vzniklá situace. Bohužel jsme Vám nemohli nabídnout jiný produkt ve zvoleném množství, složení ani ceně, jelikož v tomto čase neexistovala vhodná alternativa. Jako kompenzaci jste od nás dostal dáreček k vaší objednávce a dopravu zdarma.

Doufáme, že se podobná situace nebude opakovat a budete s příštím nákupem spokojený.

no

• Jsou nabízeny léky, které pak nejsou dostupné. Nedoporučujeme.

Reakce obchodu Chytralekarna.cz

Věříme, že Váš příští nákup bude již bez komplikací.

Vaše Chytrá lékárna

Absolutně neseriózní jednání. Objednal jsem nabízený CBD olej 10 kusů, který měl zajímavou cenu. Objednávku jsem ihned zaplatil. Po 5 dnech se obchod ozval, že by to za cenu, která byla normálně zveřejněna, nebyl schopen dodat. To je jako, že v normálním obchodě by byla cenovka na regále a u pokladny by chtěli větší cenu a nebo zboží tu nech. Obchod nedoporučuji. A jsem zvědavý, jak rychle vrátí peníze.

Reakce obchodu Chytralekarna.cz

velice nás mrzí vzniklá situace. Bohužel o zboží byl velký zájem a z tohoto důvodu se rychle vyprodalo. Dle mích informací s vámi kolegové z e-shopu hned druhý den navázali kontakt prostřednictvím e-mailu. Jelikož byl bez odezvy, kontaktovali vás telefonicky, kde jste se nakonec dohodli na vrácení peněz. Ještě jednou se omlouváme za vzniklé komplikace.

Vaše Chytrá lékárna

• Velmi složitá platba přes platební bránu. Lepší by byl převod na účet lékárny

Reakce obchodu Chytralekarna.cz

moc děkujeme za zpětnou vazbu, která je pro nás důležitá, abychom se pro vás mohli neustále zlepšovat. Ohledně platebních možností pro vás máme opravdu širokou nabídku způsobů, jak objednávku uhradit. Vedle nejoblíbenějšího a nejrychlejšího způsobu, kterým je platba kartou on-line, u nás najdete i možnosti platby přes benefitní karty jako Sodexo či Benefit Plus, varianty odložených plateb, plateb na dobírku, osobně kartou či v hotovosti v našich Chytrých lékárnách v Brně, Tišnově a Vyškově, ale samozřejmě i tradiční možnost platby převodem na účet. Pokud byste chtěl způsob platby změnit, kontaktujte, prosím, naší podporu na e-mailu: [email protected] a kolegové vám rádi pomohou vybrat způsob platby, který pro vás bude nejpohodlnější.

Děkujeme a přejeme hezký den a pevné zdraví