Přihlásit se a přidat recenzi

• pohodlí
    • nevím

dobrý

• zboží na webu nepřehledně , nevíte kolik kusǔ kupujete , jestli pár nebo jeden, musíte telefonicky

jinak vše ok

• velký výběr, dobré ceny, super přístup, kvalita
    • žádné

• žadné
    • komunikace, dodací lhůta

Byl mi přislíben výfuk do určitého data, nedorazil výfuk ani omluva. Nedoporučuji!!!

Reakce obchodu Chrome Galaxy

Bohužel chyba se stala na straně dodavatele značky "Cobra", který objednané výfuky nebyl schopen dodat, ani do 4 měsíců, proto jsme museli ukončit přímou spolupráci s touto firmou a najít si jiného dodavatele této značky v Evropě. Věříme, že už se to nebude opakovat a za způsobené problémy se Vám omlouváme. Pokud se Vám od nás nikdo neozval, prosím kontaktujte nás, abychom zjistili, kde se stala chyba. Děkujeme za pochopení.

• Rychlost a výber zbozí z domova
    • nemá

Vynikající

Delší dodací lhůta daná tím že požadované zboží nebylo skladem-muselo být zadáno do výroby. Pracovník obchodu mě ale na tuto skutečnost předem telef. upozornil. takže spokojenost.

• zbozi "skladem" by byli schopni dodat cca do 3 tydnu = informace o dostupnosti neni pravdiva.

Mam smisene pocity, zbozi ktere meli mit skladem skladem nebylo, doba dodani cca 3 tydny. Za techto podminek jsem zbozi rozhodne nechtel. Obchod situaci chapal a situaci zrusil bez namitek.

Reakce obchodu Chrome Galaxy

Zcela chápeme Vaše smíšené pocity, stále pracujeme na tom, abychom mohli mít sklad aktuální, ale nedaří se to tak, jak bychom si představovali hlavně kvůli tomu, že máme velký sortiment zboží, abychom zákazníkům vyhověli a nemuseli si objednávat produkty za velké peníze zpoza "velké louže". Vždy po zadání objednávky je zákazník informován o dostupnosti a velkou část objednávek posíláme i na dvakrát. Snažíme se aby jste byli maximálně spokojeni, ale nejde mít veškeré zboží skladem a na některé věci je potřeba si počkat. Děkujeme za pochopení.

• kvalitní zboží od více výrobců na jednom místě
    • -Více informací o produktu,
    • -popř. více foto,
    • -z jakého materiálu,
    • -rozměry atd.
    • -U některého zboží je text pouze v angličtině

Doposud jsem tento druh zboží nakupoval v zahraničí převážně v USA. Těší mne, že lze tyto produkty pořídit doma bez různýh dovozních poplatků. I cena vychází většinou příznivěji než na eBay portálu.
    Takže bych tento obchod doporučil.
    Díky a držím palce.

• velký výběr
    • nikdo jiný tohle zboží nemá

přehledné stránky se zbožím

jen doporučuji všem

• Doplnky Kuryakyn za rozumnou cenu a vetsinou skladem
    • Zatim zadne

Viz. Pro/Proti vyse

• Univerzalni obchod s doplnky na moto
    • Vysoka cena postovneho.
    • Dlouha doba dodani

• možnost nákupu specializovaných doplňků
    • málo zboží skladem dlouhé dodací lhůty. slbší překlady názvů a nedostatečné upřesňující informace

protože je asi zatím jediný na doplňky pro Golwing je král

• Dobre ceny
    • Zobrazuje lenCZK

• cena a spousta chrom doplňků
    • zatim nevím

Tento obchod hodnotím za velmi dobrý a doporučuji všem.

• přehledné a opravdu pěkné stránky a nabízené věci, super ceny
    • komunikace ze strany obchodníka o stavu zásilky,...
    • čekal jsem přes týden, pak jsem si zavolal sám, abych zjistil, jak to se zakázkou vypadá...

Reakce obchodu Chrome Galaxy

Zjistili jsme, že se nám neposílali emaily o stavu objednávky a objednávka samotná, už jsme to vyřešili, tak snad to bude už v pořádku. Děkujeme za upozornění.

• komunikativnost spolehlivost sortiment

• Výber pro typ motocyklu
    • nejsou

Doporucuji
    Vyplnuje mezery na trhu

• Velmi přijatelné ceny a odbornost v prodávaném zboží.
    • nemají reklamu

Doporučuji vzhledem k sortimentu a cenám. Bohužel se na některé věci musí čekat,ale chápu že je to s USA a vyplatí se mi počkat.