Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Už jsem několikrát od vás nakupoval,ale takhle mizerně zapalený balík jsem ještě nedostal. Na něco co stojí 10 000Kč, tak bych čekal lepší zacházení.
Reakce obchodu www.chladnezbrane.eu
velice nás to mrzí. Produkt od dodavatele chodí bez krabice, ale již s dodavatelem řešíme obal přímo na produkt, aby se již tento případ neopakoval. Expedice učinila maximum, aby produkt v pořádku dorazil k vám. Přijměte naši omluvu a pevně doufáme, že na nás nezanevřete.
S přáním krásného dne.
Tým Chladné zbraně -
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Jsem velice nespokojený,u damaškového nože STEEL DIAMOND je prasklá rukojetˇ, pouštní damaškový nůž NOMADS HEAT je zrezivělý
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Foto na stránkách neodpovídá realitě a při tel.dotazu dělají z lidí debily
Reakce obchodu www.chladnezbrane.eu
Dobrý den, velice nás mrzí nedorozumění, které se stalo. Po našem dalším telefonickém hovoru s Vámi, jsme vše uvedli na pravou míru. Fotografie u produktu již nemá lehký nádech modré a vše odpovídá realitě. Vrácení produktu a vrácení celé částky jste nechtěl a produkt jste si chtěl ponechat. Moc nás mrzí tato nemilá recenze na náš obchod. Snad na nás nezanevřete a my se budeme těšit na Vaší další objednávku. S pozdravem Tým Chladné zbraně
Zboží přišlo nekompletní. V KPZ boxu chybělo křesadlo, nůž, sponky, náplasti. Byl to dárek pro syna.
Reakce obchodu www.chladnezbrane.eu
velice se omlouváme, za vzniklé komplikace. Produkty jsou originál zabalené a zalisované od dodavatele a nelze je před odesláním rozbalovat a kontrolovat. Po telefonickém hovoru s Vámi jsme se domluvili, že po vašem návratu z dovolené učiníme výměnu produktu, který bude kompletní. Bohužel se nám nikdo neozval, ale vůbec nevadí, ozvěte se nám a my hned vše napravíme a synovi zašleme nový kompletní produkt.
S pozdravem Tým Chladné zbraně -
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
pořádně si prohlédněte co kupujete... podobné kousky se dají najít na netu ve výrazně vyšší kvalitě za téměř totožné peníze
Reakce obchodu www.chladnezbrane.eu
Dobrý den, Štefane, velice nás mrzí, že nám pokládáte telefon. Na výstavě Comic Con Prague jste si sošku Aliena prohlédl a osobně vybral. Pokud nejste spokojen, můžete zboží vrátit. Nechápeme Vaše hodnocení na Heuréce. S pozdravem Tým Chladné zbraně
- nůž přišel lehce poškrábaný
- pojistka vrže
- Rychly doruceni
- Produkt byl odreny a na webu napsano nerezova ocel a jeto plast sem velmi nespokojen
Je to heacka vydrzi ale jeto z plastu a nevyuzijete to k nicemu