- Rychlé vyřízení objednávky
Vše naprosto vynikající
- Rychle dodání
- Velmi chutné produkty, rychlé doručení
Vytvořila jsem jednu objednávku, při které mi během platby "zamrzla" stránka a tudíž jsem nevěděla, zda platba proběhla nebo ne. Stránku sem nicméně obnovila a objednávku s platbou opakovala. Tentokrát prošlo vše bez problému. Pro jistotu jsem si zkontrolovala int.bankovnictví, abych se ujistila, že proběhla jen jedna platba. K mému překvapení proběhly platby obě dvě. Ihned jsem volala na linku kontaktní číslo uvedené na stránkách chiashake. Několikrát jsem volala a nikdo telefon nebral. Psala jsem i email, nikdo nereagoval. Až mi přišlo oznámení o odeslání balíčku a předání kurýrovi, volání jsem opakovala. Bez úspěchu. Objednávku mi tudíž doručili dvakrát, ač jsem udělala chybu, kterou jsem se snažila napravit, ale bez úspěchu.
Reakce obchodu Chia Shake
omlouváme se za vzniklé komplikace a nedůslednosti. Samozřejmě je možné jednu z objednávek vrátit.
Hezký den,
Chia Shake -
- Spokojenost, rychlé a spolehlivé dodání
rychlost dodání, příjemné ceny
Vše přišlo v pořádku. Všechna jídla jsou velmi chutná. Dnes jsem se poprvé vážila a mám 3kila dole. Funguje to perfektně. Mohu doporučit.
rychlé vyřízení, chutově skvělý výrobek
Maximální spokojenost.
Rychlé dodání
Rychlé dodání. Ochota.
Vše v pořádku. Rychlé doručení. Teď ještě výsledky...
- rychlost
vždy spokojenost
- Spolehlivost
Výborná komunikace s obchodem, vĕtsinou chutné výrobky
rychlé dodání zboží
Úžasné! díky