- Přišlo mi o 10 cm méně,měla jsem to změřené akorát na křesla
Bohužel, stav naskladnění na eshopu neodpovídalo skutečnému stavu na skladech - eshop umožnil objednat zboží, které pak nedodal. U mě první zkušenost s tímto eshopem.
- Na dotazy nereagují, zboží zaplaceno a ani po 10 dnech žádná reakce
Reakce obchodu Chci Látky.cz
děkujeme za Vaše hodnocení, které nás však velmi mrzí.
Dnes (v 6:40 hodin) jste nám psala e-mail ohledně dostupnosti a obratem (v 9:28 hodin) jsme Vám odepsali. Prosíme Vás tímto o kontrolu e-mailové schránky a případně o reakci. Děkujeme Tým Chcilatky.cz -
Chtěla jsem si vyrobit plyšaka. U těch látek by mohli zviraznit že si musíte určit kolik chcete metrů já si toho nevšimla a objednala šířku 10cm :( Takze plyšáček nebude.
Reakce obchodu Chci Látky.cz
děkujeme za Vaše hodnocení, které nás však velmi mrzí.
U všech látek samozřejmě uvádíme v názvu i v popisu, že se jedná o metráž s určitou šíří a zákazník si volí délku. Dle Vaší objednávky jsme Vám připravili a odeslali objednaných 0,1 m, tj. 10 cm látky.
Zatím nedorazilo
Reakce obchodu Chci Látky.cz
děkujeme za Vaše hodnocení.
U Vámi vybraného zboží, které v době objednání nebylo skladem, uvádíme dodací lhůtu pro naskladnění cca 21 pracovních dnů.
V tuto chvíli je pro Vás zboží objednané ve výrobě a po naskladnění jej odešleme k Vám.
S pozdravem,
- Barva látky neodpovídala
Barva látky neodpovídala - terakota a oranžová je velký rozdíl. V případě, že nemám skladem terakotu, dám vědět a neposílám oranžovou. Jiné obchody dobře psali na svých stránkách, že terakota není skladem. A proto jsem si ji objednala zde. Když jsem volala, bylo mi řečeno, že mám látku na vlastní náklady vrátit....... Takže si objednám jinou látku a někde jinde.
Reakce obchodu Chci Látky.cz
děkujeme za Vaši reakci, která nás velmi mrzí.
Co se týče barev látek, ačkoliv si látky fotíme sami a vždy se snažíme zachytit odstín co nejvěrněji, každý monitor / display zobrazuje barvy jinak. Nikdy tak nevidíte 100% stejnou barvu, jaká je ve skutečnosti.
V takové situaci je zde pak možnost vrácení do 14 dnů bez udání důvodu, které nabízíme ZDARMA přes Zásilkovnu, viz informace na našich stránkách. Pokud Vám tedy látka nevyhovuje, neváhejte této možnosti využít.
Tým ChciLatky.cz -
Přišel mi hodnotící email na zboží, které jsem si nikdy neobjednala....a to co jsem si objednala mi zase nepřišel email s podklady k platbě. . Asi chyba Matrixu...
Reakce obchodu Chci Látky.cz
děkujeme za Vaši reakci, i když nás velmi mrzí.
Není pravdou, že bychom Vaši objednávku zrušili. Toto bezdůvodně nebo bez předchozí dohody se zákazníkem samozřejmě nikdy neděláme. Objednávka byla vytvořena dne 30.9. s Vámi vybraným způsobem platby předem bankovním převodem. Bezprostředně po odeslání objednávky Vám automaticky dorazí potvrzení s rekapitulací a platebními údaji, poté do 5 minut následuje ještě jeden samostatný e-mail s výzvou k platbě.
Dne 06.10. jsme Vám opět e-mailem zasílali připomenutí neuhrazené objednávky, která je stále aktivní. Bohužel jsme z Vaší strany nezaznamenali žádnou reakci ani e-mailem, ani telefonicky.
Jelikož Vám dorazila výzva k hodnocení nákupu, kterou Vám zasílá portál Heureka, nikoliv my jako e-shop, předpokládáme, že e-mailová adresa byla uvedena správně. Doporučujeme tedy zkontrolovat a upravit nastavení své e-mailové schránky. Někdy se stává, že e-maily padají do složek SPAM, Hromadné, PROMO apod.
Budeme Vás v brzké době opětovně kontaktovat ohledně dořešení Vaší objednávky.
Tým ChciLatky.cz -
- látky vypadají po vyprání kvalitně
- rychlost doručení
- cena ok
- nepřišlo mi shrnutí objednávky
- látky dorazily špinavé
- bez popisku, o jaké látky se jedná
Potřebovala jsem si objednat různé bílé látky, abych je poznala a věděla, co příště potřebuji, ale látky dorazily jen v pytlíku nepopsané a ještě špinavé. Takže vlastně nevím, co je co. Mohla bych to poznat podle délky, ale to by mi muselo přijít nějaké shrnutí objednávky a já už si nepamatuji, kolik metrů jsem u čeho objednávala :-/
Reakce obchodu Chci Látky.cz
děkujeme za Vaše hodnocení a jsme rádi, že jste s kvalitou látek od nás spokojena.
Pokud jste zadala správně svou e-mailovou adresu, což zřejmě ano, pakliže Vám dorazila výzva k hodnocení nákupu z Heureky, zřejmě bude problém v nastavením Vaší e-mailové schránky. Gmail někdy e-maily z e-shopů zařazuje do různých složek - spam, promo, hromadné apod. Doporučujeme tedy prohledat a případně správně nastavit svou e-mailovou schránku.
Co se týče označování jednotlivých látek v balíčku, toto není běžnou praxí. Samozřejmě pokud nás o to zákazník požádá, což se ve Vašem případě nestalo, rádi mu látky označíme.
Team ChciLatky.cz -
Nechápu, jak po mě může chtít obchod jakékoli hodnocení, když již při objednání zboží nebylo skladem a doručení bylo hlášeno za 14 dní?
Co mám asi tak hodnotit? -
Objednala jsem si látku barvy terakota, byla mě doručena svítivě oranžová.
Reakce obchodu Chci Látky.cz
děkujeme za Vaše hodnocení a mrzí nás, pokud byla dodána nesprávná barva látky.
Ve výjimečných případech se může stát, že při vychystávání jsou omylem zaměněny podobné barvy. Pokud k takovéto situaci přeci jen dojde, vždy ji vyřešíme ke spokojenosti zákazníka, když nás o problému informuje na příslušných kontaktech [email protected] či na telefonu 607 233 332.
Team ChciLatky.cz -
Zboží vůbec nedorazilo ... Přitom jsem platbu provedla předem. Nemám ani avízo, že by bylo na cestě ...
Zatím mi zboží nedorazilo.
Reakce obchodu Chci Látky.cz
děkujeme za Vaši reakci a velmi se omlouváme za dlouhou čekací dobu. Nyní je již objednávka doručena a zásilka byla vyzvednuta. -
- Rychle doručení
- Nepravdivé informace na infolince o látce
- nabízet zboží, které není k dispozici není korektní
Látka po vyprání dle dodaných specifikací, ztratila barvu v ohybech a nelze již použít k šití. Bohužel výklad obchodu je okamžité zamítnutí reklamace, jen na základě prvotního mailu s nedostatečnými informacemi, které ani nepožadují. Po doplnění informací došlo k vymyšlení další jiné chyby na straně praní. Nyní jedeme dle reklamačního řízení, doufáme v kladné vyřízení reklamace.
Dodané ubrusy nemají rozměr, který jsem si objednala a ani barva neodpovídá.
Naopak záclona je super -
nedodali zboží
Nemám co hodnotit zboží nedorazilo
Zatím jsem objednané zboží neobdržela. Věřím, že se brzy dočkám.
- Obchod měl látku na svých stránkách,ale za několik dnů po objednání napsal,že není k disposici.Částku kterou jsem zaplatila do několika dnů vrátil,takže ok.