- ochota prodávajícího poradit, dlouho jsem nic podobného nezažil
- dobré ceny
V pořádku doručeno
- ochota,vstřícnost,spolehlivost
- Velmi dlouhá dodací doba zboží, které se tvářilo skladem
Po stornování objednávky následoval telefonát, že najedou mají zboží skladem a mohou poslat. Na předchozí dotaz, kdy budou posílat mi bylo pouze sděleno, že o odeslání budu informován.
Za mě prostě takto ne! -
- vstřícné jednání
Reakce byla rychlá, zásilku jsem si vyzvedl na úschovně v Bohumíně.
- výborná komunikace, kvalitně zabaleno, CENY 1*
i přes chybu při doručení obchod reagoval a chybu operativně napravil. Odeslání zboží zpět i zaslání nového bylo zdarma. Každý krok byl se mnou konzultován telelefonicky. Z výše uvedeného vyplývá, že dodací lhůta byla delší - proto jen 2,5 bodu. Jinak nelze než doporučit.
rychlá a spolehlivá komunikace
- Vyborna komunikace při zmene podminek
- Vyborne zabaleno
Velký výběr, dobré ceny.
Zboží přišlo poničené.zabalili do krabice,kam se nevešlo,a tak nezavřeli,udělali kopeček a přetáhli fólií. Co na to říci. Doručili horu,která kapala a všechny dózy rozbité.Rozčilovat se určitě nebudu,byla jsem jen smutná. A SKLADNÍKA bych okamžitě vyhodila.
Reakce obchodu ČESKÝ BAZÉN
Michaelo,
pokud Vám dopravce doručil balík, který byl poškozený, neměla jste ho vůbec přebírat a ihned jste nám měla zavolat. Celou situaci bychom prošetřili a obratem Vám poslali vše nové.
Nyní je již příliš pozdě domáhat se u dopravce náhrady škody, kterou zřejmě způsobil nešetrným zacházením.
Náš skladník je mimořádně šikovný a schopný člověk, který odvádí svoji práci velmi dobře, což nás těší. V žádném případě ho nebudeme vyhazovat, jak byste to chtěla.
S přáním hezkého dne
Daniel Jareš
e-shop Český bazén -
Perfektní nákup. Bezproblémové doručení zásilky.
- Rychlost, ochota, komunikace.
- Pošlou vám něco úplně jiného, než si objednáte.
Bohužel nemůžu doporučit.
Objednal jsem ,,Zalévací hmotu pro kabelové propojovací krabice, 600g" , a přišla mi ,,Pasta PLASTIC-FERMIT bílá, 250g" pro vodoinstalatéry. -
cena výrobku,rychlost dodání
Bezproblémové, přesné a rychlé vyřízení objednávky
Zboží doručeno v pořádku po urgencích o termín dodání. Zboží bylo deklarováno jako skladem a objednáno ve středu. Očekával jsem, že nejpozději další pondělí jej dostanu. Až po urgencích zboží nakonec dodáno další čvrtek. Očekával bych nějakou komunikaci / notifikace ze strany obchodu ohledně termínu dodání. To se bohužel nestalo a vše jsem si obvolával sám.
- I přes to, že deklarovali, že májí zboží skladem nebylo dodáno.
- Informaci emailem, že zboží nebude doručeno, bez jakékoliuv další komunikace s možností nalézt řešení považuji ze nedostatečnou.
- místo tablet jsem dostal granulát
Na info o záměně zboží nikdo nereagoval :-(
- nabízený sortiment
ochotný a slušný , vše vysvětlili a poradili.
vřele doporučuji