Objednal jsem zboží a rozvážková firma ani napodruhé nebyla schopna doručit zásilku do vybraného místa, a další místo již zadat nejde, ztracený čas. Někam do depa firmy ho hledat nepojedu.
Věřím, že obchod na této situaci nenese vinu, nicméně, pokud bude používat tuto doruč.firmu, bude se mu zboží vracet jako ode mě.Reakce obchodu Český-Sport.cz
je nám líto, že jste měl problémy s PPL, ale stačilo se nám s problémem ozvat a mohli jsme tuto situaci řešit jako odesílatel. Jsme zklamaní, že nedoporučujete náš obchod a udělujete nám špatné hodnocení, i když za vzniklou situaci vůbec nemůžeme.
Jan Holuša
www.cesky-sport.cz -
- Týden čekací doba na zboží a již týden čekám na peníze zpět.
- Zatím nedorazily.
Dobrý den paní Beranová,
jen pro upřesnění, objednávala jste si dva kusy jednoho zboží a platila jste platební kartou online. Bohužel přesně ve stejnou dobu si jeden kus objednaného zboží zakoupil zákazník na prodejně. V době objednávky tedy ještě neproběhla aktualizace stavu skadu na eshopu. O nedostupnosti jednoho kusu zboží jsme Vás informovali a domluvili jsme se, že vše dodáme najednou. Oba kusy zboží jsme Vám poslali se zpožděním a balík byl doručován za 4 pracovní dny od objednávky. Balík jste nepřevzala a chtěla vrátit peníze. Bohužel peníze Vám nemůžeme vrátit dříve, než nám balík doručovací služba doručí balík zpět . To se stalo 29. 8. ()následující den po vašem odmítnutí balíku) a 31. 8. jsme dostali potvrzení od platební brány, že jsou peníze vráceny. Jen pro upřesnění, nepřevzetím balíku jste porušila kupní smlouvu.
Přeji krásný den
Jan Holuša -
- Dobrá cena
Taška na kolo dodána bez montážní sady která je standardní součástí balení a bez níž je taška normálně k ničemu pokuď už nemáte speciální stojan. Sada v samostatné hodnotě cca 500 CZK ...
Obchodník nezvedá telefon/nekomunikuje.
Reklamovat nebudu jelikož zhodou okolností sadu nevyhnutně nepotřebuju a posílat zboží naspátek je myslím stejný risk jak tady nakupovat. Je to zbnytečný risk co/jestli přijede.Reakce obchodu Český-Sport.cz
nemáme od Vás žádný email a v pracovní době telefony zvedáme a bohužel jste nás s tímto problémem neseznámil. To že v originálním balení chybí adaptér pro uchycení brašny na nosič je nemilé a nestandardní, ale bohužel stát se může vše. Každopádně pokud bychom o tomto problému věděli, spolu s dovozcem bychom ho okamžitě vyřešili k vašemu prospěchu.
Ještě doplňuji fakta. Našel jsem od vás jeden zmeškaný hovor v 18:22 hodin což je téměř hodinu po zavírací době našeho obchodu. Takže jistě chápete, že se vám nikdo věnovat nemohl.
Jan Holuša
www.cesky-sport.cz -
- težko říct
- stránky e-shopu jsou nefunkční
Můj hlavní a jediný problém je, že jsem ani nadvakrát nebyl schopen dokončit objednávku do stavu, kdy se zobrazí něco jako "objednávka potvrzena", pokaždé tam naskočila chybová hláška, že stránky mají problém. Teprve po cirka půldnu, kdy už jsem měl ale stejné zboží nakoupeno v jiném e-shopu mi přišlo oznámení o odeslání zásilky...takže mám nyní košíků na řidítka více
Reakce obchodu Český-Sport.cz
nevím jestli jste napsal recenzi na správný obchod. Každopádně jestli nastal nějaký problém při objednávání, tak to se může stát a za tyto problémy se omlouváme. Ovšem to co popisujete dále není pravda. Vy jste si objednal košík na řídítka 18.9.2014 11:36 a to s platbou předem na bankovní účet. Takže vám musel přijít email s výzvou k provedení platby, který jsme vám odeslali několik minut po vytvoření objednávky. Platba nám přišla následující den a tudíž jsme zboží expedovali. Není tedy pravda, že by jste o objednávce nevěděl, protože jinak by jste ji nezaplatil převodem a také není pravda, že vám přišlo oznámení o odeslání zásilky půlden po objednání, protože expedici jsme prováděli následující den ve 13:31 hod. Předpokládám, že se jedná jen o nedorozumění. Samozřejmě má zákazník možnost zboží v zákonné lhůtě vrátit. -
- žádné
Zboží mi přišlo vadné a předem mi psali, že mi neuznají reklamaci.
Vysoké ceny zboží.
obchod nestojí za nicReakce obchodu Český-Sport.cz
Pánovi jsem po jeho dotazu nastínili pravděpodobný výsledek reklamace, protože reklamovaný problém je jasně v záručním listě označený s tím, že se na něj záruka nevztahuje. Nutno dodat, že zboží přišlo bezvadné a problém zákazník vytvořil sám pravděpodobně nedodržením postupu v montážní návodu a upozornění ze záručního listu. Nicméně zákazník trvá na své pravdě a my jsme mu tedy doporučili, aby zboží reklamoval a my ho necháme posoudit dovozcem (výrobcem).
Daný produkt nabízíme prakticky nejlevněji s dopravou zdarma, takže poznámku o ceně nechápeme. -
Dorazilo jiné zboží (adekvátní alternativa), ale vzhledem k časové tísni ho již vracet nebudu.
- batoh, ktory som si objednala, NEVYZERAL tak ako na obrazku. Islo o batoh "Ortlieb Velocity - malý messenger batoh černo-bílá" v hodnote takmer 100 eur. V e-shope je batoh cisto biely, prisiel mi produkt s obrovskym sedym logom ORTLIEB na prednej belej strane. Tuto verziu by som si nikdy neobjednala, ale kedze ho potrebujem a dalsie dva tyzdne uz cakat nechcem, produkt si necham. Ale spokojna nie som a v obchode uz nakupovat nebudem, kedze obrazky na internete nekoresponduju s tym, co clovek obdrzi. Mysilm, ze pri nakupovani je to zasadne. Obzvlast pri takychto veciach, podla mna nie je jedno ci na batohu je alebo nie je obrovske logo firmy.
Obrazky v e-shope NEkoresponduju s tym, co clovek obdrzi.
- akce
- doručení
- sympatický vzhled úvodní strany
- dobré zboží
- že předává zboží zákazníkovi z velkoskladu aniž by ho zkontroloval či přezkoušel
Mám po špatném dodání zboží,smíšený pocit. Ochota a spolupráce ze strany obchodu tu určitě je,ale měli by zboží vždy prohlédnout než ho pošlou zákazníkovi.
- Odrážedlo bylo odřené a sedlo bylo křivé, dítě z něj padalo - tak jsme museli koupit nové sedlo..
- zboží které jsem zakoupila jsem chtěla vyměnit, či vrátit. hovořila jsem s prodejcem v Ostravě, psala mail, ale doposud žádná odezva.
obvykle se setkávám s nákupem přes internet, kdy zboží vrátit není problém
Reakce obchodu Český-Sport.cz
Paní předpokládala, že s ním budeme komunikovat o víkendu, kdy máme zavřeno. V pondělí jsme s paní vše vyřešili a zboží bez problémů vrátila zpět.