• Komunikace a rychlost dodání

• dobrá cena rychlé dodání

• Spokojená

• Zboží bylo doručeno rychle. S respirátory jsem velmi spokojená.

• nejde odebrat pro firmu více kusů za nižší cenu

Můžu jen doporučit! Rychlé, milé a profesionální jednání a dodání :)

• Bleskové vyřízení objednavky
    • Bezvadná komunikace

• Zboží skladem okamžité odeslání

• Rychlost a čestný obchod

• rychlé dodání
    • výběr respirátorů

spokojenost

• Docela rychle doručeno
    • Respirátory jsou strašně malé a z měkkého materiálu, který se u nosu pořád sesouvá a krabatí. Je to spíše pro děti nebo Činani. A ještě k tomu tam není uvedena certifikace, takže když mě někdo chytí na ulici nebo v obchodě a podívají se zblízka na ten respirátor, tak mám průšvih. Nakoupím příště jinde a bezstarostí.

Nedoporučuji respiratory Good Mask, protože není uvedena certifikace a to by mohl být problém při kontrole v obchodě nebo policií.
    Jsou mrňavý a nepohodlný.

Děkujeme za reakci.
    Na námi prodávaných bílých respirátorech, které jste si koupil, je razítko se všemi důležitými a povinnými údaji dle evropské legislativy. Znak certifikace CE0161 je na každém respirátoru. Pokud se Vám nějakým nedopatřením dostal do ruky kus bez razítka (ačkoli jsou všechny respirátory kontrolovány), neváhejte nám jej poslat zpět a my je odešleme zpět do továrny k reklamaci (a obratem Vám pošleme nové z našeho skladu). Na našem webu je ve fotografiích produktu zobrazeno, jaké razítko na produktech najdete.
    Co se týče velikosti, tak zbruba do týdne budou v prodeji respirátory o něco větší, v novém designu.

Děkujeme za zpětnou vazbu,
    Filip Matušinský
    jednatel

Rychlé a solidní jednání

• Česká výroba,pěkně zabalené a dobrá komunikace
    • Moc drahé respiratory ffp2

Doporučuji, spokojenost

• Nákup proběhl standartně, bez problémů

Respirátory nesedí, i když si utáhnu gumičky, mám problémy v nich sejít schody, protože v nich skoro nevidím. Čínské KN95 mi bohužel seděly mnohem lépe.

Reakce obchodu České respirátory

evropské typy respitátorů jsou obecně trošku větší, jelikož průmerně mají evopané větší hlavy než asiaté. Nicméně, pokud Vám respirátor dobře nesedí, doporučujeme přikoupit k němu sponu za hlavu, díky které si můžete respirátor mnohem lépe utáhnout i na menší hlavu.
    Sponu najdete v našem eshopu.
    Přejeme krásný den.

• Bez problémů

Zboží jsem si objednala ,když bylo údajně skladem.Do dneška ho nemám.

Reakce obchodu České respirátory

mrzí nás doba prodlení, bohužel díky enormnímu zájmu o respirátory prostě výrobce nestíhal, ale již je vše vyřešeno a Vaše objednávka bude zítra dopoledne odeslána i s omluvou ve formě slevového kuponu na příští nákup, na který už takto dlouho čekat rozhodně nebudete.
    Přejeme krásný den,
    Filip Matušinský
    jednatel

• Vše v pořádku

Objednávala jsem respirátory na základě vládního nařízení o povinnosti je nosit. E-shop byl přetížen ,zboží už na skladě nebylo. Respirátory mi došly hned po naskladnění, vše v pořádku. Doporučuji.

spokojenost

• Já tohle, neumím, to po mě nechtějte. Všechno funguje jak má žádný problém nebyl. Že to tady nebylo do druhého dne v tomhle případě nehraje roli, těch pár dnů to počká.