cele zle!!!
- Ochota poradit
- Nelze sledovat stav objednávky
- Nejnižší cena.
- Na stránkách špatné informace o skladových zásobách.
- Strojně vygenerováno oznámení o objednávce jiná komunikace žádná
- Po telefonickém dohovoru bylo přislíbeno brzké odeslání zboží, ale nebylo tomu tak.
Cena příjemná, ale nedá se věřit internetovým strankám o zboží na skladě. Korespondence z obchodu téměř žádná. Přímá domluva z ochodnímek nebyla z jeho strany dodržena. Proto jsem objednávku zrušil.
Kvalitní zboží, zcela neakceptovatelný obchodní úsek. Jedinou reakcí na objednávku bylo automatické potvrzení. Na mail nulová reakce.
zboží nedoručeno, žádne upozornění o nedostupnosti či problému s dodávkou
Dne 22.5.2017 jsem objednal čerpadlo v internetovém obchodě.U zboží bylo jasně uvedeno, že je skladem a může být ihned dodáno.Do dnešního dne 7.6.2017 nemám žádnou informaci o objednávce!!!zboží nedorazilo.Dotazoval jsem se na vyřízení objednávky,po dvou dnech jsem dostal mailovou informaci,že je objednávka vyřízena,to bylo v minulém týdnu!
- okrem oznaamu, že ste objednávku prijali, ste viac neinformovali o stave objednávky
- Jen samé sliby, po týdnu jsem psala a odpověď přišla za další dva dny,
Nejsem vůbec spokojena, žádná komunikace, po 10 dnech nic.
Reakce obchodu Česká čerpadla
Čerpadlo paní samozřejmě v pořádku přišlo. V kontaktu jsme byli a paní jsme se omluvili, že aktuálně výroba nestíhá. Bohužel letos začala sezóna o více jak měsíc dříve a nestihli jsme se dostatečně předzásobit.
Každopádně paní vyloženě chtěla dělat problémy a být nespokojená.
Dodali jsme letos v pořádku již přes 200 čerpadel... spokojení zákazníci bohužel kladné recenze nepíší, ale jak si někdo může postěžovat... -
- zatím jsem nepoznal
- zboží nedodává, i když je má jak uvádí skladem, zatím bez komunikace
po objednávce zatím nekomunikuje a zboží nedodává. Internetový obchod proto nedoporučuji. Když mám zboží skladem (uvádím to v nabídce) a nedodávám ho tak buď lžu o svém skladu a nebo nejsem obchodník.
Obchod po mé zkušenosti nedoporučuji.Reakce obchodu Česká čerpadla
Čerpadlo jsme samozřejmě v pořádku dodali. V kontaktu jsme s pánem byli a omluvili se mu, že aktuálně výroba nestíhá.