Přihlásit se a přidat recenzi

• vyborna komunikace
    • zadne

doporucuji

• Zboží skladem, rychlé dodací lhůty.

Byla jsem spokojena. Poradili mi, jaké čerpadlo bude nejvhodnější koupit a rychle dodali. Cena je nesrovnatelně nižší než jinde.

Kvalitní český výrobek, žádný dovoz z asie.

• České kvalitní výrobky za rozumnou cenu
    • Velký výběr a poradenství
    • Rychlé dodání
    • Nevím

• Široká nabídka sortimentu
    • Výborné ceny

Rozhodně doporučuji

Byla jsem velmi spokojena, pan mi dobre poradil a rozumne vysvetlil co by bylo nejvhodnejsi. Zbozi bylo dodano vcas a vporadku. Timto jeste jednou Dekuji

• 90 %

• čerpadlo pracuje dobře mohu doporučit.
    • jen delší dodací lhůta od objednání do doručení čerpadla

Čerpadlo doporučuji je to dobrý výrobek a věřím, že i termíny dodání budou příznivější.

• Jen samé sliby, po týdnu jsem psala a odpověď přišla za další dva dny,

Nejsem vůbec spokojena, žádná komunikace, po 10 dnech nic.

Reakce obchodu Česká čerpadla

Čerpadlo paní samozřejmě v pořádku přišlo. V kontaktu jsme byli a paní jsme se omluvili, že aktuálně výroba nestíhá. Bohužel letos začala sezóna o více jak měsíc dříve a nestihli jsme se dostatečně předzásobit.
    Každopádně paní vyloženě chtěla dělat problémy a být nespokojená.
    Dodali jsme letos v pořádku již přes 200 čerpadel... spokojení zákazníci bohužel kladné recenze nepíší, ale jak si někdo může postěžovat...

• zatím jsem nepoznal
    • zboží nedodává, i když je má jak uvádí skladem, zatím bez komunikace

po objednávce zatím nekomunikuje a zboží nedodává. Internetový obchod proto nedoporučuji. Když mám zboží skladem (uvádím to v nabídce) a nedodávám ho tak buď lžu o svém skladu a nebo nejsem obchodník.
    Obchod po mé zkušenosti nedoporučuji.

Reakce obchodu Česká čerpadla

Čerpadlo jsme samozřejmě v pořádku dodali. V kontaktu jsme s pánem byli a omluvili se mu, že aktuálně výroba nestíhá.

• Přehledný. Nabízí českou kvalitu. Jsem velmi spokojen.
    • Slabiny nemá.

Kdo chce kvalitu, ať nakupuje. Kdo chce nízkou cenu a kvalita je mu fuk, ať si nakupuje kde chce.

Na moji žádost bylo zboží připraveno k odběru v Brně v jejich prodejně a nakonec mě nabídli a dovezli zboží zdarma až do domu.

• Telefonickou konzultaci při výběru

Velmi dopuručuji

Vynikající

• 100 %

• -výhodná cena (najnižšia aku som zistil na nete)
    • -rýchla dodavka tovaru
    • -ústretovosť predajcu
    • -doprava v cene++++(do SR)
    • -odporučania,recenzie.

Dobrý deň,chcem odporučiť obchod aj ďalším potencionálnym zákazníkom,lebo aj ja som sa tiež riadil recenziami spokojných.Super komunikácia s p.Šplíchalom aj so servisným technikom ktorý mi odpovedal na moje otázky ohladom čerpadla( SEPTIK SGK 104) ktoré som zakúpil .Velké Ďakujem patrí obom.Prajem vela úspechov a spokojných zakazníkov,vaše správanie k zákazníkovi hovorí za všetko.

• velmi kvalitní zboží za perfektní cen
    • -

Obchodní poradce pan Šplíchal dokázal velmi fundovaně reagovat na mé dotazy, pomohl s výběrem a přesvědčil mě, že výrobky, které nabízí obchod česká čerpadla jsou skutečně vysoké kvality a můžeme se na ně spolehnout.

• kvalitní zboží, velmi výhodné ceny
    • -

můžu doporučit

• Kvalitní zboží za výborné ceny

doporučuji

• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

• 100 %

• Obchod som si vybral na základe predaja výrobkov DAE s ktorými som bol v minulosti nadmieru spokojný, konkrétne sa jedná o ponorné kalové čerpadlo spl 302, 400 V.
    • Veľké plus pre mňa bolo doručenie predmetnej veciajom do SR, bez akýchkoľveh problémov bez účtovania dopravy.
    • Nesporne úlohu zohrala aj cena v porovnaní s predajom v SR.
    • Samozrejme veľkú úlohu zohrala aj veľká ochota a pružnosť zo strany predajcu.
    • Čerpadlo bolo doručené na základe dohody, bez akýkoľvek pochybností, v neporušenom stave a s príslušnými podkladmi.
    • Bez výhrad.

Na záver môžem daný internetový obchod len odporučiť, ja som osobne nadmieru spokojný.