Zboží mi nebylo zatím doručeno ani se nikdo neozval.

Reakce obchodu Centrum Service

Máme technické potíže dostat data do balíkovny.
    Klasická pošta a zásilkovna je bez problému.
    Věřím, že se nám to podaří v krátké době odstranit.
    Ještě povodeň, kdy nešel internet. Omlouváme se.

Zboží zatím nemám , nedoporučuji obchod

Zatím nemohu ohodnotit váš obchod, protože mi stále nebyla doručena má objednávka. čekám stále na doručení.

Pouze jsem nedostala dárek který byl napsaný ve faktuře

Reakce obchodu Centrum Service

Můžete nám sdělit dodací údaje a číslo faktury ?

Dalibor Fabián

• Slíbili dodání do dvou dnů, uběhl týden - a nic.

Reakce obchodu Centrum Service

Je mi líto, ale z důvodu nečekané nemoci jsou teď dodací lhůty delší.
    Na nápravě, aby se to už nestávalo, pracujeme.

• - změna místa vyzvednutí, bez upozornění
    • - bez možnosti změnit místo vyzvednutí

Reakce obchodu Centrum Service

Z důvodu nemoci jsme museli změnit místo vyzvednutí, za což se omlouváme.

Objednávka byla vytvořena 4.12.2019 na zboží, které bylo dle stránky skladem. Dnes je 16.12.2019 a obchod se zatím ani neozval a zboží samozřejmě nedorazilo.

Reakce obchodu Centrum Service

Omlouváme se. Vytvořil jste objednávku na 3 roky starém eshopu, který jsme mysleli, že jsme zrušili a tudíž nám z něj nepřicházeli žádné objednávky. Právě jsme ten projekt ZCELA odstranili. Náš e-shop má adresu : www.centrumservice.com

• absolutně nespolehlivá firma 2 x jsem zboží urgoval a 2x mi bylo sděleno že se na to podivají a zavolají zpět . je to skoro 14 dnů a odpověď žádná

nedoporučuji , nespolehlivá firma

Reakce obchodu Centrum Service

Osobní odběry můžete vyzvedávat přímo. Předem si rezervujte odběr. Při odběru v Ostravě - Poruba volejte tel.: 608 049 599 od 8,00 - 18,00, Šenov u Ostravy - tel.: 774 400 987 od 6,00 - 13,00 hod.

• Teď už nevím.
    • Problém s řešením reklamace.

Nekvalitní zboží jsem okamžitě vrátila, peníze mi byly vráceny po dvou urgencích a bez zpětného poštovného.Zřejmě je obchod bezproblémový jen pokud nedojde k reklamaci, nebo vrácení zboží.

Reakce obchodu Centrum Service

Doporučuji se podívat na komentáře k výrobku na stránkách e-shopu. Ode dneška jsme vyřešili online podobný problém v komentáři produktu.

• Chci zboží vrátit, ale nikdo z obchodu se mnou nekomunikuje.

Bohužel nikdo z obchodu nekomunikuje.

Reakce obchodu Centrum Service

Je mi líto, že jste nezavolala do naší kanceláře mezi 7,00 a 13,00 hod ( tel.: 774 400 987 ) Na Váš jediný e-mail, ( upozorňuji JEDINÝ ), který jste poslala 7.3.2017 se bohužel v záplavě dalších e-mailů zapomnělo.

• kontakty kam se nejede dovolat

kontakty kam se nejede dovolat, zbozi stale nemam....

Reakce obchodu Centrum Service

dovolat se můžete, pokud není svátek a není nenadálý výpadek signálu vždy do 13,00 hod. Nejlépe na mobilní číslo 774 400 987. S pevnou linkou tady máme problém, protože to máme svázané s internetem od O2.

• Žádné
    • Komunikaci