Přihlásit se a přidat recenzi

• žádná reakce obchodu

Objednala jsem si ponorný mixér s příslušenstvím, který se za 2 měsíce poškodil, přestal fungovat. Zboží jsem poslala v červnu na reklamaci, na adresu, která je uvedená na internetu. Do dnešního dne nemám ani vyjádření o reklamaci, ani zboží nové , natož vrácené peníze. Obchod nedoporučuji. Vůbec nekomunikují. Telefon nezdvíhají a na mail nereagují.

• zboží nedorazilo
    • obchod nekomunikuje žádnou formou email/tel.

Nakupovali jsme matraci do postele, přišla automatická odpověd, že zboží dorazí do 5 dnů.
    Už je to 14 dní a žádná omluva ani ochota zákazníkovi reagovat o zpoždění dodání.
    Bohužel jsme neprověřili recenze obchodu - tentokrát se nám to vymstilo a nějakým způsobem jsem se rozhodl pro okamžitou platbu - možná kvůli snížení nákladů za dodání. Většinou dávám dobírku / obrovská škoda.
    Ať se těmi penězi udáví!!
    Tento eshop nechám nahlásit a ani nebudu čekat, jestli něco někdy přijde!!!

• 100 %

• V dubnu jsem objednala kočár. Do dnes nemám peníze ani kočár. Několikrát jsem tam volala nikdo to nebere a ani neodpovídají na mail.

Rychlost dodání

• Nic
    • Zlodeji

Na tomhle obchodě jsem zakoupila rostoucí trojkolku pro syna,ijsem to zaplatila a do dnes nemám ani trojkolku ano peníze a je to měsíc kdyby to byla malá částka ale bylo to 3tisice, a jako matka na mateřská dovolené je to hodně!!!a syn se na ní těšil,je smutné že takhle se vydělává na dětech,a nic nedorazi,.manžel už to řeší přes čojku a podáváme trestní oznámení

• Zaplatila jsem zboží předem, doba doručení 3-5 dnů.Už je to skoro měsíc a nemám ani zboží, ani peníze zpět.Nikdo nezvedá telefon a ani nereaguje na email. Velké zklamání.
  • 10 %

Platba predem,autom.email,ze do 5 dni bude zbozi a pote info,ze kocar neni skladem...od 11.4.do konce kvetna emailem komunikovali a slibovali doruceni do pulky cervna,od cervna bez jedine reakce ci vraceni penez na vyzadani...
    Jelikoz vidim,ze s kocarem je nas tady cim dal vic,stoji to za dalsi reseni pres coi a pravniky..
    kdo ma zajem resit dale,ozvete se mi na email [email protected]

• Nic
    • Velmi pochybná firma
    • Kontakty bez odezvy
    • Zloději

Objednala jsem u této firmy kočárek, je to již měsíc a nemám ani peníze, ani kočárek! Nereagují na telefony ani na emaily!
    Ráda bych stihla pořídit kočárek jinde, jinak budu asi dítě nosit v ruce. Načekali jsme se dost dlouho, ale velmi firmě děkuji za zkušenost, díky nim vím na co si dát pozor a rozhodně už nebudu tak hloupá abych posílala tak velké peníze předem.

• 20 %

• Okradli me o peníze

V květnu jsem si objednala kočárek který jsem si předem zaplatila, byl mi napsan email ze kočárek neni skladem ze jestli pockam měsíc nez ho naskladni ze dostanu 5%slevu, souhlasila jsem a měsíc se nikdo neozval potom mi byl napsan email ze mi vrátí peníze ze kočárek nebude uz, měsíc cekam na svoje peníze, nikdo nekomunikuje nezvedaji telefon nic prisla jsem o 3500kc nenakupovat nic!!!!!

• Rychlost dodání
  • 10 %

Nedoporučuji!! Na objednávku jsem čekala měsíc nikdo nereagoval na email ani nezvedal telefon je to už měsíc a do dnes nic nemám a psali že do 2-5 dnů mám objednávku doma!

• Zaplatil jsem, zboží nemám a obchod nekomunikuje!!!

Vše probíhá (počítače) slibně, objednávku vám potvrdí a vy zaplatíte. Pak to skončí, zboží nepřijde ve slíbeném termínu a obchod nekomunikuje. Telefon nikdo nezvedá a na maily nikdo neodpovídá. A jako vrchol drzosti vám pošle počítač tenhle dotazník !!!!

• Supr!!Zboží dorazilo v pořádku do 3 dnů.Jsem spokojena děkuji

Spokojenost na 100%

Zbozi melo dorazit do peti prac.dni, tomu se tak ale nestalo. Na telefon nikdo nereaguje, po mailu mi bylo sdeleno, ze se zbozi musi objednat, i kdyz na strankach bylo napsano skladem. Dle meho nema prodavajici vubec zadne veci a az teprve po objednani zakaznikem kupujici kupuje veci. Dorazilo by to asi za 14 dni, ale to se mi jiz nehodilo. Objednavka volnou formou pres mail stornovana a cekam na vraceni penez. Prodavajici na maily ale reaguje.

Velmi rychlé dodání zboží

NEDOPORUČUJI!!!!
    2.5. jsem udělala objednávku, ihned zaplatila online, zboží bylo dostupné, ještě ten den jsem obdržela email o tom, že zboží mám očekávat do 5 dní... Za týden, jsem psala email, že zboží stále nemám. Dva dny jsem čekala na odpověď, telefony nikdo nezvedal. Po dvou dnech teprve email, že zboží není skladem a mám čekat další týden, než ho naskladní.

Nebýt zaplaceno dopředu, objednávku bych stornovala.
    Už si opravdu zde nebudu nic objednávat, zbytečné čekání. Akorát shánění náhradního dárku k narozeninám...

• Byla jsem spokojená. Zboží dorazilo v pořádku do 10 dnů

• neberou telefon, neodpovídají na email

prvni vec koupena nemohu hodnotit. zatim pila funguje.