Přihlásit se a přidat recenzi
  • 10 %

• Absoultně žádná komunikace, vymyšlené telefony, lži co Vam kecaj do telefonu že obsluhujou zakazniky před Vami. Tento eshop je zralej na ČOI seznam rizikovych webu. NENAKUPOVAT NIC !!!! Při platbě předem 2 týdny žádna komunikace až po výhrůžkách. ,,Pán'' který je za eshop zodpovědný je buďto totální amatér, kterýho ho ten obchod nezajímá nebo podvodník.!!! NENAKUPOVAT NIC !!!

Nereagují na mail a nezvedají telefon.

• Komunikace snad nejhorší co jsem zažíl

Objednal jsem si kočárek a 4 dny žadná reakce kromě automatické zprávy, pak mi bylo zděleno že si mam počkat skoro 2 týdny, po 10 dnech mi bylo zase zděleno e-mailem že kočárky jim došli a další budou cca za 2 měsíce, a nechají mi 5% slevu. Bohužel z tímto přístupem nemohu být spokojený.

• Zbozi odpovida popisu i obrazku
    • Rychlost odeslani
    • Dostatecna informovanost o odeslani a doruceni
    • Pomer cena/kvalita super!

S obchodem nebyl zadny problem, priste obchod znovu rada vyuziji. Za me spokojenost a doporucuji :)

Se službami jsem velice spokojen, zboží došlo do 2 dnů a v pořádku.

Cekala jsemskoro dní a mi přišla odpověd že zboží nebude,sklamání.

Rychlé doručení,kvalitní autosedačka,namontováno dle video návodu.

nakupoval jsem poprvé

• Rychlé dodání

Seriozní a vstřícné jednání, včasné doručení zásilky.

Zboží přišlo hned druhý den po provedení objednávky a v pořádku, takže maximální spokojenost!

• Rychlost spolehlivost
  • 20 %

• Vadne zboži

Parní mop nepaří ..nezvedaji telefony,na emaily žadna reakce.Nemožnost reklamace tím padem!!!!!!

• Nezvedaji telefony, nevyrizuji objednávky.

Objednala jsem kocarek kde bylo napsano skladem a doruceni do 3 dnu bohuzel kocarek i Po 3 dnech nikde a hlavne ani zadny email ohledne kocarku ze se zasilka pripravuje nebo ze je kocarek nedostupny tak jsem 3 dny zkousela marne se dovolat na cislo ktere je uvedeno V kontaktu jenze bohuzel nikdo to nebral Po par dnech jsem to Vzdala a poslala email na dany kontakt ze objednavku rusim a dodnes zadna odpoved nic

• rýchlá akce

mrzí mě, že zboží zatím nebylo dodáno a nebyla poskytnuta ani informace, v jakém stadiu dodání zboží je.

• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

• Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.

• Rychly a bezproblemovy obchod
    • profesionální a rychlé jednání