Přihlásit se a přidat recenzi

• Velice dobrá komunikace, rychlé dodání, zájem ze strany obchodu, zda bylo zboží dodáno v pořádku. Mohu jen doporučit.

• Velká spokojenost , rychlá zpětná odpověď , zboží bylo úspěšně dodáno v pořádku a v dohodnutém čase . Při dalších nákupech upřednostním Vaši společnost Děkuji Ondrášová Olomouc

Rychlá a spolehlivé dodání zboží

děkujeme Vám za kladnou recenzi na náš e-shop.

Velmi si Vaší spokojenosti vážíme a budeme rádi, pokud si nás vyberete i ke svému dalšímu nákupu.

S pozdravem www.cecetka.cz

Na strankach bylo k produktu napsano “dostupne”. Po par dnech mi prisla sms, ze je produkt nedostupny.

S pozdravem www.cecetka.cz

Vstřícné a spolehlivé jednání. Vše proběhlo hladce.

• Zboží skladem vůbec neměli

Bylo psáno zboží skladem a tel urgenci z mé strany mi bylo řečeno že zboží skladem je myšleno zboží skladem u výrobce.Presto všechno mi po týdnu poslali mail že zboží už nemá ani výrobce ackoli byla doba dodání myslím do tří dnů.Takze objednávka zrušena a já u zákazníka vypadám jako debil.Nakonec zboží objednáno u konkurence a druhý den bylo na stavbě.

• Objednávka mi byla doručena v naprostém pořádku.

S pozdravem www.cecetka.cz

• komunikace obchodu se zákazníkem

Jsem spokojen s nákupem, hlavně v komunikaci s paní na obchodním oddělení, která dohodla dopravu dle mých možností.

• mají certifikované netoxické podlahy Wineo Purline
    • srozumitelné informace o tom, kdy je reálné, aby podlaha přišla
    • výhodná cena za podlahu

Podlahu Wineo Purline (certifikovaná netoxická podlaha bez škodlivin, materiál ecuran) jsem koupili právě tady, protože nabízeli velmi dobrou cenu. Hned nám volali, jak to vypadá s dostupností podlahy a kdy ji lze očekávat a co je k tomu ještě potřeba a co k tomu mají a co ne. Super jednání, přehledné, jasné, věděli jsme vše potřebné. Podlahu ve sjednaném termínu potom dovezli domů. Super, doporučuji!

S pozdravem www.cecetka.cz

Vše v normálu, ale zboží se nevešlo do PPL boxu, přestože mi bylo oznámeno, že tam je, ale pin nefungoval. Teprve v následujícím mailu mi bylo sděleno, že je v nejbližší zásilkovně, takže jsem pro něj jel dvakrát.

S pozdravem www.cecetka.cz

• Rychlost, osobní telefonní kontakt ohledně dodacích informací, vše v naprostém pořádku.

S pozdravem www.cecetka.cz

Vše v pořádku, prodejce zboží výborně zabalil a dokonce volali, zda květináče přišly v pořádku nepoškozené. Hodnotím pozitivně péči o zákazníka.

• Vcelku rychle dodání
    • Informace o dodávce

S pozdravem www.cecetka.cz

Již týden se moje objednávka připravuje k expedici. Nemám tedy co hodnotit.

• Proaktivní zákaznický servis. Předchází případným problémům, radí.

• Rychlé dodání zboží.
    • Nic.

Ochotná a příjemná prodávající.

S pozdravem www.cecetka.cz

• Vše perfektní ... Děkuji.

S pozdravem www.cecetka.cz

Jsem spokojen se vstřícným a rychlým jednáním i s doručením zboží.

• pestrá nabídka

• Jsem spokojená