• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• Špatná komunikace s obchodem . Neupozorní zákazníka přímo na stránkách při objednávání , že na dobírku posílají do pěti pracovních dnů, toto upozornění mají pouze ve všeob. obchod. podmínkách. A stejně je nedodržují. Objednáno ve středu, mělo být zasláno až příští týden ve čtvrtek. I prvňáček ze školy ví, že to není do pěti prac. dnů.

Dobrý den
    Naše zásilka byla bohužel doručena na výdejní místo. Dopravce který měl doručit zásilku do rukou. Nebyl schopen zazvonit na domovní zvonek. Díky čemuž matka nevěděla, že kurýr zásilku přivezl. Po té jen dostala zprávu, že zásilka se nachází ve výdejním místě. Kam si zásilku druhý den přišla matka osobně vyzvednout. Zásilka jí byla předána zabalená jen v plastikovém obalu, bez krabice. Balení bylo celé přelepené adresou, čili žádné známky otevření nebyly viditelné. Doma po otevření matka zjistila že balení bylo poškozené. A v porovnání s první zásilkou byl obsah lahvičky viditelně světlejší. Barva spíše žlutá než hnědá. Bez chuti. Dá se říci, voda v lahvičce. V porovnání s první zásilkou od vás viditelný a v chuti kompletně rozdílný produkt. Zdá se, že namísto kapek tam je voda. Prosím o kontakt. A doufáme, že za zakoupené zboží i výdejní místo vaše firma ručí a tímto si dovolujeme složit stížnost za nepravost zakoupeného produktu(zboží).
    Martina

Reakce obchodu CBDKONOPI

je nám líto vaší zkušenosti. Ale za výdejní místo a třeba pracovníky v něm opravdu ručit nemůžeme. Není to pochopitelně v naší pravomoci. Mrzí nás také, že jste nám o tom dala vědět touto cestou a ne cestou okamžité nápravy formou zaslání nového výrobku.

Vzhledem k tomu, že zboží ani po týdnu nedorazilo, tak obchod nedoporučuji.

• Dobrá cena

Již týden od objednání ale zboží jsem neobdržela

Platba iba kartou. Nedá sa na dobierku.

Reakce obchodu CBDKONOPI

Na Slovensko na dobírku neposíláme, posíláme jen po platbě převodem. Dobírka platí jen pro Českou republiku.

• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

• Žadnou vyhodu jsem nenašla jsem jsem vyhodila penize za prošlé zboži
    • Zboží dorazilo prošlé vice jak rok a půl na mou prosbu o řešeni tohoto problemu obchod nereagoval!

Obchod nereaguje nekomunikuje.Prodava zbozi s po expiraci

Reakce obchodu CBDKONOPI

do dnešního dne jsme bohužel neobdrželi fotodokumentaci údajně prošlého zboží na email, tudíženíjsme ani nemohli reagovat. Pište prosím na [email protected], pošleme vám v případě pochybení zboží nové.

• Naprosto nereagují, netuší, jestli zboží vůbec někdy dostanu

Hrůza

Vážený zákazníku,
    na tomto eshopu jste nic nezakoupil. Spletl jste si eshop. Švanda

Ztratili mou objednávku, neobjevili platbu.

Ano , neobjevili jsme platbu