Přihlásit se a přidat recenzi

• Personál
    • Ceny
    • Sortiment

ochotný personál a dobré ceny, široký sortiment a možnost objednat téměř cokoli. Chodím tam hrozně rád nakupovat. Bezvadný díky!

• 100 %

• - super obchod nejenom pro rybářské nadšence, ale také pro majitele domácích mazlíčků
    • - vše přehledné
    • - velký výběr
    • - super ceny
    • -ochotný personál, který umí poradit
    • - nic

Příjemný obchůdek, kde je vidět, že práci rozumí. Ochotná a příjemná paní majitelka, která dle mého názoru ctí pravidlo "Náš zákazník, náš pán".
    Doporučuji všem !!!

• Veliký výběr
    • Kvalitní zbozi
    • Nejlepší majitelka
    • Rychlost při objednání nového zbozi

Jelikož se mi vždycky snaží paní majitelka jít vstříc tak už nemusím a taky nechodím do jiného rybarskeho obchodu :) Doporučuji všem :)

• 90 %

• sortiment,přístup,ceny..atd.
    • žádné

Jsem naprosto spokojen nejen se sortimentem ale i s ochotným personálem.Jen tak dál do budoucna.

• 100 %

• Pro mne přehledný shop, který má co nabídnout.Vždy vřelý přístup k zákazníkovi jako jsem byl i Já osobně

Jednička s hvězdičkou

• 100 %

• perektní výběr, širokej sortiment a super obsluha v podobě milé a usměvavé paní majitelky
    • nic

nejde než doporučit

• 100 %

• Kvalitní zboží, super cena, skvělý personál

příjemná a stále usměvavá majitelka vám se vším vždy s radostí pomůže

• 100 %

• Výborný obchod,skvělý přístup k zákazníkovi

Vynikající jednání,doporučuji všem rybářům

• 100 %

• Fajnový, ochotný personál, který profesionálně poradí každému rybáři.

Doporučuji.

• velký výběr
    • skvělé ceny
    • člověk dostane cenné radu
    • objednávky jsou velice rychle vyřízené, vše je v perfektním stavu když to dorazí
    • v kamenném obchodě je paní prodavačka velice příjemná a vyzná se ve všem ohledně rybařiny
    • žádné

Jinam už ani nakupovat nechodím :-)

• 100 %

• Je to dobry obchod s velkym vyberem a hlavne ti i poradej ;-) ne jako jinde!!!Obsluha je skvela ;-) nemam co dodat a zadny zaporny veci nemam ;-)

Doporucuji všem :-D

• 20 %

• Moc drahy a mali kram spatne rozmistene s eschopu vse trva dlouho neni nad tropicliberec

Lepsi nez dratem do oka

Reakce obchodu carpkapr.cz

:-) Potom jste tedy ještě neviděl obchod Tropicu to by jste pak mohl psát o malém krámu :-) Jinak děkuji za názor.

• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

• 100 %

• začneme moc pěknou a milou obsluhou..fakt super.
    • obchod skvěle zásoben výborným sortimentem..
    • e shop skvěle vypadající..
    • moc rád se sem vracím a všem jen mile doporučuji..
    • je fakt dobře že je tento obchůdek v mém okolí..
    • nevýhody nejsou vubec žádné a ani být nemohou...

velice moc super

• 100 %

• Nakupuji zde často příjemné prostředí supr obsluha velký výběr zboží Přehledný a hezký stránky co víc si může spokojený rybář a zákazník přát rád se sem vracím.

Jste supr jen tak dál a ještě víc spokojených zákazníku. Doporučil bych tento obchod všem začínajícím a zkušeným rybářům a rybářkám. Ze vším Vám rádi poradí.......

• 100 %

• kvalitní a bohatý sortiment, přehledné stránky, kvalitní a spolehlivé produkty, ochota, vstřícnost a rychlost při vyřizování objednávek, znalosti problematiky a schopnost poradit.
    • nemám nic proti

při nákupu jsem dostal cenné rady a doporučení, navíc díky stránkám plným rad, videí a fotek se tento eshop posouvá mnohem dále než všechny ostatní ... z mé strany jen spokojenost

• 100 %

• Je malo takhle kvalitnich shopu...Muzu pouze doporucit!!!
    • NIC!

Mel jsem tu cest si nakoupit v tomto obchode a musim rict ze vstricnost slusnost a super ceny jsou prednosti tohoto shopu a to se ceni dnes dvojnasob!

• 100 %

• rychlé jednání , přehledné stranky, ochota a rychlost vyřízení, znalost problematiky, ochota poradit, kvalitní produkty
    • nevím o ničem

jen a jen spokojenost a mohu jen doporučit

• 100 %

• Dobrý sortiment .........vše co potřebuje mít rybář...

Obchod mohu jen doporučit..........

• 90 %

• rychlost vyřízení, znalost problematiky, ochota poradit, kvalitní produkty

graficky nic moc, ale dobrý akce, oceňuji hlavně spoustu článků, videí a dalších věcí, které u standardních eshopů nenajdete, za mě ok :)