Přihlásit se a přidat recenzi

• Poslali jine krmivo nez bylo objednano,bylo objednano -Ohnivy kapr -a dorazilo -Feder Mastr,Nagy Ponty-což je složením uplně jině.

• Množství zboží
    • Internetová aplikace je nepřehledná. Vše splývá dohromady. Na úvodní obrazovce je seznam všech kategorií pohromadě, součástí je i menu pro e-shop, což není na první pohled viditelné. Není vizuelní rozdíl mezi seznam produktů a pak překliknutí do e-shopu, kde je jiný seznam zboží. nedařilo se mi zboží najít, až po delší době. Zásadní vada je, že ač zboží nabízelo varianty velikosti (M, XL), nedalo se v obchodu vybrat!! Musel jsem volat a telefonicky jsme domluvili, že velikost dám do poznámky!

Skvělý personál! Paní po telefonu věděla o zboží podrobnosti, dořešila se mnou nedostatky aplikace na webu. Zboží bylo odesláno asi 3 hodiny po objednávce!
    Celkově obchod hlavně z tohoto důvodu doporučuji.
    Určitě by velmi pomohlo aplikaci na webu upravit!

Děkujeme za kladné hodnocení, velice si toho vážíme. S pozdravem carpkapr.cz

• Příjemná a věci znalá obsluha.

Perfektní domluva s majitelkou, nic není problém.

• Super rychlost

Děkujeme za kladné hodnocení, velice si toho vážíme. S pozdravem carpkapr.cz

• perfektní rychlost dodání!

• Profesionalita

• dostupnost
    • ceny
    • ochota
    • komunikace
    • nemá

Doporučuji

Děkujeme za kladné hodnocení, velice si toho vážíme. S pozdravem carpkapr.cz

Je to dobrý obchod p.Spudilová má příjemné vystupování.Proč nenakoupit v takovym obchodě.Všem doporučuji

• slušný přístup

Děkujeme za kladné hodnocení, velice si toho vážíme. S pozdravem carpkapr.cz

• Zboží opravdu bylo skladem, ne jako v ostatních 4 obchodech kde jsem stejné zboží objednal (bylo označené jako skladem) a nakonec zboží neposlali.

Rychlé doručení, zboží mají skladem.

Děkujeme za kladné hodnocení, velice si toho vážíme. S pozdravem carpkapr.cz

omylem mi bylo zasláné pouzdro na rybářské papíry...ale nakonec jsem si ho nechala a do druhého dne mi v pořádku byla zaslaná peněženka.Byli velmi milý a manžel měl obrovskou radost

Děkujeme za kladné hodnocení, velice si toho vážíme. S pozdravem carpkapr.cz

• Zajímavé originální zboží.
    • Nejsem si vědoma nedostatků.

Jsem velmi spokojená s obchodem i zbožím.

Děkujeme za kladné hodnocení, velice si toho vážíme. S pozdravem carpkapr.cz

• objednala som si penazenku ..mala som zaplatit v CZ korunach a platila som v kurze viac kedze to bolo na SR.a pritom mi napisali ze kurierovi zaplatim v CZ.a este ktomu som platila dvakrat postovne co je 240 kc.a 6euro.cize penazenka za 600kc.ma vysla na 38eur.necelych 1200kc.urcite by som uz neobjednavala z ceskeho e-shopu na SK.

• rychlé dodání
    • nedodržení nabídky

+ byl jsem překvapen rychlostí,
    - ale taky zklamán, protože v setu byl pípák s připojením na el.swinger, který přišel později- ALE BEZ ELEKTRIKY když na obrazku zboží el.swg byl -to mne zklamalo :-(

ŠTEFAN FUSKA

Reakce obchodu carpkapr.cz

Dobrý den hlavní problém byl v tom,že tato akce od značky Giants Fishing byla dodavatelem změněna namísto swingerů do tohoto setu byl dán novější typ signalizátorů a svingery se v setu již vůbec
    nedodávají.Bohužel naše chyba byla ta, že jsme v e-shopu neměli změněný obrázek a tak se stalo to že Vám byl odeslán set bez swingerů které byli na starém obrázku znázorněny.Dokud jste nezavolal že swingery chybí jsme to, že proběhla změna u dodavatele vůbec netušili. Věřte že nás to také nepotěšilo a jako menší satisfakci jsme Vám na naše náklady darovali swingery od jiné značky. Přijměte tedy ještě jednou omluvu za vzniklou situaci.
    Přikládám platný obrázek akce:

• Rychlost, přehlednost, super přístup a vynikající jednání ;-)
    • Nemá žádné

Velká spokojenost a nehodlám objednávat jinde.. Všem doporučuji :-)

Děkujeme za kladné hodnocení, velice si toho vážíme. S pozdravem carpkapr.cz

• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

• Rychlost a nejlepší cena !
    • V objednávce chybí možnost platby bankovním převodem !

Mají příjemné ceny !
    Doporučuji !

Děkujeme za kladné hodnocení, velice si toho vážíme. S pozdravem carpkapr.cz

Přehledné web.stránky, cenově výhodné zboží a perfektní přístup ze strany obchodu se zákazníkem. Proto doporučuji. Vždy se domluvíte !!

Děkujeme za kladné hodnocení, velice si toho vážíme. S pozdravem carpkapr.cz

• zajisti zbozi,ktere neni momentalne skladem a cena zustava stejna
    • zatim nevim

Perfektní.