• DPH

V textu bylo psáno cena zboží s DPH a nakonec to počítalo další DPH...
    Záclona byla šitá ,,horkou jehlou", zapošití nekvalitní, takže si ji budu muset celou přešít, aby vydržela víc než jedno praní. Zelená deka nebyla v žádném obalu, jen v papírové pásce, aby držela stočená a po rozbalení byla špinavá a byl na ní velký barevný flek.

• Rychlost a příjemné ceny
    • Zboží - celkem 11 ks podsedáků byly doslova narvány do krabice. Sedáky nebyly ani chráněny žádným dalším obalem.

• rychlost,přesnost,spolehlivost při dodání

• vše trvá poměrně dlouho, musela jsem volat proč to není vyřízeé

• rychlost komunikace
    • rychlost doručení

PĚKNÉ ZBOŽÍ A OCHOTNÍ PRACOVNÍCI

DĚKUJI
    ŠEVČÍKOVÁ

• RYCHLOST,KVALITA
    • ŽÁDNÁ

Ochota, vstřícnost. Milé jednání a dodání dle domluvy v termínu. Nemám co vytknout.

VSTŘÍCNOST A RYCHLÉ DODÁNÍ.

V tomto obchodě jsem si našla zboží, které se mi líbí, ale jinde se už třeba neprodává... Jsem ráda za dostatečně velký výběr zboží..a slušné ceny.
    Nevýhody jsem si zatím nevšimla..

Přehledné stránky,bohuzel zboží, které je uváděno jako luxusní, dorazilo bez popisu a českého návodu,takže vypadá jak od Vietnamců.Rozmery povlečení neodpovídají,je uváděno 140x200,na povlečení je 150x200.

Výborná komunikace. Neměli design ubrusů, co jsem si objednala, emailem mi hned přišla nabídka podobného.

• Přehlednost obchodu
    • Nemá

Doporučuji - hezké zboží za dobré ceny

• velký výběr
    • žádne

super ceny

• Internetový obchod celkem přehledný - informace o zboží ovšem nepravdivé. Dorazilo zboží barevně i materiálově naprosto odlišné - povlečení v balení bez označení výrobní firmy - naprosto nemožné - vzhledem k otmu, že se obchod nachází na Praze 4 - jedná se zřejmě o výprodejové zboží z tržnice.

Rozhodně nedoporučuji. Nekvalitní zboží, bez označení výrobce, zřejmě zboží z tržnice. Na telefonu paní s těžkým přízvukem. Jediný klad byl, že peníze za vrácené zboží poslali včas.

• Kvalita, rychlost dodání.
    • Žádné.

Doporučuji.

• Velmi veliký vyber

Najdete tam povlečení třeba zámecké , které nikdo nikde nenabízí a je opravdu krasne a kvalitní a cenově velmi dostupné ..

• -přehlednost
    • -rychlost a včasnost dodávky
    • Dotaz na různé /požadované/ výšky záclon u zakoupeného vzoru - bez reakce a zpětné komunikace.

Široký výběr, přehledné uspořádání. Více vzorů na dveře+okno,jemnější - voálové
    záclony s jemnou bordurou - opět na dveře+okno - výběr trochu slabší. Doporučuji
    tento internetový obchod.

rozměry zboží byly úplně jiné než jsem objednala

Perfektní komunikace.