Za mne velká nespokojenost.
Objednala jsem si čaj s názvem "endometrioza" tento čaj obsahuje spousty bylin a mezi ně patri i kotryhel.
Můj doktor, když jsem mu tohle řekla se zdesil.
Při endometrioze kotryhel není vhodné užívat. Podporuje tvorbu estrogenů, podporuje růst děložní sliznice.
Objednávku jsem zrušila a čekám na vrácení peněz. Pro obeznámen webu Bylinkuj mi paní přes email napsala, že jsou pouze prodejci a, že vzkaze výrobci.
Za mne prodávat čaj přimo na endometriozu který obsahuje pro endometriozu velmi skodlivou bylinu by měli buď změnit název nebo kotryhel úplně vynechat z čaje. -
Zatím žádné
- Spokojenost
- Se velice spokojeni doporucuji
- Rychlost doručení
- Rychlost,nízká cena, zaručený účinek. Vřele doporučuji všem.
Dlouhá dodací lhůta.
nákup z domova, rychle
rychlé dodání, perfektně zabaleno
Zcela bezproblémový nákup.
- Profesionální přístup, v mém případě bez nedostatků, rychlé a spolehlivé jednání. Děkuji.
- Výborná komunikace, ochota, dobrá vůle
- Rychlé dorucení
- nelze bjednat do zásilkovny.
- Komunikace
profesionální i lidský,poctivý přístup k zákazníkům, kteří ještě něco pořebují vyjednat.
velmi dobra komunikace ohledne stavu objednavky a max vyhoveni potrebam zakaznika
- Beztarostny nákup❤️
Jste super,super a zase super
Po každé mi přijde objednané zboží téměř okamžitě. Vaše produkty jsou v poměru cena-výkon nadstandardní. :-)Nehledě na to, že COKOLIV z bylinek hledám, u Vás VŽDY najdu.Děkuji
Vaše věrná Michelle Ardor:-) -
- Přehlednost