• rychlost dodání a přehledné webové stránky

S nákupem jsem byl velmi spokojen. Jeden den bylo zboží objednáno a druhý den dodáno. Komunikace o obchodem byla moc dobrá.

• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

• Doruceno rychle

Reakce obchodu Bydlímecz.cz

Děkujeme za pochvalu, když můžeme, rádi pomůžeme :)

Skvělé kéž by takto fungoval každý e-shop

Reakce obchodu Bydlímecz.cz

Děkujeme za slovní hodnocení, ale ty hvězdičky jste zadal špatně :)

• ochota,spolehlivost

OK

Perfektni komunikace a infotmovanost o stavu objednavky, celkem rychle dodani

• trvalo to trochu déle než byla dohoda

rychlé jednání

• rychlá reakce a komunikace
    • Ochota a vstřícnost

• Super ceny
    • Dobrá kvalita za ty peníze
    • Montáž
    • Super komunikace
    • Doba dodání měsíc, plus ještě čekání na montáž

Jsem naprosto spokojená, objednala jsem dveře a obložky, za ty peníze super kvalita. Dveře jsou pevné. Montáž proběhla rychle, pán byl velmi ochotný. Vadou je, že minimálně měsíc čekáte na dodání, ale nelituju, stálo to za to.

• v klidu doma,rychlá dodávka

• rychlost
    • komunikace se zákazníkem

• Ochota vyjít zákazníkovi vstříc + komunikace

• zaluzie vypadaji opravdu hezky
    • nizka cena oproti jinym obchodum
    • relativne rychle doruceni (na to, ze jsou zaluzie delane na miru, tak bylo zbozi dodano do 10ti dnu)
    • lehka zmatenost obchodu: z peti zaluzii byla jedna spatne a chybelo uchyceni (ale obchod velice rychle reagoval na reklamaci a doposlal vse potrebne)

Celkove jsem s nakupem spokojena, hlavne proto, ze zbozi vypada opravdu dobre jsem schopna odpustit i to, ze chybelo nekolik dilu a bylo nutne cast objednavky reklamovat.

• Velmi příznivé ceny
    • Možnost konfigurace zboží

Nakoupil jsem 3 ks dveří včetně zárubní. Celkově hodnotím obchod velice kladně a to i po zkušenosti s reklamací - při přepravě došlo bohužel k odření jednoho rohu posuvného mechanismu. Reklamace vyřešena ihned po zaslání fotografií mailem. Plánuji zakoupení dalších dveří a nemám důvod chodit jinam.

rychlé dodání, objednávala jsem ve středu ve 3 odpoledne, v pátek ráno už mi dovezli

• dobré ceny
    • široký a praktický sortiment
    • kvalitní balení
    • dobrá kvalita produktů
    • delší objednací doba (v odvětví ale běžná)

Kvalita, cena.