Zaplatil za tovar a zatím mí nedorazilo nič a mám hodnotit obchod

Dobrý den pane Gie..li,
    píšete recenzi na objednávku, u které jste zvolil platbu on-line platební bránou, ale platbu jste neprovedl. Proto vám objednávka nebyla odeslána.
    Na nezaplacení jsem vás upozornila a vy jste vytvořil další objednávku, kterou jste uhradila já vám jí samozřejmě odeslala.

Psala jsem, vám mail a žádala, aby jste tuto klamnou recenzi smazal, ale neodpověděl jste.

29.1. vytvorena objednavka, 15.2. mail ze strany obchodu o problemu s dodanim, slíbeno dodani do 3-4 tydnu, pockala jsem, byl to darek, dnes 5.3. bez jakekoliv jine domluvy samovolne stornovana objednavka, platba udajne vracena, zatim penize nedorazily.

Dobrý den paní Holbová,
    moc se omlouvám za vzniklé komplikace. V únoru jsem Vám psala, že se snad problémy podaří vyřešit a zboží budu moci doručit. Tak to ale zatím nevypadá. Proto jsem Vám vrátila peníze zpět na kartu, aby jste měla prostor a čas si zvolit jiný dárek.
    Psala jste mi, že to máte jako dárek na duben, tak snad najdete jiný vhodný dárek. Děkuji za pochopení.

• Změněné doručovací místo bez předchozí domluvi. Byl problém zboží zaplatit a i vyzvednout.

Dobrý den, paní Tuháčková,
    mrzí mě, že jste nebyla spokojená. Jak jsem Vám říkala do telefonu, Vámi vybrané odběrné místo bylo uzavřené, proto jsme odeslali zásilku do nejbližšího Alza boxu ( vzdálenost cca 3 minuty autem). Chápu, že pro Vás mohl být problém, vyzvednout si zásilku a zaplatit platební kartou, ale jsem ráda, že jste to zvládla a se zbožím jste pravděpodobně spokojená.
    Dóza na houby se Vám snad líbí.

Nic zatím nedošlo

neposiela na Slovensko a nedá sa platiť v eurách

Dobrý den pane Řemelko,
    nikde na e-shopu neuvádíme, že posíláme na Slovensko a není to naše povinnost.

• nekomunikují, přesto, že je zaplaceno a byl odeslán email s dotazem

zatím zboží po 11 dnech nebylo doručeno

Dobrý den paní Tůmová,
    omlouvám se za zdržení, ale bohužel díky ČEZu měla keramička 2 dny výpadek proudu a proto se termín prodloužil.

objednané zboží zatím nedorazilo , žádná omluva nebo informace o pozdějším dodání

Dobrý den paní Vasilová ,
    za komplikace se omlouvám. Jak jsem Vám psala v mailu, DPD má technický výpadek a nedoručuje na Úloženky. Toto bohužel nemohu nijak ovlivnit a tak čekám, až mi napíšete náhradní adresu doručení a obratem balík odešlu. Balík je již zabalený a nachystaný na odeslání.

VĚNEC BYL ŠPINANAVÝ ,MA SPODNÍ ČÁSTÍ BYLY ZBYKY HLÍNY

Dobrý den pane Pilný,
    je mi líto, že na keramickém věnci jste měl trochu keramické hlíny. Věřím, že postačilo věnec umýt a bylo vše OK. Doufám, že i tak Vám věnec i vodník budou dělat dlouhá léta radost.

objednala jsem si dvě keramické dýně s poklicí, jedna přišla nová a druhá mokrá a uvnitř zažraná špína, která nejde ničím umýt

Dobrý den paní Konderlová,
    obě dýně jsou nové, jen ta "mokrá" byla čerstvě vypálená a nebyla ještě tak důkladně proschlá ( což ale není závada) . To co popisujete jako zažranou špínu je engoba - barva na povrchové úpravy, která je zapečená (vypálená) a proto jí nemůžete umýt.

Nereagují na reklamaci !

Dobrý den pane Drbohlave,
    dnes jsem první den po dovolené a telefonicky jsem Vám navrhovala úhradu za vyměněná skla u lucerny. Vy jste to již nechtěl řešit. Beru to tedy za uzavřenou záležitost.

• Keramicke slunce melo urazenou glazuru ze 3 hornich paprsku. Vzhledem k tomu jak peclive bylo pri doruceni zabaleno, bylo takto poskozene jiz odeslano. Prodejce o defektu vedel a neinformoval.

Dobrý den paní Kolenčíková,
    děkuji za pochvalu pečlivého balení každé zásilky.
    Omlouvám se za komplikace, ale při balení jsem si žádného poškození nevšimla. Po převzetí zásilky stačilo napsat mail a vše se mohlo vyřešit k Vaší spokojenosti.

• zboží neodpovídá parametrům uváděným v prezentaci

Dobrý den paní Filasová ,
    vše co je uvedeno v popisu je pravda

Sovy jsou vyrobené z polyresinu a jedna váží cca 450g.
    Nevím co podle Vás neodpovídá popisu.

• Bylo dodáno zboží jiných parametrů

Zboží překontrolovat při dodání před úhradou dobírky, v případě jakékoliv odchylky od objednaného zboží zásilku nepřebírat!

Dobrý den paní Červinková,
    omlouvám se za nedorozumění. Více jsem Vám psala již v mailu.

• žádné

Do dnešního dne zboží nedorazilo a to mělo dorazit již 1.12.posunuto z důvodu chyby.Další termín byl 6.12.,ale z důvodu posunutí termínu dodání od odesilatele balíček stále nedorazil a je uložen na depu.
    Víc možností při výběru dopravy.

Dobrý den paní Havlíčková,
    objednávku jsem Vám odeslala 30.11,, je mi líto, že zásilka má takový problém k Vám dorazit. Na depo jsem volala 5.12. kde mi bylo přislíbeno dodání 6.12. ne posunutí dodání. Včera jsem psala na přepravce opět mail s urgencí dodání.
    Výběr dopravy - in Time nebo DPD, kde si můžete vybrat i odběrné místo.