• Žádné

1 mail a pak už nic

• Nepravdivý údaj o dodací lhůtě.

Objednal jsem velké balení PU lepidla, které moc obchodů nenabízí. Cena přijatelná, dodací lhůta uvedena 3 dny. Po 7 dnech nepřišlo zboží ani žádná zpráva. Po urgenci přišel obratem mail s omluvou, že zboží bude následující den naskladněno a ihned odesláno. Po dalších 3 dnech stále nic, podle informace České pošty nebyl dosud žádný balík na moje jméno podán. Zpráva od obchodu opět žádná.
    Pokud potřebujete zboží v rozumném termínu, tento obchod NEDOPORUČUJI.

• nemá zboží na skladě

• obchod původně nabízel opravdu nízkou cenu zavýrobek
    • zboží jsem nedostala (objednáno 9.3.!) a nikdo se mi neozval jestli se něco děje, přitom u výrobku bylo uvedeno, že do týdne bude k dispozici

Chtěla jsem podpořit neznámý obchod,ale asi smůla...

• kvalita zboží, komunikace při řešení problému, nehodlám ztráce čas opětovně vadným zbožím za 200Kč...

• U produktu, který jsem chtěl zakoupit, bylo napsáno, že je bez rámečku, který je potřeba dokoupit zvlášť. Rámečků jsou ale v e-shopu stovky a neobsahují žádné informace, podle kterých by bylo možné vzájemně spárovat zboží. Bohužel jsem vybral špatně a dorazilo mi zboží, které k sobě nepasovalo. Musel jsem tedy nakonec stejně do obchodu dokoupit rámeček (na můj e-mail manažer obchodu odpověděl, že jsem měl do poznámky uvézt, že chci zboží použít společně, že v takovém případě by vybrali jíný rámeček, ale už nenabídl žádné řešení (rámeček za 20 kč, obálka za 10 kč, poštovné taky pár korun -- druhý den jsem jistě mohl obdržet náhradu, pokud by byl ze strany obchodu zájem)

• nerespektují pokyny k dopravě. Pokud napíšete do poznámky, na které číslo má doručovatel volat, nejsou schopni to napsat na zásilku.

• Jelikož toto zboží není k dostání v běžných obchodech.
    • Chcete názor na nákup, ale žádná výzva k odběru zatím nedošla. Předpokládám, že mail na mě máte, když jste mi poslali žádost o zhodnocení, ale výzvu k odběru zboží jsem dosud nedostala.

Zboží jsem dosud neobdržela.

• zboží bylo deklarováno jako "skladové" a není.

• zadne

strašný pred 14 dní obědnano a furt nic nedorazilo prostě hruza tadý sem nakupoval po prví i naposled vsem radim nic neobednavt pres ten to web

• velmi nizka komunikace, uz pres 10 dni cekam ze se stav objednavky zmeni uz proto ze podle stranek je zbozi dostupne do 5 dni

z objednaného zboží vůbec nedorazila část objednávky, byť byla skladem. Jedná se rámečky, které jsem musel koupit jinde.

• zabaleno společně se skartovanými dokumenty a balící folii.
    • lávová lampa byla zjevně již používána
    • kuchyňské světlo bylo v roztrhané krabici

• Žádné
    • Podvodné chování

Objednal jsem si v tomto obchodě jistý druh zboží.Bohužel mi přišla jiná, lacinější varianta.Při reklamaci mi bylo zděleno, že foto je jen ilustrační.Výrobek jsem chtěl vrátit, ale obchod už se mnou nemá snahu komunikovat, proto zboží raději nebudu posílat zpět.Myslím si,že obchod záměrně nabízí zboží pod nepravým obrázkem, aby následně mohl zákazníkům poslat jeho lacinější variantu.

• Obchod nemá žádné výhody oproti ostatním e-shopům. Snad jen rychlé dodání zboží, ale to už maj skoro všichni, pokud je zboží skladem.
    • Tento obchod nejspíše nemá zaveden žádný, byt základní, systém managementu kvality. Nechápu, jak mohou zákazníkovi zaslat naprosto jiný výrobek a ještě s fakturou a osobními údaji jiného zákazníka. To svědčí o tom, že mají v expedici pěkný bordel. Největší starosti pak má zákazník, který musí zboží posílat zpátky k reklamaci, protože na výdejním místě, kde si zboží vyzvedl mu ho zpátky nevezmou.

Už se mi toho s e-shopy stalo hodně, ale aby mi někdo poslal pistolovou pájku místo stolní lampičky, to se mi stalo poprvé...

• -rozpor v ceně na různých dokladech
    • -100,-Kč za osobní převzetí v Praze je přehnané, nechat si zboží poslat poštou vyjde téměř nastejno

Objednávku jsem pouze vložil do košíku ale rozhodně jsem ji neobjednal, s tím že cca po 1 měsíci mi pán napsal že objednané zboží bylo odesláno. Psal jsem kdy posílali potvrzení objednávky, pán potvrzení měl ale ke mě na e-mail rozhodně nedorazilo. Dle interních předpisů firmy máme zálohovánou kompletní e-mailovou komunikaci, ale potvrzení objednávky jsem nenašel, jelikož pán tvrdil že ho poslal 20.12 což tak nebylo. Zboží jsem vrátil s tím že se budou vracet peníze. Je to již 14 dní ale peníze nedorazili

• Poslali jsmte mi skřínku, kvalitně zabalenou ale se dvěma zničenýmy skleněnýmy poličkamy.Nevím proč jste je před odesláním nezajistili třeba lepíci páskou...Skřínku, nebudu vracet, ale to jen z toho duvodu, že jsem ji rozbalila až doma.S pozdravem, Iveta Pavlíková

• Zboží jsem si objednal,ze strany obchodu mi bylo zasláno potvrzení o objednávce,poté potvrzení o odeslání. Do téhle doby vše v pořádku. Znenadání mi přišel e-mail,že se stala chyba v systému a tím mne chtějí informovat,že se cena zboží zvýšila o cca 1500kč. Z toho důvodu jsem od objednávky odstoupil. Jsem zklamán chováním tohoto obchodu a již nikdy od nich nic objednávat nemíním

nemám jedinný důvod tento obchod doporučit a napadá mne jedinné slovo. PODVODNÍCI

Reakce obchodu Bydleníazahrada.cz

Dobrý den, moc nás mrzí, že se stalo něco podobného. Ale proto nemusíme být hned podvodníci - tohle rozhodně nebyl úmysl a stalo se nám to snad dvakrát za rok, kdy se nepřenesla správně cena produktů mezi systémy. Asi nebylo složité vědět, že jde o omyl, když objednáváte obvykle drahé produkty za 1 Kč. Ano, udělali jsme chybu - nicméně tu jste jistě udělal mnohokrát v životě i Vy - a nikdo vás neoznačil na počkání za podvodníka.

• jsem zklamaná že barva prádelního koše je jiná než na obrázku takže jsem pěkně naštvaná