• Žádné
    • Doba dodání, komunikace

Nenakupovat

Objednali jsme si zboží, zaplatili ho převodem na účet a zboží nedorazilo. Obchod nám sám aktivně nepíše, z jakého důvodu zboží nedorazilo a kdy dorazí. Až na můj dotaz reagují, že dorazí příští týden a další týden, ... NESPOKOJENOST!!!

• dodací doba - bylo uvedeno, že zboží máte na skladě, což byl důvod objednávky u Vás

Termín dodání velmi, velmi dlouhý

Nebo uvést, že zboží není na skladě a termín dodání do 7 dnů

Nemohu hodnotit dodání a termíny, objednávku jsme z důvodu nekompletovatelnosti zboží ve shodě zrušili a komunikace byla vcelku rychlá a bez problémů.

• Slabina je to, že jsem nedostal ještě zaplacené zboží.

Zatím nic nepřišlo

• Zboží dorazilo poškozené, reklamaci obchod odmítl - protože jsme nebyli doma, balík jsme rozbalili až za 3 dny.

• zboží nebylo dodáno ve stanovené lhůtě, dodavatel se ani sám neozval. Až po mém dotazu.

nespokojena

• Dodání zboží trvá, nikdo se neobtěžoval informovat mě o přijetí platby a oni o delší době doručení.

• Nemá aktualizovanou nabídku na svých stránkách.

Na svých stránkách nabízeli výrobek, který neměli skladem, po zaslání objednávky mi sdělili, že jim ho prý dodavatel dodá v roce 2015.

• Nekonečné dodací lhůty

Ještě jsem neobdržel zboží a již po mě chtějí hodnocení

zboží nedorazilo všechno a neobdržela jsem ani mail, že zboží posílají a navíc v nekompletním stavu

• Žádná komunikace. Musela jsem si několikrát sama zjišťovat, zda mi bude zásilka doručená v požadovaný termín. Nakonec jsem objednávku musela zrušit, zboží jsem měla jako dárek.

• Nejdříve nabídne zboží a po týdnu pošle zprávu, že zboží již neprodává

• tolerovatelná cena
    • dlouhá doba dodání, špatná komunikace

• nemohu prozatím hodnotit zboží nedorazilo

nemohu prozatím hodnotit zboží nedorazilo

zboží zatím nedorazilo,téměř bez komunikace ze strany obchodu,uvažuji o zrušení objednávky

• Cena, nicméně pokud nejsou schopní objednávku odeslat, tak to asi není úplně výboda.
    • Nepravdivé údaje o stavu skladu na webu, neschopnost odeslat zboží z objednávky - poměrně důležitá vlastnost u eshopu.

Zboží jsem objednal, každý následující den očekával dodání, následně jsem obchod kontaktoval. Dostal jsem informaci, že jedna z položek není skladem. Po dvou týdnech očekávání. Následně jsem tedy požadoval zaslání alespoň položek skladem. Po dalším týdnu čekání jsem po telefonu zjistil, že nebylo odesláno nic a stále čekají na tu jednu položku skladem. Objednávku jsem zrušil a už zde nic nakupovat nebudu.

• Dobre ceny
    • Zatim nemuzu posoudit,objednavka byla prvni

• pro mne výhody žádné,zboží jsem objednala před 10ti dny a stále nic nedošlo !!!
    • dodací doba bez pardonu ,neskutečně se vleče

nevím jak pro ostatní ale já v tomto obchodě již nakupovat nebudu nikdy,nelíbí se mi takové jednání kdy když zavolám ,mi slečna na telefonu řekne že do sedmi dnů zboží odesílají a nikde nic..................................................

14 dnů po objednání ještě zboží nedorayilo ani nás nikdo nekontaktoval