platba odešla 19.12. 2024 , byla zaúčtována, zboží nemám .. dnes je 29.12.2024 , odpovídám na otevřený dotazník v emailu na spokojenost ..
Reakce obchodu BUSHMAN.cz
u vaší objednávky byla zvolena platba kartou. Objednávka byla vytvořena 17.12.2024 a v systému byla evidována jako neuhrazená, proto Vám byl dne 17.12. zaslán email o neuhrazení s upozorněním, že pokud nebude uhrazeno do 24 hodin, bude objednávka stornována. Platba přišla 19.12.,což bylo po uplynutí akceptované doby. Platba Vám byla vrácena zpět.
Bushman tým -
Pozor při vrácení. Chtěl jsem vrátit ve 14 dnech rukavice na pobočce. Prodavacky je odmítly převzít. Z důvodu, že nemám obal. Nicméně já žádný nedostal. Objednávka byla vybalena z přepravního obalu. Rukavice byli pouze sepnuty "umělou niti" s háčkem.
První zkušenost a bude stačit.Reakce obchodu BUSHMAN.cz
velice se omlouváme za prodejnu, zboží prosím zašlete na adresu, která je uvedena na výměnném formuláři a vrácení vyřešíme.
Bushman tým -
Dobrý den, na Vašem obchodu mi bohužel vadilo, že pokud jsem objednal zboží ve výhodné nabídce eshopu na slevový kód, nebylo možné při následném přezkoušení velikosti oblečení na prodejně, zakoupit jiné padnoucí oblečení tak, abych využil výhody slevy, na základě které jsem zboží vybíral.
Reakce obchodu BUSHMAN.cz
toto jsou individuální slevy, které si vždy musejí použít pouze na eshopu. Objednávky nelze upravovat pouze velikosti produktů. Pokud je již jednou slevový kupón použit je deaktivován, pro jeho další použití je potřeba kontaktovat rozesílatelé kódů.
Podmínky pro uplatnění jsou popsány v emailu, který jste obdržel, je třeba se s nimi předem seznámit.
Bushman tým -
- nejste schopni vystavit proformu faktury, A Není možná jiná forma platby, při převzetí kartou
Velká neochota při objednávce nad 10tis kč
děkujeme za vaší reakci.
Ano, jak jste byl informován fakturu nelze vystavit předem. V emailu jste napsal, že pokud není možné vystavit fakturu předem, chcete objednávku zrušit.
Platební metodu si ale vybíráte Vy jako zákazník. Níže posílám možnosti platby, myslím, že je na výběr.
Vyber způsob platby
Kartou (online)
(Údaje zadáváš na zabezpečené webové stránce společnosti, která platby zprostředkovává.)
Google Pay
Apple Pay
VISA Click To Pay
(Ulož si údaje a plať vždy jen jediným kliknutím! Je to bezpečné a rychlé. Pouze karty Visa a Mastercard)
Při převzetí na prodejně
(Na všech našich prodejnách můžeš platit hotově nebo kartou.)
Dobírka
(Zboží platíš až při převzetí, hotově nebo kartou, dle možností přepravce.)
30 Kč
Převodem
(Potřebné informace k platbě Ti pošleme e-mailem.)
Převodem - platební tlačítka
(Platební transakce probíhá v prostředí zabezpečeného online bankovnictví zákazníkovy banky.)
- sympaticke obleceni
- v akci i dobra cena
- naprosta neochota vyjit zakaznikovi s necim vstric
- kdyz jsem zjistil, ze velikost bohuzel neodpovida, nebyli schopni zmenit velikost v objednavce a zachovat cenu
Nakupoval jsem u Bushmanu 20 let. Po teto zkusenosti jiz nikdy vice.
Reakce obchodu BUSHMAN.cz
objednal jste si kalhoty ve velikosti 48P s vyzvednutím na prodejně Stromovka. V objednávce byl uplatněn kupon na slevu. Poté, co jste nás kontaktoval jsme Vám kupon znovu aktivovali, aby jste si mohl objednat větší velikost.
Pokud si zvolíte vyzvednutí na prodejně, je možné si objednat více velikostí bez nutnosti objednávku ihned zaplatit. Při vyzvednutí si zboží můžete vyzkoušet a zaplatit pouze velikost, která Vám vyhovuje.
Opravdu nevím v čem jsme Vám nevyšli vstříc, ale děkujeme za vaši reakci.
Bushman tým -
Rozměry menší než uvedeno ve velikostech. Komplikace s výměnou.
Reakce obchodu BUSHMAN.cz
děkujeme za vaši reakci. Velikostní tabulka je orientační, pokud si nejste jist velikostí kontaktujte naši infolinku, rádi Vám s výběrem velikosti pomůžeme.
Zboží, které jste nám zaslal na výměnu jsme odeslali do 1 týdne, nevím o jaké komplikace se jednalo.
- Špatná obsluha.
Reakce obchodu BUSHMAN.cz
pokud máte stížnost na obsluhu na prodejně, kontaktujte nás prosím na emailu: [email protected]
Potřebujeme vědět více informací, abychom mohli situaci řešit.
Bushman tým -
Odeslali nákup za dlouho, poté navíc doručovatel Zásilkovna měl plný box, takže řidič s krabicí zase odjel s tím, že to doručí zítra, ovšem to už budeme sedět v letadle.
Reakce obchodu BUSHMAN.cz
vaše objednávka byla vytvořena 14.11. v 22:24 hod. Vzhledem k tomu, že to byla kompletace z více skladů, byla předána dopravci 19.11. V potvrzení objednávky bylo uvedeno, že budeme expediovat do 5 - ti pracovních dnů, tento termín byl dodržen. Dopravce si vybírá zákazník a za jeho služby neneseme odpovědnost.
Bushman tým -
- Ocenil bych jednodušší postup pro vrácení zboží. Např. pro jednoduché vrácení nevyhovujícího zboží do Z-boxu od Zásilkovny (packeta) namísto využití české pošty. Obvykle mi proces vrácení nevyhovujícícho zboží trvá 10 minut, Podmínky pro vrácení Bushman již studuji několik desítek minut a zjistil jsem, že musím jet až na pobočku pošty - víte jaká je nyní jejich dostupnost. Odrazuje mne to od příštího využití eshopu. S oblečením jsem velmi spokojen, nesedí mi jen velikost. Díky
Reakce obchodu BUSHMAN.cz
pokud vracíte zboží, můžete si vybrat jakéhokoliv dopravce. Neakceptujeme pouze výdejní místa a nepřebíráme balíky,které jsou odeslány s dobírkou.
Bushman tým -
Prozatím se mi nikdo z obchodu K.Vary neozval že zboží je k vyzvednutí
Reakce obchodu BUSHMAN.cz
14.10. Vás kontaktovala prodejna Karlovy Vary s omluvou, že se vaše objednávka zpozdí z důvodu ztráty balíčku přepravní společností. Zboží bylo na prodejnu zasláno znovu 15.10. ihned poté, co nás dopravce informovl o ztrátě balíku. Omlouváme se za vzniklé komplikace.
Bushman tým -
Kvalita doposud zakoupeneho zbozi je Ok ale komunikace s Firmou Bushman nefunguje, mam pocit ze ani interne ve firme Bushman nefunguje , nebo minimalne nedostatecne. Doposud jsem u Bushman nakoupil zbozi za vice nez 50 000 Kc. Problem se zaslanim zbozi se vyskytl jiz pred dvema roky, cela zalezitost probihala chaoticky. Objednana zakazka neprisla takze jsem objednavku zrusil, penize mi byli vraceny a potom ta stejna zakazka prisla. Zbozi jsem osobne vratil v Plzni, dostal jsem slevovy kod ktery nelze pouzit protoze nefunguje prihlaseni u de.bushman.eu. Jenom tam si slevu mohu uplatnit !!! Tak co jeste vic ??? Jak Vas mohu dale doporucit ??? S pozdravem F. Plihal
Ca pred dvema roky jsem u Bushman v Plzni vybral zbozi za vice nez 10 000 Kc a kdyz prislo k placeni /kartou) tak mi madam sdelila ze placeni kartou nefunguje !!! Na to me snad mela nebo musela upozornit predem !!! Ne kazdy nosi u sebe vysoky obnos penez. Na stesti je za rohem bankomat.Reakce obchodu BUSHMAN.cz
objednávka, která Vám byla zaslána před dvěma lety, nebyla doručebna včas vinou dopravce, kterého jste si zvolil. Naše firma, odeslala objednávku den po objednání. Za dopravce nemůžeme bohužel ručit.
Slevový kupon, který jsme vám zaslali, obsahoval podrobné informace pro uplatnění na DE doméně,kde máte svůj zákaznický účet.
Omlouváme se za nefunkční terminál v den nákupu na prodejně, který byl způsoben technickými problémy nákupního centra.
Bushman tým -
Objednala jsem barvu bežovou, přišla zelená. Vracet nebudu, nestojí to za tu námahu. Jsem zklamaná.
Reakce obchodu BUSHMAN.cz
děkujeme za vaši reakci. Situaci s barvou opasku prověříme. Omlouváme se z komplikace, zboží je možné zaslat na vrácení nebo výměnu.
Bushman tým. -
- kontaktni formular je funkcni, odpovedi prijdou dokonce do druheho dne
- sliby nekorespondujici uplne s realitou
Moje jednani s e-shopem Bushman.cz pripominalo Kafkuv "Zamek": tri dny jsem resil dopravu zdarma, jez mi nebyla priznana, ackoliv jsem na ni mel narok. Po vyreseni problemu jsem obratem zaplatil, a nasledujici pracovni den jsem se dovedel, ze objednavka byla stornovana, jelikoz jsem vcas neuhradil jeji cenu. Na vraceni penez jsem cekal temer tri tydny...
Reakce obchodu BUSHMAN.cz
velice se omlouváme za vzniklou situaci, která byla vyřešena e-mailem.
Bushman tým -
Ještě ten den se rozpáralo logo na tričku,
následně díra v tričku, tričko za 1200 Kč, ve slevě 600 Kč, první nákup, zklamání, triko jsem vyhodila.Reakce obchodu BUSHMAN.cz
děkujeme za vaši reakci. Záruka na naše zboží je 2 roky od zakoupení, v případě zjištění závady je možno zboží zaslat na reklamaci.
Bushman tým -
zboží sice dorazilo, ale nekvalitní (špatně sešité-díra)
Reakce obchodu BUSHMAN.cz
děkujeme za vaši reakci, pokud je zboží poškozené, omlouváme se a prosíme o zaslání zpět. Obratem jej vyměníme.
- rychlé vyřízení objednávky
- zajímavý design a motivy potisků triček
- zakoupená dámská trika mají pěkný střih, materiál i motiv potisku
- celková kvalita oděvů v posledních letech prudce klesla
- neúměrně vysoké ceny, které rozhodně neodpovídají kvalitě většiny zboží
Bushman bohužel sešel na cestu kvantity na úkor kvality. Abych si koupila kvalitně vypadající triko, dala jsem za něj 1189 Kč po 30%ní slevě. Líbil se mi střih a motiv potisku, který doufám, že se jen tak neopere. Ceny zboží jsou opravdu přemrštěné. Design některých kousků vypadá sice pěkně a je zde nabídka zajímavých motivů zejména na trikách, ale nemám důvod kupovat triko za 1000 Kč, které má tak nízkou gramáž, že je téměř průsvitné nebo vypadá jako ze second handu a ani 30%ní sleva mne nemotivuje ke koupi. Dříve tu manžel kupoval např. pěkné pevné košile, ale dnes si co do kvality nevybere.
Reakce obchodu BUSHMAN.cz
děkujeme Vám za vaši reakci.
Níže posílám odkaz na článek, kde je vysvětleno, " Proč BUSHMAN není levný".
Za kvalitou našich výrobků si stojíme.
Bushman tým -
Špatná kvalita vnitřní strany - cena přemrštěná
Reakce obchodu BUSHMAN.cz
děkujeme Vám za vaši reakci. Pokud nejste spokojen s kvalitou, zašlete prosím zboží na reklamaci.
Níže posílám odkaz, kde naleznete podrobné informace k reklamaci zboží.
Bushman tým -
Chtěli mi doručit zboží, které jsem vůbec neobjednávala, ani jsem v e-schopu nebyla a teď se ptáte, jestli jsem s ním spokojená? To fakt nevím.....
Reakce obchodu BUSHMAN.cz
děkujeme za vaši reakci, vše jsme vyřešili telefonicky, při problémech s účtem nás vždy ihned kontaktujte emailem [email protected] nebo na telefonu naší zákaznické linky.
Bushman tým -
- Nekvalitní zboží, šunt.
Objednala jsem si sukni online, po vyzkoušení seděla, tak jsem se rozhodla ji nechat. Po prvním (!!) večeru v ní jsem se vrátila domů, při převlékání jsem zjistila, že podél zadního švu je roztržená, jako kdyby látka byla spíš z hedvábí a ne režná. Kvalitou sukně odpovídá vietnamské tržnici, s cenou ovšem velmi přemršťěnou. Po přečtení dalších negativních ohlasů na Bushman jsem se rozhodla v obchodě již nikdy nic nekoupit a dále jej nedoporučovat. Musím Bohužel potvrdit, že s kvalitou šel Bushman tedy hodně dolů.
Reakce obchodu BUSHMAN.cz
mrzí nás vaše zkušenost, ale na toto zboží je to první reklamace tohoto druhu. Prosím o zaslání zboží na reklamaci k posouzení. Níže posílám odkaz, kde naleznete podrobné informace, jak při reklamaci postupovat.
Bushman tým -
Doručený produkt je v pohodě. Naštvalo mě však, že zboží je bráno na kus ne pár. Cena tak byla dvojnásobná.
Reakce obchodu BUSHMAN.cz
objednal jste si zboží ponožky Short Set 2,5 black 43-46. v popisu zboží je jasně uvedeno, že se jedná o 2,5 páru, což je 5 kusů ponožek za cenu 4 kusů. Níže posílám popis produktu.
POPIS PONOŽKY SHORT SET 2,5 BLACK
Když to nejde po dobrém, musí to jít po našem! BUSHMAN se rozhodl jednou pro vždy skoncovat s odvěkým problémem člověka s ponožkami a rozšiřuje unikátní „lichožroutskou“ sadu 2+2=5. Ztracenou ponožku už hledat nemusíš, jednoduše si vezmi záložní. Jak může ode dneška říkat každý správný bushman: Lichožrout se nažral, a pár ponožek zůstal celý!
Ponožky SHORT SET 2,5 jsou ideální do nízkých nebo sportovních bot. Jsou prodyšné, pružné a pohodlné, skvěle odvádějí pot, nepřetáčejí se a jsou unisex. V sadě jich najdeš hned pět za cenu čtyř.
Z naší strany nedošlo k pochybení ani klamání zákazníka.
Bushman tým