- Po automatickém potvrzení objednávky jsem do dnešního dne neobdržel žádnou zprávu, kdy bude zásilka expedována
- Nikdo nezvedá telefony, nekomunikuje
- žádné
- Někde má vážnou chybu
Po potvrzení objednávky mi přišel email se shrnutím objednávky, už je to více jak týden a zboží stále není k vyzvednutí na jejich kamenné prodejně a to mi pán do telefonu říkal, že bude zboží k vyzvednutí po třech pracovních dnech a že mi dají vědět. Dnes je to více jak 6 pracovních dnů a stále nic. Zboží jsem si zakoupil již jinde...
- Dlouhá dodací doba
Ještě mi nedošel email s potřebným zbytkem informací, které potřebuji k dokončení.
- Na fakturu k platebním pokynům jsem čekala několik dní....na mail mi nikdo neodpověděl a při telefonátu jsem měla pocit, že se na mě spíš zapomnělo (samozřejmě žádná omluva ani nic) a pán v telefonu vše vyřizoval s "nadšením a elánem"...po telefonátu,ihned poslán mail s platebními podmínkami, ale po dodání zboží mi přišly botičky černočerné a ne černé....na faktuře a všude samozřejmě napsáno černé.
- Vtipné bylo, že pak i pán, co mi zboží dodával v podstatě na mě zapomněl, už v mém domě v ten den byl a ani se mi neozval a po telefonu už přijel :-D
Nedoporučuji, příště nakoupím jinde....pokud to takhle chodí v tomto obchodě, tak to přeju hodně štěstí, aby se udržel. Radši si třeba i připlatím, abych měla zboží, přesně jaké si objednám a jednání i komunikaci normální.
- dodací doba zboží
- některé nabízené zboží na webových stránkách není k dostání
- -
(n)
- žádné výhody nevidím, vzhledem k tomu, že uplynul MĚSÍC od mé objednávky (zboží, které bylo skladem) a uvedené telefonní číslo je nedostupné!
- Nedodržení dodacích lhůt, komunikace.
Co byste vzhledem k výše uvedenému řekli? Nechci být sprostá.....
- Komunikace vůbec žádná, ač jsem je dotazovala.
Bez komunimace, dorazil jen a pouze potvrzovací mail o objednání zboží.
Zboží jako takove i po dotazu nedorazilo, ani nikdo neodpověděl. -
- Neúměrně dlouhá doba dodání zboží.
- Není možné sledovat stav objednávky.
- komunikace: obchod x zákazník
Koupil jsem si, zboží dorazilo až 15.den a ještě to nebylo přesné zboží jako v objednávce
-hodnotím záporně -
- komunikace se zákazníkem
- místo pobočky v Brně, zcela nepřehledné, nedostatečně značené a špatná komunikace
- nedoručená zásilka,
- bez komunikace.
- Pred 10 dnami som si objedna tovar a vobec mi neprisiel email ci uz bol vyexpedovany alebo nie. Pisala som na emailovu adresu obchodu ale nikto sa mi doteraz neozval.
- Komunikace. Nelze se tam dovolat. Hlasi, ze obe cisla jsou nedostupne. Na strankach nemaji uvedeno, zda je zbozi skladem.
Radeji se podivejte jinam.
- Dodaci lhuta tyden...davno jsem si produk uz zakoupila v kamenem obchode...
- Nízké ceny
- Dlouhá dodací doba
- Na e-maily neodpovídají
Fakturu na zaplacení poslali zhruba po deseti dnech a balík poslali až po týdnu od zaplacení. Na dotazy nereagují. A to ani nejsou vánoce.
Komu nevadí dlouhá dodací doba, pak je to obchod pro něj... -
- Chtěl jsem platit předem kartou, ale to mi nebylo umožněno přestože jsem vybral platbu předem. Musel jsem poslat peníze z účtu a po 14 dnech ještě zboží nemám.
Na dnešní dobu dost pomalý. Jsem zvyklý na mnohem rychlejší dodání objednaného a zaplaceného zboží.
nevím jak chcete podnikat když nejste schopný dodat včas objednávku.Nehledě na to, že jsem vám psal už 2 emaily a nejste schopný odepsat.Čekám poslední dva dny na reakci a pak si objednám jinde.