- Dodaci lhuta tyden...davno jsem si produk uz zakoupila v kamenem obchode...
- -Dodávka zboží trvá na eshop docela dlouho.
- -Chyběly mi informace kde se právě má objednané zboží nachází.
- -Kdybych se nezeptal, tsk sni nevím, že moje zboží je již na cestě.
Stránky docela přehledné,tedy až na to, že se zde nacházelo několik vláken, které byli prázdné. Je zde nabízeno docela kvalitní zboží a ze své vlastní zkušenosti vím, že zboží dojede bez úhony a bez problému i když to trvá docela dlouhou dobu.
Doporučil bych to ''pokročilejším'' nakupujícím, mám na mysli, že by člověk měl vědět co potřebuje a vědět alespoň ty základní věci k nabízenému vybavení. -
- Nízké ceny
- Dlouhá dodací doba
- Na e-maily neodpovídají
Fakturu na zaplacení poslali zhruba po deseti dnech a balík poslali až po týdnu od zaplacení. Na dotazy nereagují. A to ani nejsou vánoce.
Komu nevadí dlouhá dodací doba, pak je to obchod pro něj... -
- Chtěl jsem platit předem kartou, ale to mi nebylo umožněno přestože jsem vybral platbu předem. Musel jsem poslat peníze z účtu a po 14 dnech ještě zboží nemám.
Na dnešní dobu dost pomalý. Jsem zvyklý na mnohem rychlejší dodání objednaného a zaplaceného zboží.
- Levnějí než ostatní, které jsem prohlížel
nevím jak chcete podnikat když nejste schopný dodat včas objednávku.Nehledě na to, že jsem vám psal už 2 emaily a nejste schopný odepsat.Čekám poslední dva dny na reakci a pak si objednám jinde.
- Sortiment
- Doba dodání
- Komunikace
Objednal jsem v tomto obchodě poprvé a naposledy. Komunikace katastrofa, garantované dodací lhůty neřeší, neúplná objednávka. Tento obchod nikomu a nikde nedoporučím.
- Velký sortiment zboží, přijatelné ceny.
- Malá komunikace se zákazníkem v případě pozdržení objednávky. Například jako u mě bez jedíné informace opoždění o 10 dní.
Zkuste a uvidíte. Pak můžete kritizovat nebo chválit, ale dojem spíše lepší. Objednal bych si klidně znovu, pokud mi můj první opožděný balík dorazí a né další anketa místo něj.
- rychlé doručení
- přehledné stránky
doporučuji určitě
- dobrá cena
- ,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,
- Dopravce nekomunikuje s odběratelem. Nikdo mně nekontaktoval kdy zboží doručí a neptal se jestli bude nékdo doma aby zásilku pŕevzal.
- Vnímám to jako velký nedostatek jinak kvalitního obchodu.
Jsem spokojen. Zboží rychle a bez problému dorazilo.
- rychlost
- nesetkala jsem se s žádnou
Všechno v pořádku
- široký sortiment
- evidentní špatná komunikace s dodavateli zboží
spolehlivost, ochota při řešení problému
- V celku kvalitní zboží za rozumnou cenu.
- Malý výběr sportovního oblečení.
Ano, doporučil.
- zadnou
rychle,levne
- Specifické zboží, které v mém blízkém i širším okolí nebylo vůbec k sehnání. Také zajímavé ceny a široký sortiment.
- Po jednom nákupu slabiny hodnotit nemohu. Zatím bych řekla, že žádné.
Celá "transakce" proběhla v pořádku. Jediná drobnost - nesrovnalost byla v tom, že e-mailem přišlo upozornění, že po zaevidování objednávky na e-mail přijde faktura s číslem účtu a variabilním symbolem, což se nestalo. Ale krom této drobnosti jsem byla zcela spokojena a obchod mohu doporučit. Dodané zboží je kvalitní a odpovídá mému očekávání. Doporučuji.
- Cena za kvalitní zboží.
- Delší dodací lhůta, komunikace v případě, že zasílají zboží v jiné barvě než bylo objednáno - bylo by to jen o domluvě!!!!!!
Celkem ok, až na to že jsem si objednal modré rukavice a přišli mi červené!!!!! Trochu mě to štve, ale řešit to ale asi nebudu.Jinak mohu tento obchod doporučit.
- Ceny a široký sortiment
- Předražené poštovné
Jedinou slabinou je příliš vysoká cena poštovného v kombinaci s jedinou kamennou prodejnou.
- Velky vyběr,dobré ceny za slušnou kvalitu.
Obchod doporučuji všem . Kvalita za rozumnou cenu. Seriozní jednání .