Rychlost dodání, bezvadně zabaleno.
Dobrá komunikace s obchodem. Zboží dodáno v termínu.
- Skvělá komunikace s obchodem, na skříň jsem čekala několik dní a pak se bohužel ukázalo, že došlo ke komplikacím u zavozove služby. Ihned mi volala paní, abychom se domluvili a skříň mám doma v domluveném termínu.
Dopravce, to je katastrofa.
0chotný personál
- Přehlednost eshopu
- Dobrá komunikace s obchodem.
- Velmi rychlé doručení, zboží bylo skladem.
Vybrali jsme zboží skladem, bylo doručeno velmi rychle, vše proběhlo bez problémů. Jednoznačně doporučuji.
vše proběhlo v pořádku a rychlé dodání.
Objednala jsem si postel a šuplík, zboží přišlo do 3 dnů. Vše v pořádku.
Velmi rychlé dodání.
Výhoda obchodu mají spoustu věcí skladem.
Což je super díky -
Zboží nedorazilo a nikdo nekomunikuje!!!
- super
Rychle a vzorně doručeno
- rychlost dodání a kvalitní zboží
špatná komunikace
- Pokud je zboží na skladě tak hned odesílají
- Koupil jsem před lety kuchyň a stále nabídku ze série rozšiřují, což jsem po letech právě využil
- Zboží balí do více balíků, takže to člověk unese. Špajz co má 50kg byla rozdělena do 4 balíků, nejtěžší měl 18kg
Vše v pořádku. Třetí objednávka od výrobce. Když jsem jim volal ohledně objednávky vše bylo profesionální.
Obchod dal zboží na naprosto nevhodnou paletu, která se po cestě rozpadla. Dopravce musel poskytnout vlastní a zboží řádně zastrečovat. Podle řidiče ke to tak pokaždé u této firmy.
Rychlost a dostupnost zboží
Zboží rychle dodáno, během 3- 4 dnů od objednávky.
- Rychlost dodání
Objednala jsem postel dceři odstín seděl postel krásná, vše ok. Objednala jsem postel sobě měla být totožná jen větší, odstín úplně jinej o hodně tmavší, objednala jsem s postelí i skříně, které jsou ještě tmavší , vše jsem objednávala ve stejném dekoru a tři různé barvy, zboží vracím, chci zpět peníze, zboží neodpovídá barvam, podotýkám bylo to v řádu několik desítek tisíc, už nikdy víc.