Jsem nespokojený s dodáním ,zboží nemám ani za měsíc a ze strany obchodu jen samé výmluvy už si nic u vás neobjednám Ženíšek M.
Reakce obchodu Brotex
Vážený pane Ženíšek. Velmi nás mrzí, že jste napsal tuto recenzi a ještě k tomu nenapsal vyjádření, že nebyla na naši firmu, což jsme si telefonicky u Vás potvrdili. Objednal jste si boty u nějaké jiné firmy a ty Vám ještě jiný e-shop nedoručil. U nás jste objednal prostěradlo, které jsme Vám odeslali hned druhý den po odpolední objednávce. Do 2 dnů po telefonické objednávce jste tedy měl doma. Věříme, že jste s naším prostěradlem spokojen a v případě dalšího nákupu se na nás bez obav obrátíte. Brotex Písek.
- Objednala jsem si satenove povleceni,prislo bavlnene,jeste roztrhle.
Firma nabizi pekne zbozi,nicmene mi pracovnice tvrdila,ze bavlna je saten.Povleceni bylo jeste roztrzene.Byla jsem zklamana,povleceni nebylo levne.
Reakce obchodu Brotex
Dobrý den, mrzí nás Vaše nespokojenost, ale bylo Vám opravdu doručeno jednobarevné saténové povlečení. Každopádně máte nárok na vrácení zboží, pokud nejste s kvalitou spokojena, či očekáváte od produktu něco jiného. Při převzetí zásilky je potřeba se s kvalitou, barvami seznámit a pokud Vám nevyhovuje, vrátit nám zpět. Obratem vracíme peníze. Povlečení jste vyprala, ale i přesto Vám naše firma vyšla vstříc a vrátila Vám celou částku na Váš účet, i když bychom v tomto případě nemuseli. Vždy vycházíme zákazníkům vstříc a na kvalitě a materiálech si zakládáme. Brotex Písek.
obchod funguje dobře, ale kvalita zboží vs. cena je nevyhovující.
Látka není kvalitní. Do inzerátu uveďte, že se nejedná o 1.jakost.
Vzhledem k tomu,že jsem zda nakoupila poprvé a byla jsem velice spokojená, hodnotím kladně.
Z nákupu mám smíšené pocity. Vyřízení objednávky + doručení je perfektní (do 2 dnů jsem zboží měla už doma). Objednávala jsem povlečení a froté prostěradlo. Prostěradlo je opravdu kvalitní. Bohužel totéž nemůžu říci o povlečení. I když je na stránkách uvedená gramáž, nezkušenému nakupujícímu to stejně nic neřekne. Objednala jsem bílé povlečení s fialovými motýlky, je tak slabé, že skrz bylo vidět (mám klasickou prošívanou péřovou peřinu z modré sypky). Ale po vyprání se lehce smrsklo a už tolik neprosvítá. Co mě ale zarazilo ještě víc, je fakt, že i když motýli jsou na povlečení v jednom směru (u hlavy skoro žádné, u nohou nejvíce), tak na jedné peřině je zip našit klasicky u nohou, u druhé peřiny je zip u hlavy! Naštěstí manžel není fajnovka jako já a knoflíčky (zip) u hlavy mu nevadí, takže jsem povlečení nemusela vracet. Ale už tu nakupovat nebudu, 50% úspěšnost ve správném našití zipu mi příjde neúměrná vzhledem k ceně nákupu (cca 1600Kč).
Reakce obchodu Brotex
děkujeme za Vaše hodnocení. Chtěli bychom Vám upřesnit Vaše reakce ohledně povlečení a mrzí nás, že jste nás s problémem nekontaktovala, určitě bychom vyřešili k Vaší spokojenosti. U povlečení Butterfly převažuje bílá barva a jak píšete, bavlna po vyprání vždy zhoustne. V žádném případě se nejedná o slabou bavlnu, ale jemnou s hustě tkanými jemnými vlákny. Modrá deka Vám bude vždy prosvítat, pokud použijete bílé povlaky. Našití zipu v nesprávném směru je chybou naší výroby, která by se neměla stávat, ale je to chyba, která se dá napravit, pokud nás informujete a budete mít zájem, kontaktujte nás emailem nebo telefonicky. Vše jsme schopni vyřídit, samozřejmě na naše náklady.
https://www.facebook.com/brotexcz/ -
- Má objednávka byla vyřízena rychle.
- Objednala jsem si 3 polštáře 50x70, ale zapínání (zip) je našit křivě,
- dále mne zklamal naprosto jiný vzor na jednom z polštářů. Dle vyj. zaměstnankyně je to normální, aby se neprostříhal materiál. (((
Již zde nebudu nakupovat.
Reakce obchodu Brotex
děkujeme za Vaše hodnocení a Váš názor. Dodané povlaky na polštáře máte samozřejmě možnost vrátit o čemž jsme Vás telefonicky informovali, ale Vy jste odmítla. Povlaky, které nabízíme k prodeji nejsou dekorativního charakteru, ale vhodné spíše jako doplněk k povlečení, aby ladilo s dodanou sadou. Šité jsou z metráže, která se používá na velké povlečení, proto vzor není nikdy jako na fotografii, i když se snažíme vždy střihnout tak, aby byl co nejhezčí. Pokud byl křivě našit zip, je to důvod k reklamaci, kterou samozřejmě můžete uplatnit.
https://www.facebook.com/brotexcz/ -
- Možnost zakoupení zboží ve 2.jakosti.
Nakoupila jsem zde po předchozí zkušenosti,už cca 10let mám termo peřiny,jsem s nimi maximálně spokojená.Zde jsem zakoupila chrániče matrací,peřiny,povlečení,polštáře,prostěradlo.U chrániče dětské matrace se mi po třech praních začala trhat jedna guma,na polštářích se nedá ležet,jak jsou nepohodlné.Peřina byla zakoupena zimní,bylo mi řečeno na zákaznickém servisu,že je méňe teplá než termo,teplo pod ní je,ale peřina tzv.nedýchá.Hodnotím s předchozí termo.Povlečení je z bavlny,původně jsem chtěla flanel,ale bohužel zde nebyl skoro žádný výběr a krep mi přijde již zastaralý.Povlečení jakoby ani nebylo z bavlny ale z polyesteru,studí a je jako igelit.Celkově nejsem spokojena s kvalitou výrobků.
Reakce obchodu Brotex
Vaše recenze nás malinko zarazila a je nám líto, že jste neřešila přímo po dodání a to hned v březnu tohoto roku, když jste byla s našimi výrobky po předchozí zkušenosti spokojena. Dovolte, abychom upřesnili typ výrobků, které jste si zakoupila. Chrániče matrace ve II.jakosti - pokud se Vám již po třech praních začala trhat guma, mohla jste nás kontaktovat, provedli bychom nápravu a opravili na naše náklady. Polštáře jste zakoupila ty nejlevnější optimal s výplní dutého vlákna (střiže), u kterých je poznačeno, že jsou vhodnější pro dekoraci, na spaní jsou tužší. Pokud by jste nás kontaktovala, s výběrem by jsme ochotně poradili a určitě Vám doporučili polštáře prošívané s kuličkovým dutým vláknem, které jsou samozřejmě dražší, ale na spaní vhodnější a příjemnější. Co se týká přikrývek, ty jste také měla ve II. jakosti se slevou. Nebyly to Thermo přikrývky, ale klasicky prošité ze stejného materiálu. Jediný rozdíl mezi nimi je ten, že Thermo přikrývka je nadýchanější díky tomu, že není prošita skrz na skrz, ale spojena ze dvou vrstev. Na prodyšnost to ale nemá vliv, je to spíše pocitová záležitost. Co se týká povlečení - vyrábíme výhradně ze 100% bavlny, žádného polyesteru. To naší firmě velmi křivdíte. Dezény flanelového povlečení obměňujeme vždy na přelomu léta a podzimu. Flanel je sezónní záležitost a prodává se nejvíce přes zimu. Proto nebyl koncem března již takový výběr. Běžně máme kolekci na zimu mezi 12 - 16 dezény a poté se doprodává.
Přesto Vám děkujeme za Váš názor. Vždy je třeba se nad každým názorem zamyslet a dělat vše ke spokojenosti zákazníka. To je pro naši firmu důležité a my každý názor, ať kladný nebo záporný řešíme a zabýváme se jím.
https://www.facebook.com/brotexcz/ -
Objednala jsem rozměr 30x40 cm, ale dorazil rozměr 36x42 cm.
Reakce obchodu Brotex
děkujeme za hodnocení našeho obchodu, i když není pozitivní. Pokud Vám nevyhovuje zaslaný rozměr povláčku, kontaktujte nás emailem. Zákazníkům vycházíme vždy vstříc a problémy řešíme. Tento typ povláčků (30x40) opravdu šijeme trochu větší a to z důvodu srážlivosti a aby se snáze povlékaly na polštářky, které vyrábíme. Není problém ale ušít povláček tak, aby seděl na Váš polštářek, který máte doma. Kontaktujte nás a jistě vše vyřešíme k Vaší spokojenosti: [email protected].
https://www.facebook.com/brotexcz/ -
Pokud budete kupovat povlečení Brotex přeměřte jej ihned po vybalení. Pokud nebude mít minimálně 140x200cm odstupte od kupní smlouvy (14 dní) a vraťte! Já koupil 8 povlečení a po vyprání jsem zjistil, že délka povlaků na přikrývku místo oněch 200cm je 193-189cm. Reakce paní Věry Handrejchové bude, že je šijí v rozměrech 143x204cm a je zcela normální srážlivost 7%, tedy při délce 204cm to znamená 14cm. V tom případě tedy nechápu proč je nešijí v délce aspoň 211cm. Přikrývky mají délku 197cm a cpát je posléze do povlečení o délce 189-193cm???
Vážený pane Šafář,
nezakoupil jste povlečení, nýbrž přikrývku. Povlečení od nás používáte již více než dva roky!! Objednal jste si přikrývku a haníte povlečení, které již bez problému delší dobu užíváte a dokonce jak tvrdíte i na našich přikrývkách. Když jste novou zaslanou přikrývku rozbalil a chtěl ji povléci, telefonoval jste, že se Vám nevejde do povlečení i když má správný rozměr. Poslali jsme si k Vám přepravu, přikrývku jsme si odebrali a k ní i Váš starý povlak na ní, do kterého jste nemohl přikrývku povléci. My jsme ji bez problémů do tohoto povlaku povlékly a povlečenou do Vašeho již dva roky používaného povlaku o kterém tvrdíte, že je krátký, odeslali zpět na Vaši adresu. Připomínám, že povlečení jste užíval již dva roky a během těchto dvou let jste s ním němel sebemenší problém až po obdržení nové přikrývky . Myslím, že je to od Vás trochu nefér jednání. Naše povlečení má míry, které má mít včetně srážlivosti při dodržení stupňů praní. Každý materiál má jinou srážlivost a o to se šije větší. Krep se sráží méně, bavlna více. Překvapuje mne, že jste neohodnotil, jak peřina seděla v povlaku, který jsem osobně povlékala a neviděla jsem v tom sebemenší problém.
Handrejchová Věra - Brotex Písek. -
Celkově jsem se zbožím spokojená.ale velmi mi vadilo,jak bylo špatně zabalené. Balík se mi z pošty báli předat,jelikož byla krabice na mnoha mistech roztrhana a přes lepicí pásku zboží málem vypadlo.lepicí páskou opravdu šetřili. Dodací list hozený uvnitř špinavý..katastrofa !
Naštěstí bylo zboží v pořádku, jinak bych okamžitě vracela..Reakce obchodu Brotex
mrzí nás zkušenost s balíkem - balík z firmy určitě neodchází roztrhaný a pomačkaný, jako příčinu vidíme špatné zacházení s balíkem někde na cestě mezi e-shopem a Vámi. Každopádně nás to mrzí, kvalitu zabalení se snažíme nyní zvýšit, ale poničení krabice nezabráníme, proto se soustředíme, aby zboží bylo chráněné.
Pěkný den,
Brotex.cz -
Obchod proběhl rychle, bohužel chránič matrace, který jsem koupila nelze používat, klouže po posteli, šustí.
Reakce obchodu Brotex
velmi nás mrzí, že nejste s naším výrobkem spokojena.
Vzhledem k velkému množství prodaných kusů těchto chráničů nás Váš problém velmi překvapil.
Zakoupila jste chránič ve II. jakosti se slevou, nevíme přesně jaký měl kaz, ale i to by mohlo mít vliv na Vámi popsaný problém.
Samozřejmě naše výroba vše prověří a budeme pracovat na vylepšení a zdokonalení materiálů.
brotex.cz
facebook.com/brotexcz -
- Výběr materiálu na povlečení
Nakoupila jsem přikrývky - v pořádku. Krepové povlečení Standard - nepoužitelné.