• Tři deky a tři polštáře byly ve třech taškách a tyto dopravovány v obrovském balíku. Do vybrané Zásilkovny, se balík nevešel, což muselo byt obchodu známo, balik byl náhradně uložen na poště. Při převzetí nepochybně pro značné rozměry byl balík otevřený.

Zboží doručeno na jine místo pro nesmysle vytvoření jednoho obrovského balíku

Reakce obchodu Brotex

Děkujeme za hodnocení, i když není pozitivní. Pouze bychom rádi vysvětlili. Co se týká výdejních míst typu boxů, bohužel tam nelze uložit větší zásilky. Tedy pokud je zboží objemnější, je uloženo na nejbližší výdejní místo. Přikrývky a polštáře jsou vždy objemnější a zde samozřejmě není vhodné si vybírat uložení do boxu. Tam by se ani nevešla jedna deka a jeden polštář. Box je vhodný na povlečení, prostěradla a menší produkty. Abychom mohli ponechat volbu výdejního místa pro zákazníky, spadají tam bohužel i boxy a je na zákazníkovi, co si vybere. Mrzí nás, že výběr není úplně ideální, ale věříme, že i přes tuto nepříjemnost jste s našimi výrobky spokojeni. Brotex.

• Vše o.k.

• rychlé vyřízení objednávky

Výborně, rychle dodané.

Nakoupila jsem již poněkolikáté a stále naprostá spokojenost. Jak s kvalitou, komunikací i rychlostí dodání. Doporučuji.

• velmi rychlé doručení

Vše proběhlo rychle a v naprostém pořádku.

• Rychlost, dobrá komunikace

rychlost

Rychlost vyřízení.

byla to moje první objednávka

• Rychlost
    • Super přístup, v případě osobního vyzvednutí v provozovně.

• rychlé odeslání ikdyž nebylo skladem
    • možnost úpravy rozměrů povlečení na polštář

Rychlé doručení.

• kvalitní zboží
    • rychlá dodávka

Zboží neodpovídalo rozměrem uváděným na E-shopu brotex.cz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reakce obchodu Brotex

Zakoupenou přikrývku DUO 140x220cm jsme si u Vás vyzvedli k reklamaci z důvodu, že přikrývka dle Vás neměla rozměr 140x220cm a slíbili jsme, že pokud to tak bude, obratem napravíme a pošleme Vám přikrývku novou se správným rozměrem. Vrácenou přikrývku jsme ale přeměřili a ta měla námi deklarovaný rozměr 140x220cm. Tedy jsme se rozhodli, že Vám v tomto případě raději vrátíme peníze zpět, což jsme obratem udělali. Pokud by bylo potřeba ušít atypický, ještě delší rozměr přikrývky, musel by jste nás kontaktovat emailem s poptávkou požadovaného rozměru. Děkujeme za pochopení. Brotex.

Kvalitní zboží, rychlé dodání.

• Rychlý nákup z pohodlí domova

• jen dobré zkušenosti

rychlost dodání, velký výběr