Koupil jsem nejdražší stan, ale kvalita je špatná. Některé články hned se roztrhání při prvním využití.
    Stany mají nalepeny baner firmy Brimo.

Reakce obchodu BRIMO

bohužel neevidujeme z vaší strany reklamaci, proto se k roztrhání nevíme vyjádřit. S jistotou však můžeme říci, že látka je pevná a netrhá se při správném použití. Z naší nabídky jste si vybral nejlevnější variantu, avšak plachtoviny má každá náš model na nejvyšší úrovni. Tak jako každé značkové zboží nese své logo na výrobku tak i mi máme své stany označené což usnadňuje zákazníkům identifikaci kde koupili stan a za 15 let nemají problém kde sehnat díly na stan. To se běžně stává u neznačkových stanů. Logo je vyobrazeno na produktu (na stránce) a zákazník si je vědom toho, jak stan vypadá před koupí. Nejedná se o nalepený baner. Budeme rádi, když se obrátíte na náš s reklamací, abychom Vás mohli vyřídit ve Váš prospěch.
    Děkujeme BRIMO® TEAM

• Rychle doruceni

Absolutne nefoporucujeme! Strasna kvalita!!
    Krive usite, vsude trci nite, po jednom pouziti potrhane svy ...opravdu hodne nekvalitni vyrobek, ktery absolutne neodpovida cene 25 tis. Kc!!!
    Aktualne resime reklamaci, komunikace dost zoufala

Reakce obchodu BRIMO

Dobrý den, děkujeme za hodnocení.
    Vaši reklamaci vyřešíme expresně a ve váš prospěch, jelikož každý uživatel BRIMO výrobku musí být spokojen!
    Pracujeme na tom, aby 100% našich výbobků bylo dokonalých, avšak v průměru u jednoho z tisíců výrobků se může vyskitnout kosmetická chyba.
    Děkujeme za pochopení a za nákup.
    BRIMO® TEAM

Zboží bylo doručeno v pořádku, ale pokud chcete jiné informace ke zboží před objednáním, tak Vám na mail ani nikdo neodpoví :(

Reakce obchodu BRIMO

zákazníkům odpovídáme v průměru do 2 hodin na e-mail a nově mám i online chat kde máte k dispozici našeho pracovníka.
    Na telefonické linkě je prodejce.
    Jsme přesvědčeni, že se každý se dokáže spojit s námi způsobem, který uzná za vhodný.
    Jsme tady pro vás.
    Děkujeme BRIMO TEAM

• Zboží neodpovídalo rozměrům
    • Špatně se orientuje na stránkách.

Reakce obchodu BRIMO

Dobrý den, mrzí nás vaše nespokojenost.
    Prověřili jsme dodané stěny stanu a také informace na webu.
    Informace jsou správné a také stěny jste si dobře koupil.
    Neevidujeme ani vaši reklamaci rozměru.
    Můžete nás prosím kontaktovat? Rádi vyřešíme vaši nespokojenost.
    Také budeme rádi, když konkretizujete slabiny v našem e-shopu, rádi ho vylepšíme.
    Vylepšujeme jej již 10 let a je to nekonečný proces tak jako vylepšování produktů BRIMO.
    Na přehlednost a web posloucháme pouze slova chvály a nejvíce vylepšení se vždy dosáhlo jen kritickým názorem.
    Děkujeme
    BBRIMO TEAM :)

KATASTROFÁLNÍ KVALITA, JEDNÁNÍ JAKO ZE ZAKLADNÍ ŠKOLY, STŘECHA DĚRAVÁ ,, JASNĚ JSEM ŘÍKAL ŽE TO POTŘEBUJI NA VÍKEND PŘIŠLO V PATEK A CO DÁL ,, NIKDY VÍC ,, JOSEF 777201201 ....kvalita VIETNAMSKÁ LIGA

Dobrý den
    děkujeme za hodnocení.
    Naše výrobky jsou vysoké kvality a evidujeme 5 reklamací na 1000 stanů.
    Vaši reklamaci jsme chtěli vyřídit na naše náklady a okamžitě tj. reklamace by byla vybavena přibližně za 3 dny...

Střecha není děravá ale absentuje v malé části PVC vrstva,
    která se nachází uvnitř přičemž při pohledu z venku je střecha neporušená (vlákno látky je bez závady).

Stan je samozřejmě plně funkční a tato část je nepromokavá protože PVC vrstva je tam z důvodu vytvoření stínu a ne z důvodů nepromokavosti.

Děkujeme za váš čas a přejeme vše dobré.
    BRIMO® Team

• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

• Nekvalitní plachty

Bohužel plachty stánku vypadají, ze mnoho nevydrží. Po prvním použití se pářou a odpadávají suché zipy, dokonce se nám podařilo plachtu natrhnout a to manipulace s ni nebyla nijak hrubá. Vyjádření -mechanické poškození, na které se nevztahuje záruka .
    Zřejmě by bylo lepší stánek nepoužívat.

Děkujeme za hodnocení.
    Ceníme si Vaše hodnocení.
    Poškození vzniklo odnímáním stěny ze střechy stanu.
    Na stěnách a střeše je použit velmi silný pás 5cm suchého zipu.
    Pokud při odepínání tohoto suchého zipu šplbnete se stěnou pak se může natrhnout.
    Toto místo bude od dnes ještě více zpevněné ochrannou látkou která zamezí natržení látky i při neopatrném používání. Bohužel nemůžeme přehlédnout fakt že se jedná o mechanické poškození, které vzniklo použitím.
    Chcete-li můžeme Vám stěnu zalepit a prošít co by vrátilo zpět funkčnost stěny.
    Ujišťujeme Vás že při výrobě stanů používány kvalitní a odolné polyesterové látky s nimiž jsou naši zákazníci spokojeni,
    i když je látka velmi odolná není však nepřetrhnutelná.
    Přejeme Vám hezký den a hodně úspěchů.
    BRIMO TEAM

• rychlost dodání
    • komunikuje při problému
    • Pozor ! I když se firma Brimo.cz chová jako česká firma a má české webové stránky, tak je to firma ze Slovenska, takže zboží se řídí Slovenskými obchodními zákony. Stánek přišel ze Slovenska a kupovali jsme ho na IČ jako OSVČ přes eshop pro vlastní účely, čili spotřebitel, kupovali jsme stan celý černý, jak je vyobrazen na web stránkách firmy, ale na stánku jsou veškeré suché zipy, včetně zdrhovacích zipů v bílé barvě, hodně viditelné, 4erný stan - bílé zipy , takže stánek neodpovídal našim představám a chtěli jsme ho po rozbalení v zákoně lhůtě 7- 14 dnů dle obchodních podmínek vrátit, tak jak je to běžné u většiny eshopů. Bohužel u firmy Brimo.cz to NEJDE, firma vrácení neodsouhlasila, že je to nákup na IČ a konec , máme naše Obchodní podmínky a podle nich se řídíme. Kdybych to koupil jako soukromá osoba, tak ANO, můžu ho vrátit, ale na IČ nelze vrátit, ikdyž jsem v podstatě stejná osoba, nechápu asi zákony jaký je v tom rozdíl, když jsem pořád jedná a ta samá osoba, tzn. pokud nakupujete přes eshop v ČR nebo ze zahraničí, tak je to většinou koupě na slepo, čili zajíc v pytli :-) , takže pozor zda nakupujete na IČ nebo koncový spotřebitel. Pozorně čtěte Obchodní podmínky eshopu. Kupujete něco co nevidíte v reálu. Předpokládali jsme jak bývá většinou standart u jiných firem, že stan černý má černé suché zipy a zdrhovadla, tady tomu tak není, takže bohužel si u této firmy už nikdy nic nekoupíme.
    • stánek není tak pevný, stabilní jak vypadá na eshopu firmy

Reakce obchodu BRIMO

děkujeme za hodnocení. V první řadě chceme říci že vždy postupujeme v rámci zákona země v níž prodáváme.
    Fotky které prezentujeme jsou reálné a na eshopu mají všechny viditelně suché zipy v bílé barvě a
    tento důvod na vrácení nebyl racionální ...

Poslení měsíc jsme přistoupili k ochraně podstivých zákazníků protože se nám stalo že zákazník
    si jednorázově půjčil stan který vrátil použitý, případně při otvátaní rozřezal plachty a vrátil ho bez udání důvodu a zatajil tato fakta.
    Tyto stany jsme v dobré víře prodali dále kde jsme museli řešit odpostatnenú nespokojenost zákazníka ...

Vzhledem k tomu že se nejedná o malý zboží kontrola vráceného zboží nám zabere 30 minut, musíme zkontrolovat všechny plachty z obou stran i konstrukci.

Spotřebitel má právo bez udání důvodu zboží vrátit do 14 dnů, zboží musí být odzkoušeno za stejných podmínek v jakých by to bylo možné v kamenné prodejně. Spotřebitel není osoba nakupující na firmu.

Jelikož jste neudal žádný objektivní argument na vrácení a zboží jste nevyzkoušeli jakoby Vám to bylo umožněno v kamenné prodejně využili jsme právo odmítnout toto bezdůvodné vrácení zboží abychom ochránili sebe a našich budoucích zákazníků.

Máme standardní ochodní podmínky které má 95% prodejců a spokojenost zákazníků je pro nás prvoradá.

K stanem dáváme náhradní díly konstrukce zdarma, kdyby stany nebyly pevné tento bezplatný servis by nás zlikvidoval. Uvědomujeme si že každý zákazník má jiné požadavky na stan proto nabízíme 4 typy konstrukcí v různých cenových kategoriích.

Děkujeme a přejeme mnoho úspěchů BRIMO TEAM

• čtvrtá stěna stánků většinou není k dispozici

Reakce obchodu BRIMO

Dobrý den je nám líto že nejste spokojená s naší zásobou zboží.
    Tento fakt je těžko ovlivnitelný.
    jste si jinou dostupnou barvu přičemž výpadek barvy byl vyřešen po 10 dnech. Pokud jste chtěla jednotnou barvu jako stan stačilo počkat.
    Snažíme se být co najkorektnejší a všechny informace jsou na 99,5% aktuální.
    Je škoda že jste nám dali tak nízké hodnocení. Budeme se snažit abyste v budúcosti neměla tento problém.
    Hodně úspěchů!
    Od 12.10.2018 máme naskladněných 2000 stanů ihned k odběru a zmiňované stěny jsme vyrobili v dostatečném počtu. Tímto je problém odstraněn.
    Děkujeme za Váš čas.
    Hezký den