- velký výběr, dobré ceny
- mohli by umožňovat osobní odběr v Olomouci
Reakce obchodu BRASTY.CZ
děkujeme za pozitivní recenzi a projevenou důvěru v náš eshop. Pevně věříme, že Vás ani v budoucnu nezklameme.
Bohužel osobní odběr aktuálně není dostupný
- Bleskové dodání
- Úžasné ceny
Nakupovala jsem zde poprvé a jsem moooc spokojená
Reakce obchodu BRASTY.CZ
děkujeme za čas, který jste věnoval/a této velmi pozitivní recenzi. Vaše spokojenost je pro nás vždy na 1. místě.
- Ryché dodání, komunikace
Reakce obchodu BRASTY.CZ
velmi rádi slyšíme, že jste u nás byl/a spokojen/á a zakoupené zboží bylo v pořádku! Těšíme se na další společnou spolupráci.
Krásný den Vám přeje
Tým BRASTY.CZ -
Objednala jsem omylem jiný parfém, tak jsem obratem rušila objednávku. Obchod mi vyhověl a ihned objednávku stornoval. Oceňuji férové jednání a chválím. Jinak velký výběr parfémů za přijatelné ceny.
Takže obchod určitě doporučuji.Reakce obchodu BRASTY.CZ
děkujeme, že jste nám zanechal/a tak krásnou recenzi. Jsme nadšeni, že jste s naším produktem spokojen/á. Velmi děkujeme za vaše laskavá slova a těšíme se, na další společnou spolupráci.
- Rychlé jednaní
- Nevidím žádnou
Zboží došlo velice rychle po objednání,spokojenost s vůní .
Reakce obchodu BRASTY.CZ
děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že jste s naším produktem spokojení, těšíme se na další nákup.
Tým BRASTY.CZ -
- rychlé doručení, bezproblémový nákup, dobrá cena
Reakce obchodu BRASTY.CZ
děkujeme za projevenou důvěru a nákup na našem eshopu. Přejeme krásný den a těšíme se na další případnou spolupráci.
- Za dobrou cenu
- Komunikace
Reakce obchodu BRASTY.CZ
děkujeme za projevenou důvěru a nákup na našem eshopu. Přejeme krásný den .
- Dobré ceny
- Bezpečně zabaleno
- Rýchlosť dodania
- Priaznivé ceny
Kupujem tu opakovane a vždy som spokojná. Potešil by trochu širší sortiment, napr. u značky Goldwell na výber z viacerých variant veľkostí, ale inak úplná spokojnosť :)
Rychlé jednání
- Rychlost dodání komunikace
Krásný den Vám přeje
Tým BRASTY.CZ -
- velký výběr zboží, akční ceny, rychlé doručení
Reakce obchodu BRASTY.CZ
děkujeme za čas věnovaný této recenzi, která nás skutečně těší. Vaše spokojenost nás žene kupředu. Přejeme krásný den.
Tým BRASTY.CZ -
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
- Rychle dodani
- Vyhodne ceny
- Bezproblémová rychlost...
Reakce obchodu BRASTY.CZ
jsme upřímně rádi, že bylo vše v naprostém pořádku a jste se zakoupeným zbožím spokojen/a. Děkujeme za čas strávený pro hodnocení.
Pěkný den Vám přeje
- Možnosti dopravy
- Možnosti platby
Vše v pořádku.
Reakce obchodu BRASTY.CZ
děkujeme za příjemnou recenzi, jsme rádi, že jste s našimi službami spokojen/a. Přejeme Vám krásný den.
Tým BRASTY.CZ -
Skvělá komunikace a rychlé doručení.
Reakce obchodu BRASTY.CZ
děkujeme za Váš čas věnovaný tomuto hodnocení.
Vaše spokojenost nás velmi těší.
Rychlost super vše
- Zboží skladem