- rychlé vyřízení objednávky
- žádná
Reakce obchodu brando.cz
děkujeme za Vaši recenzi, jsme rádi, že jste byl spokojen a budeme se těšit na Vaše další nákupy.
- cena, rychlá dodávka
Reakce obchodu brando.cz
děkujeme za Vaši recenzi, jsme rádi, že jste byla spokojena a budeme se těšit na Vaše další nákupy.
- rychlost dodání
Vše OK
- Rychlost odeslání zásilky
- Zboží bylo kvalitně zabalené
Tým www.brando.cz -
Rychlá bezproblémová dodávka objednaného zboží.
Rychlé dodáni, slušná cena
- Velmi rychle dodani
Tým www.brando.cz -
- Uplne super bylo to doma fakt rychle
Doporucuji
- Kvalita doručení
- Nepoškozeno
- Pomalé odeslání
Reakce obchodu brando.cz
děkujeme za Vaši recenzi. Omlouváme se za pomalé odeslání. Jsme rádi, že jste byl jinak spokojen a budeme se těšit na Vaše další nákupy.
- rychlost
Tým www.brando.cz -
- rychlé a bezproblémové dodání
- Vše v pořádku došlo
Jsem velice spokojený děkuji
Tým www.brando.cz -
- Z pocatku byla potiz v email komunikaci, po telefonickem dotazu vse overeno a jiz vse bezelo vyborne.
- Uprednostnuji platbu predem, bohuzel po volbe Zasilkovna, byla moznost platby pouze na dobirku. Ale i to je resitelne.
Pro mne dobra nabidka, rychlost a prehledny eshop.
Reakce obchodu brando.cz
Platbu předem nabízíme prostřednictvím platebních karet on-line, bankovním převodem, nebo např. přes službu Twisto.
- Vše proběhlo ok
- Nevím
Spokojenost objednala bych znovu.
Tým www.brando.cz -
- velmi spolehlivý eshop, rychlé dodání, výborná komunikace
Jsem velice spokojený děkuji
- dodací lhůta