- Dobrá kvalita výrobků
- Doručovatel je ČESKÁ POŠTA a to je hrubý nedostatek, protože ČP zásadně nedoručuje domů, musíte si dojít vyzvednout na pobočku a to i když si zaplatíte doručení do vlastních rukou. Jako obvykle, přestože jsem byla celý den doma, večer se objevilo ve schránce oznámení, že jsem nebyla zastižena doma. Když je možnost, nakupuji jen u těch eshopů, které nedodávají přes ČP!! Jakmile najdu zboží, které jsem zde kupovala jinde, kde nedodávají s ČP, okamžitě nakoupím jinde.
Reakce obchodu BrainMax.cz
Prosím Vás, to jste se asi spletl. My Českou poštu vůbec nevedeme a nikdy jsme nevedli. Tak nechápu, proč nám sem píšete takovou nesmyslnou negaci. To mě mrzí.
- DPD, čekal jsem na balík týden a to jsem si připlatil službu doručení mezi 8-10 hodinou za 50,- Kč a zboží stejně nedorazilo. Navíc společnost DPD se mnou jednala jak s povlem.
Reakce obchodu BrainMax.cz
Omlouvám se. Nyní můžete objednávat na BrainMarket.cz a doručovatele můžete zkusit GEIS.
Děkuji za recenzi. Mějte se fajn. -
- Balík na slovensko mi prišiel do 48 hodín wau... To mi nechodia ani balíky zo slovenska
Děkujeme :)
- Zadny estrogen
- Zadny paraben
- Zadni dalsi muzi klestenci bez testosteronu
- Produkty na prirodni bazi a adaptogenech
- Priznive ceny
- Objednavka sla trochu delsi dobu, ale nevadi
- Vyhody techto vyrobku asi nijak kvantitativne nezmerite, nepoznate
- Ocenil bych i rozsireni sortimentu o nadoby, krabicky, flasky bez bisphenolu A a dalsiho balastu ;-)
Je fajn, ze takovyto druh shopu tady je. Clovek aspon nemusi prochazet hromadu webu a zkoumat slozeni vyrobku, ktere navic mnohdy chybi.
Vsechno je tady pohromade, nemusi se zdlouhave zkoumat, ale nahaze se do kosiku a hotovo. Urcite nenakupuju naposledy :-)Reakce obchodu BrainMax.cz
Děkujeme za recenzi a přejeme hezký den :)
- Výjimečná nabídka sortimentu
- Chybí platba online kartou
- Produkty bez chemie
- Kvalita produktov
- Komunikacia
- kvalitné a funkčné doplnky
spokojný
Vždy objednané zboží dorazilo v pořádku a poměrně rychle
TOP TOP TOP
- Rychlost vyřízení
- Ochota řešit problémy s objednavkami
- Ochota jednat se zákazníky
- Volba varianty zaplacení objednávky
- Oproti webům brainmax2.cz a brainmax3.cz nenabízí brainmax.cz zvýhodnění při větší objednávce.
- 500g Maté Taragüi mi vůbec ale vůbec nechutnalo.
- Super komunikace, zboží došlo vpořádku.Funguje výborně, objednávám pravidelně.
- Rychlost doručení
- Přehled stránek
- Rýchlosť dodania na SVK
- Dostupné druhy tovaru
- Rýchla a seriózna komunikácia
- Žiadna
Bezproblémové nakupovanie a aj komunikácia s obchodom. Všetko kvalitne zabalené, ale napriek tomu mi prišla jedna keramická kalabasa rozbitá. Poslal som fotky, a do dvoch dní som mal novú u seba po e-mailovej komunikácii. Naozaj seriózny predajca, čiže odporúčam.
- osobní a vstřícný přístup,
- rychlé vyřízení
- Bez problému
- Měl jsem z této firmy dva výrobky a oba byly super....rychlý nástup, dlouhý efekt, bez pocitu neklidu při usínání. Třeba BrainMax 3 je úplně něco jiného než klasické nakopávače, které kreré mi nezaberou a pak po 5ti hodinách nemůžu najedou usnout.
- musí se odměřovat, není v tabletách
Super obchod, rychlý dodání, super produkty, které nemají ani žádnou alternativu na českým trhu.
- Nizka cena za velkou paradu
Pouzivam kazdy den a citim se skveke jak na treninku tak i v netreninkove dny + se stal ze me alfa samec
- Dodává energii
- Snižuje tuk v těle