Trošku delší čekání,ale nebyl problém . Vše dorazilo, komunikace bez problému.
Nakupuji v obchodě několik let,vždy jsem spokojená a pokaždé odejdu s plnou taškou
- 30dni na vrácení
- velký výběr botiček
Balík přišel za 7 dní
Velké zklamání - ve čtvrtek objednány a zaplaceny boty, od té doby ticho po pěšině. V pondělí odpoledne jsem se zeptala, kdy mohu zboží očekávat, odpověď přišla v úterý odpoledne, že zboží nemají skladem a ať si vyberu jiné boty. Objednávku jsem tudíž stornovala a tento eshop už nenavštívím.
Na boty čekám už týden,stále nic nedošlo.
- Krásné zboží za super cen
- Po mailovém dotazu, kdy zboží obdržím, přišla rychlá odpověď, takže komunikace funguje výborně.
- Trochu delší doba dodání, než uvádí na stránkách.
- Je pátek, od nedělní objednávky nemám stále žádnou informaci o odeslání.
Nedoporučuji!
- Rychlost doručení
- Velký výběr
Dlouhá doba dodání. Špatná komunikace.
- Dlouhá doba dodání skladovek, nedá se dovolat, nikde neinformují o době doručení
Zboží po více jak týdnu nedorazilo. Na email s dotazem, kdy bude zboží zasláno nikdo nereagoval.
Zboží objednáno 2.9. a stále nebylo expedováno. Nakoupila jsem zde podruhé, s prvním nákupem na jsem byla spokojena (sandály expedovali druhý den od objednání). Mrzí mě přístup e-shopu, přišel pouze e-mail s potvrzením objednávky a od té doby nic a to jsem objednávala zboží, které bylo skladem. Ani na e-mail, který jsem psala v pátek 6.9., mi nikdo neodpověděl. Snad bačkory dorazí a nebudu muset řešit storno objednávky.
Týden od objednání mi nikdo neodpovídá na e-mail. Telefonní kontakt uvedený na stránkách má hlasovou schránku
- Dlouhá doba než odešlou. Objednávala jsem ve stejnou dobu bačkory dceři a už je má třetí den ve školce. Tady teda prý po 4 dnech odeslali
Přišlo pouze potvrzení objednávky a od té doby nic. U e-shopů, které neznám, raději volím doručení na dobírku, což se mi opět osvědčilo - kdybych zaplatila dopředu, nic by mi nepřišlo. Nedoporučuji.
- Žádný e-mail o objednávce. Dlouhá doba. Je to 6 dní a do ní teď nemám potvrzení a nevím,kde boty jsou.
Nedoporučuji.
- Skvělé prodavačky, co umí dobře poradit
- Hezké prostredi
- Velký vyber
- Super ceny
- Potěšil detsky koutek na prodejne
- Dlouhá doba dodání. V úterý objednáno, dopravci předáno až v pondělí další týden. Přezůvky pro děti mi tak nedorazily včas.
Zbozi zatim nedoruceno, je to tyden od objednavky a bohuzel jiz jedno zbozi ani nemaji. :-( Kdyby to nebyly backurky na prvni den do skolky, tak asi stornuji, ale bohuzel jsem se na to spolehla a dcera jiz absolvovala druhy den skoly bez backurek. Asi vyjimecny pripad, s jakykoliv jinyma botama by minto nevadilo.