Rychlé jednání, včasné a přesné informace. Velice pečlivě zabalené zboží.
- Špičkové boty i bosoboty za rozumnou cenu.
- Jednoduchý nákup
- Velmi rychlé dodání do Balíkovny.
- Nemožnost vrátit nevyhovující obuv zpět bez poštovného - s botami neprišla vratná obálka. U bot se dá předpokládat, že nemusí padnout.
Pokud máte boty vyzkoušené jinde, nákup na tomto e-shopu doporučuji. Pokud nechcete riskovat, že vám zvolené číslo bot nebude vyhovovat, je lepší si objednat najednou více čísel event.i typů bot a zbylé pak poslat zpět. Je to náročné na dostatečné zásoby peněz a na čas, ale jinak to už v dnešní době skoro nejde, zvláště, pokud máte speciální požadavky na šířku obuvi a její příznivé zdravotní (ortopedické) účinky. A pozor! Je potřeba jednat velmi rychle, dokud je na skladě kompletní výběr čísel. Ta nejfrekventovanější, alespoň pokud jde o dámské boty, tj. 38 - 40, se shání velmi špatně prakticky všude, pokud člověk dlouho váhá. Tento obchod nabízí velmi kvalitní, luxusně pohodlné a zároveň vzhledově perfektní boty za "lidské" ceny. Potvrzuje i dcera, která zde zakoupila stejné bosoboty, ale v zimní variantě.
Velmi rychlé dodání do balíkovny. Potřebovala bych nejspíš boty o číslo menší, musela bych vyzkoušet, ale odradilo mě placení dalšího poštovného a balení zboží na vrácení. V zásilce mi citelně chyběla vratná plastová samolepící obálka s předtištěnou adresou prodejce. To je holt nepříjemné riziko nákupu bot na dálku. -
Rychlé vyřízení objednávky
- Příjemná komunikace
- Kvalitní zboží
Doporučuji, botky rychle dorazily a dcera je spokojená. Moc se jí líbí a hlavně hezky sedí na noze.
- široká nabídka dětských bot, rychlé dodání
Zboží rychle zaslano. Pro případné reklamace je vytvořen odkaz na webu. Velký výběr, dobře ceny, uvedená velikosti tabulka výrobce u dané boty
Vše naprosto v pořádku, děkujeme
vše v pořádku jako vždy.Velmi mě překvapila rychlost doručení,balík byl doručen do druhého dne.
- rychlé doručení
- výborná komunikace
Za mě vše proběhlo v pořádku. Botky pro dceru dorazily včas.
- Rychlost, zbozi jako na obrazku.
- Skvělá komunikace obchodu, milý přístup, vše naprosto přehledné, zboží dorazilo v pořádku a přesně v popsaném stavu
Boty krásné, hezký sedí na noze doporučuji
- Navrat penez rychly
- boty skvele
nemam vyhrady, objednala jsem 3 pary, dvoje jsem vratila, vraceni penez bylo bleskove, nebyva to zvykem.
- Skvely
- Velký výběr
- Vše na jedničku :-)
bylo to velmi rychle vyřízeno, děkuji!
super
- krásné zboží za rozumnou cenu, rychlé zaslání.