• Neodpovídají na maily.
    • Nelze se dovolat.
    • Licence dorazila skoro po týdnu, bez vysvětlení.

• Sice poslali fakturu, ale zboží už ne. A ani nereagují na urgence. Proto pozor na tento s-shop!!!

• V minulosti skvělý obchod

Pozor!!! Neposílat žádné peníze!!!Zboží zaplaceno, nedorazilo a prodejce nejde kontaktovat. Neodpovídá.

Zboží nedorazilo obchod na korespondenci neodpovídá.

• Žádná
    • Nefunkční produkt a nekomunikace ohledně vrácení peněz, nebo sjednání nápravy

Jestli chcete vyhodit peníze oknem, tak si něco v tomto obchodě kupte. Každopádně to budu ještě řešit!

• Nedodané zboží

• Objednaný kód neplatný, znovu zaslaný kód opět neplatný
    • Velmi pomalá reakce
    • Špatná komunikace

• Neplní objednávky.

• zboží nedorazilo a obchod nekomunikuje

• faktura o uhrazení přišla okamžitě
    • zboží skladem s okamžitým doručením nikde
    • není se kam dovolat
    • na reklamaci nikdo nereaguje
    • vyhozené peníze

doporučuji se takovýmto obchodům bez spojení vyhnout

• Zloději, kódy nefungují!!!!!

• ceny
    • dodací lhůta
    • komunikace

Obejdnala jsem Microsoft Xbox Game Pass Ultimate 3 měsíce - přišly mi ale 3 samostatné kódy, které nejdou uplatnit najednou, ale musí se postupně. Dnes jsem chtěla uplatnit druhý z nich, ale bohužel mi to píše, že kod byl již uplatněn a to samé u třetího kodu. Za cenu 3 měs. jsem získala jen jeden, kdo dané dva kody uplatnil, netuším. Obejednávala jsem předplatné na 3 měs. a měl mi být doručený jeden kod. Pani na chatu mě ujistila, že je uplatním postupně. Bohužel. Obchod NEDOPORUČUJI.

• Koupil jsem členství xbox ultimate game pass na tři měsíce, první kod bez problémů fungoval, další dva již ne. Teď nemůžu hrát a čekám na vyřízení reklamace.

Kódy se nedají aktivovat najednou, takže když po 1. měsíci při pokusu aktivovat 2. a 3. Kód zjistím, že jsou již oba použité, nemám radost a cítím se podveden.

• Žádná
    • Nefunkční

Objednali jsme si game pass na Xbox 3x Poslali nám nefunkční kódy, které nefungovali ani když jsme měli neaktivní game pass!! Po čekání nám poslali tři nové kódy, kde fungoval pouze jeden kód a ostatní dva ne, takže opět musíme čekat na reklamaci. Nedoporučuji.

• cena
    • jeden ze tří kódů, který poslali, byl už uplatněný

• Příjemná podpora
    • Překupnický obchod se spoustou ale
    • Za 5 minut vam klíč opravdu nedodají

Za mě se vubec nevyplatí ušetřit těch pár stovek , pokud si kupujete game pass. Misto 5 minut čekáte hodiny až dny a ještě místo 3 měsíců dostanete 3x jeden měsíc. Klasický překupnický obchod.

Dvakrat jsem objednal a 2x problemy s dorucenim. Poprve jsem na doruceni kodu, ktery mel do hodiny prijit cekal tyden a po druhe jsem musel resit po 3dnech reklamacne, protoze mi neprisla ani objednavka kdyz byla zaplacena. Nedoporucuji

• Nedodržená lhůta dodání klíče
    • Špatně uvedený popis produktu
    • Špatná komunikace

Nerad a velmi málo píšu negativní hodnocení, ale tady už musím. Jakákoli snaha o řešení problémů s tímto pochybným obchodem trvá týdny, bohužel nakonec už nikdo raději nekomunikuje. Licenční klíč nebyl doručen ihned, jak bylo uvedeno na webu, ale trvalo to více, jak 24 hodin. Další problém vidím v tom, že eshop přeprodává klíče, ale podpora pro koncového uživatele je nulová. Zakoupil jsem produkt, který měl mít VPN, ale nakonec je VPN nesmyslně omezená na 200MB / den. Bohužel takto to má výrobce dáno, ale "BOMSHOP" tuto informaci neuvádí. Ať už je to omyl nebo úmysl, bylo by slušné se omluvit a nabídnout kompenzaci zákazníkovi. Jakékoli informace jsem si u dodavatele musel zjistit sám, kde mi to trvalo pár minut. Po tom, co jsem informoval tento obchod se skutečností, že to mají špatně a jak to hodlají řešit, se nikdo po osmém dni neozval. Takže to vzdávám. Pokud hledáte seriózního partnera na dodávání klíčů, vyhněte se tomuto shopu obloukem.