• rychlost dodani, dobra komunikace, perfektne zabaleno

uzasne zbozi za vyborne ceny

• rychlost dodani, dobra komunikace, prehledna nabidka

Se zbozim a s obchodem jsem velmi spokojena, doslo perfektne zabalene

Thank you for the perfect product packing - it was delivered safe! Děkuju

• Rychlé dodání

• Dobře zabalené zbozi
    • Delší dodací doba

• Krásné zboží, velký výběr, dobré ceny.

Krásné zboží, velký výběr, dobré ceny. Doručení v termínu. Nakupuji opakovaně a vždy k naprosté spokojenosti. Děkuji a doporučuji!

Nakupuji opakovaně a vždy k naprosté spokojenosti. Zboží je nádherné. Perfektní zabalení a rychlé doručení, komunikace s obchodem skvělá. Moc děkuji a doporučuji.

Kvalitní zboží, rychlé doručení. Určitě ráda nakoupím znovu.

Prislo to rychle a v naprostem poradku

• Rychlé vyřízení objednávky

• Velmi spokojena. Rychlé dodání. Zboží bylo perfektně zabalené.

• Perfektně zabaleno 6 krabic tak aby se skleničky nerozbily

Spokojenost s kvalitou výrobku

Zboží dorazilo kazové - vzor na jedné straně nebyl celý vybroušený - část brusu (některé čáry) chyběl. Celkově vzor nepřesně (ledabyle) vybroušen. Zboží jsem chtěla vrátit, ale bylo mi po telefonu sděleno, že když brusič zapomene (podstatnou) část vzoru vybrousit, nejedna se o vadu, ale o zcela normální “kvalitní” výrobek. Navíc paní prý (podle jejích slov) nemůže při 50 objednávkách denně, které má poslat, kontrolovat, zda je vzor vybroušen v pořádku nebo ne. Po E-mailu byla komunikace podstatně vstřícnější a milejší. Zboží jsem poslala zpět. Slíbili vracení peněz, tak snad to dodrží. Myslela jsem (podle toho, jak se stránky na první pohled tváří), že obchod prodává pouze české broušené sklo od Bohemia crystal, ale pokud to nemají výslovně uvedené u výrobku, není tomu tak… U mísy bylo napsáno: Vyrobeno v EU… Bohužel (na základě nízké kvality a nepřesnosti všech brusů celkově), nejsem přesvědčena, že by výměna za jiný kus naplnila má očekávání. Mám doma několik druhů broušeného skla a kvalita každého z nich je s kvalitou tohoto výrobku bohužel nesrovnatelně, nesrovnatelně lepší… Je to škoda, kdyby byla mísa vyrobená kvalitně, byla by krásná…

Reakce obchodu Bohemia Gold Crystal

je nám líto, že jste se zbožím nebyla spokojena. :( Pravděpodobně se jednalo opravdu o jeden kazový kus, kdy jsme si chybějícího brusu při zběžné kontrole nevšimli. O plnohodnotné zboží se v tomto případě pak samozřejmě nejedná, pravděpodobně jen došlo k nedorozumění v komunikaci. Bohemia Crystal je souhrnný název pro české sklo, nikoli název konkrétní firmy. V naší nabídce máme zboží od mnoha českých sklářů, což píšeme i ve většině popisků produktů.

Ještě jednou se omlouváme za komplikace a jakmile se k nám balíček dostane, vrátíme vám do 14 dnů peníze na účet.

• Pekne zboží za dobrou cenu

spolehlivost

• Krásné kousky
    • bleskové dodání
    • Barvy na fotkách odpovídají realitě

• Rychlé doručení, velmi dobře zabaleno.
    • Nejsem spokojená s kvalitou zboží. Jedna z 6 sklenic měla na spodku uražený kus skla a nezdá se mi, že by k tomu došlo při transportu. Nebaví mi to celé reklamovat a vracet.

Reakce obchodu Bohemia Gold Crystal

pokud Vám dorazilo poškozené zboží, měla jste nás ihned kontaktovat pro možnost reklamace či vrácení peněz. Sklenice před balením kontrolujeme a k poškození muselo dojít vlivem dopravy. Pokud nám tuto skutečnost neoznámíte, nemůžeme na ni nijak reagovat ku Vaší spokojenosti. Veškeré zboží kvalitně balíme, ale občas s balíčky není zacházeno dobře a zásilky to zkrátka nevydrží. Příště nás prosím kontaktujte.
    Bohemia Gold Crystal

rychlé vyřízení objednávky